![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Cley;587969][B]Sivaburs az gec kaldı
Geldi sazı eline aldı Ozanlar uyumaz mı sandı Bizimde uykumuz var gardaş [/B][/QUOTE] Geç kaldım bilirim site kralı, Kaşları yay gibi gözü karalı, Bilerek çiğnedim sanma kuralı, Yolların uzunu eni var gardaş. |
[QUOTE=Kardelencicegi;587973][B][COLOR="DarkRed"]Ozanlarin hepsi beni unutmus,
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B][/QUOTE] Eksilmesin burda bu güzel seda, Gelin sazla sözle edelim eda, Siyahi sizlere derken elveda, Aklında sizlerden anı var gardaş. |
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B][/QUOTE] günlerdir sefil seni aradı gördüm ismini aldım muradı sefilim bu siteden ıradı ben senin hatirini sorayım gardaş aşık sefil bacın |
[Siyahi;587977]Eksilmesin burda bu güzel seda,
Gelin sazla sözle edelim eda, Siyahi sizlere derken elveda, Aklında sizlerden anı var gardaş. [B][I][COLOR="Red"] Bizde yapalim sira geceleri, Söyleyip atisalim güzel heceleri, Üstadlarin hos sedalari, Makam, makam yükseliyor gardas.[/COLOR][/I][/B] |
[B]Koştum hakikat ardına
Yandım ayrılık narına Baktım yarin yurduna Gidilecek yolum var gardaş[/B] |
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B][/QUOTE] Sen de dostumuzsun insanın hası, Sensizken boş kalır dostluğun tası, Sitem etme bize getirme yası, Sözlerin arkası önü var gardaş. |
[CENTER][OSMAN ECE;587978]günlerdir sefil seni aradı
gördüm ismini aldım muradı sefilim bu siteden ıradı ben senin hatirini sorayım gardaş aşık sefil bacın [B][COLOR="Red"]Asik Sefilim kalma bizden Irak, Sitede sensin gönlüme ilac, Diyari baba ile sensin basima tac, Buna herkes layik degil gardas.[/COLOR][/B][/CENTER] |
bugünde ettik saati on iki
dolaştım yoruldum rampayı diki gözler seçmiyor karayı akı diyarinin renge tonu var gardaş |
[CENTER][sivaburs;587981]Sen de dostumuzsun insanın hası,
Sensizken boş kalır dostluğun tası, Sitem etme bize getirme yası, Sözlerin arkası önü var gardaş. [B][COLOR="DarkRed"]Insanin hasi sizlersiniz, Hepiniz can kardesimsiniz, Yigidin harman oldugu yerdensiniz, Mertliginize saygilar sunuyorum gardas. [/COLOR][/B] [/CENTER] |
Geceler biterken şafak atarmış,
sivaburs bedava şeker satarmış, Ozanlar uykuya alıp katarmış, Bu gece eskidi yeni var gardaş. |
[B]Hosgeldin Kardelen ozanım
Gönülden sevgi yazanım Bozuldu yine düzenim Yatakta diken var gardaş [/B] |
[CENTER][Cley;587987][B]Hosgeldin Kardelen ozanım
Gönülden sevgi yazanım Bozuldu yine düzenim Yatakta diken var gardaş [/B] [B][COLOR="Red"]Dikeni gül eyler diliniz, Rabbim korusun her biriniz, Simdiden kutlu olsun bayraminiz, Gurbette bayaramlar hüzünlü gardas.[/COLOR][/B][/CENTER] |
[QUOTE=Kardelencicegi;587982][CENTER][OSMAN ECE;587978]günlerdir sefil seni aradı
gördüm ismini aldım muradı sefilim bu siteden ıradı ben senin hatirini sorayım gardaş aşık sefil bacın [B][COLOR="Red"]Asik Sefilim kalma bizden Irak, Sitede sensin gönlüme ilac, Diyari baba ile sensin basima tac, Buna herkes layik degil gardas.[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] sizleri bilmişim kardeşle bacı yanınızda alırım ben gücü hepiniz sefilin başının tacı canım feda kıymet bilene gardaş |
[CENTER][AŞIK SEFİL;587989]sizleri bilmişim kardeşle bacı
yanınızda alırım ben gücü hepiniz sefilin başının tacı canım feda kıymet bilene gardaş [B][COLOR="Red"] Insana kiymet veririm, Sevmesemde saygi duyarim, Helede sefili candan severim, Sözlerimde yalanim yok gardas.[/COLOR][/B][/CENTER] |
siva siyahi cley kardelen kardeş
sizlerin yoluna veririm ben baş uyku geldi gözler oldu biraz şaş sayfaların uzun bini var gardaş sizlere iyi geceler dilegimle allah rahatlık versin saygılar ellerinize sağlık |
Zil çaldı hele toplanın ozanlar
Bakalım durumlara nasıl canlar Şimdi Siyahi Ozan bir ayak yazar Gönülden, gönüle coşalım gardaş |
[QUOTE=Arif Coşkun;588042]Zil çaldı hele toplanın ozanlar
Bakalım durumlara nasıl canlar Şimdi Siyahi Ozan bir ayak yazar Gönülden, gönüle coşalım gardaş[/QUOTE] Sen zili çalarsın, bizler geliriz, Dergahından neşe, ilham alırız, Dost için yaşarız, dosta ölürüz, Takılıp kalırız peşine senin. |
ziller çalmış okul açılmış
oturup taze çaylar içilmiş ozanlara burda kıymet biçilmiş karışmayız arif bey işine senin |
[QUOTE=Siyahi;588044]
Sen zili çalarsın, bizler geliriz, Dergahından neşe, ilham alırız, Dost için yaşarız, dosta ölürüz, Takılıp kalırız peşine senin.[/QUOTE] Siyahi gelince bize gelir neşe Dağların süsüdür çam ile meşe Şimdi gelir ozanlar başlar eğlence Yazdığın şiirlere gurban senin |
Bayramı beklerim kurbanı kesem,
İsterdim sizinle birlikte yesem, Arif bu sitenin gülüdür desem, Acaba gider mi hoşuna senin. |
[QUOTE=sivaburs;588048]Bayramı beklerim kurbanı kesem,
İsterdim sizinle birlikte yesem, Arif bu sitenin gülüdür desem, Acaba gider mi hoşuna senin.[/QUOTE] sivaburs geldi şenlenir gece hepinizin yeri gönlümde yüce dökülür nameler dilinden hece ayetler yazılmış döşüne senin |
[QUOTE=sivaburs;588048]
Bayramı beklerim kurbanı kesem, İsterdim sizinle birlikte yesem, Arif bu sitenin gülüdür desem, Acaba gider mi hoşuna senin.[/QUOTE] Senede ikikere gelir bize bayram sivabursa selam ve sevgi sunam Sen gibi dostu ben nerde bulam Her zaman burda yerin farklı senin |
Dertleri yükleyin bugün katıra,
Üstat emir verdi yazın satıra, Biriksin bu akşam güzel hatıra, Kurbanız Sivas’ım taşına senin. |
[QUOTE=Arif Coşkun;588050]Senede ikikere gelir bize bayram
sivabursa selam ve sevgi sunam Sen gibi dostu ben nerde bulam Her zaman burda yerin farklı senin[/QUOTE] hasretim sivasın toprak taşına kurban yiğitoların kara kaşına bu senede yaklaştık yıl başına konsun talih kuşları başına senin |
Yüküm gamdır yolum çok uzak
Felek bana kurmuş hep tuzak O yarın yolu bana çok ırak Yerin hiç dolmaz senin |
[QUOTE=OSMAN ECE;588049]sivaburs geldi şenlenir gece
hepinizin yeri gönlümde yüce dökülür nameler dilinden hece ayetler yazılmış döşüne senin[/QUOTE] Üstadım yiğittir dostluğu şanlı, Her zaman neşeli her zaman canlı, Yengem bir sultandır sen delikanlı, Benden selam olsun eşine senin. |
[QUOTE=OSMAN ECE;588054]
hasretim sivasın toprak taşına kurban yiğitoların kara kaşına bu senede yaklaştık yıl başına konsun talih kuşları başına senin[/QUOTE] Sivas'ta atamız atmış temel Bozguna uğramış hep kötü emel Bir Cumhuriyet kurmuş mükemmel Çıkarsa ikramiyenin yarısı senin |
[QUOTE=OSMAN ECE;588054]hasretim sivasın toprak taşına
kurban yiğitoların kara kaşına bu senede yaklaştık yıl başına konsun talih kuşları başına senin[/QUOTE] Silahın elinde dimdik durdun mu, Kaçamaz hayvanlar tuzak kurdun mu, Hele yeşil başlı ördek vurdun mu, Yetişmek imkansız koşuna senin. "mu" lar bitişik olacaktı özür dilerim :) |
[QUOTE=sivaburs;588056]Üstadım yiğittir dostluğu şanlı,
Her zaman neşeli her zaman canlı, Yengem bir sultandır sen delikanlı, Benden selam olsun eşine senin.[/QUOTE] başım üstüne aleyküm selam yine eylemişin nazikce kelam vakit oldu kalkıp namazım kılam dualar ederim ekmek aşına senin |
Dost yoluna hep güller serdin
Bize hep gelip ilhamlar verdin Yemedin kendin dosta yedirdin Ozanım yetişilmez hızına senin |
[QUOTE=Arif Coşkun;588061]Dost yoluna hep güller serdin
Bize hep gelip ilhamlar verdin Yemedin kendin dosta yedirdin Ozanım yetişilmez hızına senin[/QUOTE] Arif’in sözünü al da ar eyle, Ona sor işinde daim kar eyle, Uzaksın yüreğim ahu zar eyle, Kurbanım göz üstü kaşına senin. |
[QUOTE=sivaburs;588063]
Arif’in sözünü al da ar eyle, Ona sor işinde daim kar eyle, Uzaksın yüreğim ahu zar eyle, Kurbanım göz üstü kaşına senin.[/QUOTE] Bir derdim var kimlere diyem Vurdukça sızlar hep sinem Başım alıp ben nere gidem Dertlere çareliğin varrmı senin |
[QUOTE=Arif Coşkun;588061]Dost yoluna hep güller serdin
Bize hep gelip ilhamlar verdin Yemedin kendin dosta yedirdin Ozanım yetişilmez hızına senin[/QUOTE] görür kişiliğini verirsin değer yolunuz düşerde gelirseniz eğer sizinle atışmak güzelmiş meğer ozanlar tutulmasın kışına senin |
Ben mi seni üzdüm bana mı küstün,
Can gardaşım neden suratı astın, Siyahi sırlara kadem mi bastın, Kıyamam gözünün yaşına senin. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588065]
görür kişiliğini verirsin değer yolunuz düşerde gelirseniz eğer sizinle atışmak güzelmiş meğer ozanlar tutulmasın kışına senin[/QUOTE] Sen sitenin onurusun Sefil Eskiden yataklar olurdu mitil Paran çoksa ol dediler kefil Nasihatından yol alınır senin |
Büyüğe saygıdır bizlerde adet,
İyi söyleyeni her daim yadet, Sefil Ozan gelmiş bu ne saadet, Sakın taş değmesin dişine senin. |
siyahi dost neden ara verdi
açıklamadı kendin sıra verdi meydanı ben acemi tora verdi nere gitsen gelirim peşine senin |
Nere gitti bizim ozan Siyahi
Yoksa dedimi bugünlük kafi O yoksa ilham olur hep safi Elektriklermi gitti yoksa senin |
[QUOTE=OSMAN ECE;588069]siyahi dost neden ara verdi
açıklamadı kendin sıra verdi meydanı ben acemi tora verdi nere gitsen gelirim peşine senin[/QUOTE] Adını duyunca yüreğim erir, Melekler insana mutluluk verir, sivaburs yüzünü hep nurlu görür, İçin mi yansımış dışına senin. |
[QUOTE=sivaburs;588068]Büyüğe saygıdır bizlerde adet,
İyi söyleyeni her daim yadet, Sefil Ozan gelmiş bu ne saadet, Sakın taş değmesin dişine senin.[/QUOTE] burasını aile ortamı bildim kardeş bilip sizi aranıza geldim saygı sevgiyi sizlerde buldum bozmayalım burda düzeni gardaş ayak bulamadım değiştirdim affedin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:39. |