![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=fatoş_yvz;378725][B][COLOR="Navy"]geLdim canım bundan sonra işLi biri geLir heRhaLde anLadı o:D[/COLOR][/B][/QUOTE]
çok işim vardı ama geldim yinede :D:D gelecek kişi hakkında çeşitli söylentiler var hayırlısı olsun :D:D |
mesela forumun ennnn akıllı kızı dimi :)
|
[QUOTE=goramaz;378772]mesela forumun ennnn akıllı kızı dimi :)[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]üstüme aLınmıyorum imanı canım hem beLki başka bişeydiR:D sibeL geLsiN......................[/FONT] |
[QUOTE=fatoş_yvz;378774][FONT="Comic Sans MS"]üstüme aLınmıyorum imanı canım hem beLki başka bişeydiR:D
sibeL geLsiN......................[/FONT][/QUOTE] sibel tatilde :D site konularına en az 500 msj atmıs biri gelir:rolleyes: |
fatoş sibel gelsin diyor sen yazıyorsun barikat....
olma ki... |
[QUOTE=goramaz;378776]fatoş sibel gelsin diyor sen yazıyorsun barikat....
olma ki...[/QUOTE] ama o tatilde nassıl gelsin!ben insaniyetlik namına sırf onu söylemek için geldim :D |
[QUOTE=goramaz;378776]fatoş sibel gelsin diyor sen yazıyorsun barikat....
olma ki...[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]katııyorum oLmadı:D istenmıyorsun artık arkanı dön ve çık:D goRamazmı karıştırıyo konuyu yoksa benımmı beynım suLandı evrak işLemekten:DanLamadm ama hadi hayırlısı [/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=barikat58;378777]ama o tatilde nassıl gelsin!ben insaniyetlik namına sırf onu söylemek için geldim :D[/QUOTE]
niye sibeLin avukatımısın sen:D |
[QUOTE=fatoş_yvz;378779]niye sibeLin avukatımısın sen:D[/QUOTE]
yo bunları söylemek için avukatmı olmak gerekir :D yada birsinin burda olup olmadıgını avukatlarmı söyleyecek :D:D yada avukatların başka işi yok burda kim war kim yok onu sanamı söyleyecek :D:D |
canııım evraklarla mı uğraşıyorsun Allah yardımcın olsun ben de laptopumu aldım dizlerime çay da demledim ooooohhhh sıcacık şu çayı kim bulduysa ne iyi etmiş
ben den sonra sivaslı biri gelir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:49. |
|