![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
hastahanede yatan ağır hastalar
doğrulmuş yataktan türkü besteler işte nihayet geldiler büyük ustalar zaman oğluna müsade versin ozanlar |
[sandalli;590621]Gel diyorsun ama korktum gelemem,
İki çocuğum var, gencim ölemem, Kiralık katiller nerde bilemem, Beni de bir yiğit vursun ozanlar. :) [B][I][COLOR="Red"]Rabbim uzun ömür versin kardeslerin hasina Kim ne ister nedir senle zoru davasi Biz hep yanindayiz herkese malum olasi Haydi barisa uzatin elleri artik ozanlar..[/COLOR][/I][/B] |
Birileri gelir bozar düzeni,
Kendi beceremez üzer yazanı, Küstürür, kızdırır garip ozanı, Artık gerçekleri görsün ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;590621]Gel diyorsun ama korktum gelemem,
İki çocuğum var, gencim ölemem, Kiralık katiller nerde bilemem, Beni de bir yiğit vursun ozanlar. :)[/QUOTE] sıcak yuvana dost safa geldin sitemize sevinç neşeler saldın dağlarda çiçek arıda baldın seninle zirveye ersin ozanlar |
[B][I][COLOR="Red"]Kislalari bahara ceviren
Cöllerde gül actiran Dostluga güven veren Cagladikca cossun ozanlar..[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;590625]Birileri gelir bozar düzeni,
Kendi beceremez üzer yazanı, Küstürür, kızdırır garip ozanı, Artık gerçekleri görsün ozanlar.[/QUOTE] bizde onlardan hesap sorarız yıllardır burda kafa yorarız bozulmuş düzeni yine kurarız burada huzura ersin ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;590627]sıcak yuvana dost safa geldin
sitemize sevinç neşeler saldın dağlarda çiçek arıda baldın seninle zirveye ersin ozanlar[/QUOTE] Hoş bulurum senin olduğun yerde, Ararım günlerce Diyari nerde, Hele kurban olam bir ayak ver de, Siyahi peşinden sürsün ozanlar. |
[B]Barınamaz burda huzur bozan
Hoşgeldin sen de sandalli ozan Yorganı yakarsa pireye kızan Kışı zor geçirir ozanlar[/B] |
[QUOTE=sandalli;590625]
Birileri gelir bozar düzeni, Kendi beceremez üzer yazanı, Küstürür, kızdırır garip ozanı, Artık gerçekleri görsün ozanlar.[/QUOTE] Biri bozar biri yapar arayı Yerse insan dosttan fırçayı Özlemişim dostum sana yazmayı Yaz sözünü de görsün ozanlar |
[QUOTE=Cley;590632][B]Barınamaz burda huzur bozan
Hoşgeldin sen de sandalli ozan Yorganı yakarsa pireye kızan Kışı zor geçirir ozanlar[/B][/QUOTE] Pire için yorgan yaktık ne çıktı? Gönlüm sürgünlerden usandı, bıktı, Bir hoş bakışlı kız kalbimi yaktı, Şu mahpus talihi kırsın ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;590631]Hoş bulurum senin olduğun yerde,
Ararım günlerce Diyari nerde, Hele kurban olam bir ayak ver de, Siyahi peşinden sürsün ozanlar.[/QUOTE] aşık diyari derki gönlün var olsun sevgi dolu yüreğin nur olsun burada olanlar bizde sır olsun çıkalım uzunca bir yola siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;590620]
uzaktan bakıyor gley goramaz arifin işi var fazla duramaz herkesler dağılmış düzen kuramaz bunun hesabını sorsun ozanlar[/QUOTE] Durmasın canlar hiç dargın Benim sözümün arkası yarın Dostları çağrın bağrınıza basın Birlik türküsü çalsın ozanlar Herkese çok tşk. ediyorum müsadenizle çıkmam gerekiyor, sevgi ve saygılarımla hoşçakalın görüşmek ümidiyle. |
[QUOTE=OSMAN ECE;590640]aşık diyari derki gönlün var olsun
sevgi dolu yüreğin nur olsun burada olanlar bizde sır olsun çıkalım uzunca bir yola siyahi[/QUOTE] Sen benim abimsin candadır yerin, Bilirim dostlukta yüreğin, serin, Sönmez yüreğinde tutuşan harın, Çevirme kendini kule Diyari. |
[QUOTE=sandalli;590643]Sen benim abimsin candadır yerin,
Bilirim dostlukta yüreğin, serin, Sönmez yüreğinde tutuşan harın, Çevirme kendini kule Diyari.[/QUOTE] neşe verdin bugün büyük usta sensiz burası karalarda yasta gönderdim yavruyu yüreğm hasta muhtacım bir tatlı dile siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;590646]neşe verdin bugün büyük usta
sensiz burası karalarda yasta gönderdim yavruyu yüreğm hasta muhtacım bir tatlı dile siyahi[/QUOTE] Sizleri görünce açılır dalım, İyiye gidiyor sizinle halim, Sarılsın abiye, çanlara kolum, Sanki dokunurum güle Diyari. |
[QUOTE=sandalli;590647]Sizleri görünce açılır dalım,
İyiye gidiyor sizinle halim, Sarılsın abiye, çanlara kolum, Sanki dokunurum güle Diyari.[/QUOTE] bugün beni getırdin coşa mendil oldun gözümde yaşa sefilimle yine kaldım baş başa çok drtli vururum tele siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;590648]bugün beni getırdin coşa
mendil oldun gözümde yaşa sefilimle yine kaldım baş başa çok drtli vururum tele siyahi[/QUOTE] Balık varsa getir yapalım tava, Siz gelince burda değişti hava, Sazın ile sözün derdime deva, Sensiz bağım döner çöle Diyari. |
[QUOTE=sandalli;590649]Balık varsa getir yapalım tava,
Siz gelince burda değişti hava, Sazın ile sözün derdime deva, Sensiz bağım döner çöle Diyari.[/QUOTE] dolaşır aşıklar sırtında sazı artık seçemiyom ördeği kazı insan yaşlanınca tutmuyor dizi gidemiyom gayrı göle siyahi |
[QUOTE=OSMAN ECE;590651]dolaşır aşıklar sırtında sazı
artık seçemiyom ördeği kazı insan yaşlanınca tutmuyor dizi gidemiyom gayrı göle siyahi[/QUOTE] Geceye içimden efkârlar çöker, Gariplik gurbette belimi büker, Her sözün gönlüme neşeler eker, Siyahi sizlere köle Diyari. |
Burada söylenir sevda türküsü.
Güzellikten baska yoktur ülküsü. Saziyla sözüdür ozanin mülkü. Yurek dolusu selamlar ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;590652]Geceye içimden efkârlar çöker,
Gariplik gurbette belimi büker, Her sözün gönlüme neşeler eker, Siyahi sizlere köle Diyari.[/QUOTE] yine hanemize tolanıp geldik dost seninle muhabbete daldık bir zaman buradan biz ayrı kaldık aşık diyari baba seninle bile siyahi |
[B]Ozanlar geldi şenlendi bura
Bir elde bağlama birinde cura Hafik,Kangal,Yıldızeli, Zara Sivasımız gelsin dile ozanlar [/B] |
sizler olmazsanız bu site yasta
sözümü demezsem olurum hasta gönül konulurmu yarene dosta yuvana hoş geldin sandallı usta işi ehline bırakıp gideyim dedim ama tüm dizelerini büyük bir hazla okuduğum büyük ozana hoş geldin demeden gitmek olmaz diye düşündüm |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;590674]sizler olmazsanız bu site yasta
sözümü demezsem olurum hasta gönül konulurmu yarene dosta yuvana hoş geldin sandallı usta işi ehline bırakıp gideyim dedim ama tüm dizelerini büyük bir hazla okuduğum büyük ozana hoş geldin demeden gitmek olmaz diye düşündüm[/QUOTE] Siz gönül dostuna selamlar olsun, Yüce yüreğiniz sevgiyle dolsun, Bütün güzellikler sizleri bulsun, Necmeddin bey sizler sağ olun dostum. |
[B]Ozanlar bugun yine kayıp
Olmuyor ama ne kadar ayıp Gelen durmaz bomboş sanıp Çağrıma kulak verin ozanlar [/B] |
Kış ayları geldi kapandı yollar,
Burası çok sessiz uğramaz kullar, Bahar gelsin hele açılır dallar, O zaman Sivas´ta yaz başka olur. |
Ekin başak başak döker taneyi,
Bir bereket kaplar her bir haneyi, Süper star Ajdar söyler naneyi, Popu başka olur, caz başka olur. |
Hele bir de gelse Diyari baba,
Arif ağam neden göstermez çaba? Ozan dergahına kurarız soba, Alevlerden çıkan cız başka olur. |
[B]Diyarı baba görünmez
Arif abi gelir erinmez Ozanlar nerde bilinmez Gelseler söz başka olur [/B] |
Bir de Kronik var arayıp sormaz,
Ne haldeyiz diye hiç kafa yormaz, Yaptığı yemekten bir tabak vermez, Sen, ben değil bacım biz başka olur. |
sivaburs üstadım, sözün ustası,
Şiir seven herkes O´nun hastası, Telefon etmiyor, gelmez postası, Gardaşım gelince haz başka olur. |
Cley´i yazmazsa ah çeker kalem,
Dilerim hayatta çekmesin elem, Sana olsun gardaş saygıyla selam, Her seni görmede yüz başka olur. |
[B]Kronik baskan oldu unuttu bizi
Bıraktı gönüllerde derince sızı Çalmaz artık duvara astı sazı Yemeğin yanında tuz başka olur [/B] |
Osman abi gelir dertlerim biter,
Çektiğim hasretlik beterden beter, Zemheri ayında bir bülbül öter, Bülbülün çaldığı saz başka olur. |
[QUOTE=sandalli;590795]Hele bir de gelse Diyari baba,
Arif ağam neden göstermez çaba? Ozan dergahına kurarız soba, Alevlerden çıkan cız başka olur.[/QUOTE] gelmiş ozanların beyi paşası kalmamış buranın eski neşesi karanlığa bürünmüş her bir köşesi fikir başka yerde öz başka olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;590826]gelmiş ozanların beyi paşası
kalmamış buranın eski neşesi karanlığa bürünmüş her bir köşesi fikir başka yerde öz başka olur[/QUOTE] Selam verdin yüreğimle alırım, Sen burda kal dersen ben hep kalırım, Yigitsin, babasın iyi bilirim, Seni candan gören göz başka olur. |
[QUOTE=sandalli;590828]Selam verdin yüreğimle alırım,
Sen burda kal dersen ben hep kalırım, Yigitsin, babasın iyi bilirim, Seni candan gören göz başka olur.[/QUOTE] size seslendim uzak dağlar ardınan selam saygı gönderdim ata yurdundan ben sizleri hep bildim aile ferdinden yüreğimde bıraktığınız iz başka olur |
SİYAHİ DOST BENİM İNTERNET İYİCE DURDU YAZDIĞIM MESAJI GÖNDERMİYOR
|
[QUOTE=OSMAN ECE;590831]size seslendim uzak dağlar ardınan
selam saygı gönderdim ata yurdundan ben sizleri hep bildim aile ferdinden yüreğimde bıraktığınız iz başka olur[/QUOTE] Siyahi boş hayal kurdu diyorsa, Bu gece internet durdu diyorsan, Bu aletler beni yordu diyorsan, Diyari sen yarın yaz başka olur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;590832]SİYAHİ DOST BENİM İNTERNET İYİCE DURDU YAZDIĞIM MESAJI GÖNDERMİYOR[/QUOTE]
Canin sag olsun abi, yüregine saglik, hayirli geceler cümleten. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:03. |