![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;590795]
Hele bir de gelse Diyari baba, Arif ağam neden göstermez çaba? Ozan dergahına kurarız soba, Alevlerden çıkan cız başka olur.[/QUOTE] Dostları görmek yine çok güzel Hergün sazınla sözünle gel Esti bir ara yel döküldü gazel Baharda insan bir başka olur |
[QUOTE=sandalli;590835]Siyahi boş hayal kurdu diyorsa,
Bu gece internet durdu diyorsan, Bu aletler beni yordu diyorsan, Diyari sen yarın yaz başka olur.[/QUOTE] aşık diyari dün çaresiz kaldı dosta hasret yürek dygu doldu iki ay önce seyirci boldu seyircide yüksek doz başka olur |
[B][I][COLOR="Red"]Bende arar oldum ASIK SEFILI
Küsmüs,sanki söylemez dili Özlenen aranansin bacilarin gülü Seninle yeni yili kutlamak bir baska olur.[/COLOR][/I][/B] |
Geçti bir gün yine oldu akşam
Az sonra gelir Sandallı ağam Osman Abiye yürekten selam Aşık taşlamasıda pek hoş olur |
[QUOTE=Kardelencicegi;590874][B][I][COLOR="Red"]Bende arar oldum ASIK SEFILI
Küsmüs,sanki söylemez dili Özlenen aranansin bacilarin gülü Seninle yeni yili kutlamak bir baska olur.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] aşık sefil bacısına küsmez halk ozanları ölmeden susmaz sevdiği kişiden selamı kesmez sizinle muhabbetler bir başka olur |
[B]Hoşgeldin Aşık Sefil anamız
Sensin bizim baştacımız Sensiz acıdı hep sol yanımız Sefil ile forum başka olur [/B] |
[QUOTE=Cley;590879][B]Hoşgeldin Aşık Sefil anamız
Sensin bizim baştacımız Sensiz acıdı hep sol yanımız Sefil ile forum başka olur [/B][/QUOTE] gurbetelde gözler sulu hoş bulduk muhammet ali yüreğiniz sevgi dolu ozanlarla sohbet bir başka olur |
sivaslılar net yetgililerinin
ve tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar hayırlara vesiyle olmasını dileriz sevgili eşim AŞIK SEFİL ben aşık diyari baba |
Yoksulun icine ümitler doğsun,
İnsanlar üstüne bereket yağsın, Sevginin elleri kalplere değsin, Dosttan dosta gelsin gül yeni yılda. |
[QUOTE=sandalli;590944]Yoksulun icine ümitler doğsun,
İnsanlar üstüne bereket yağsın, Sevginin elleri kalplere değsin, Dosttan dosta gelsin gül yeni yılda.[/QUOTE] feryadımızı duysun başlar dinsin fakirin gözünde yaşlar bereket dolup açılsın işler acı çekmesin kul yeni yılda |
[QUOTE=OSMAN ECE;590973]feryadımızı duysun başlar
dinsin fakirin gözünde yaşlar bereket dolup açılsın işler acı çekmesin kul yeni yılda[/QUOTE] Yüreklerde rüzgar sertçe esmesin, Dostlar selamını bizden kesmesin, Yarım darılıpta aman küsmesin, Dökülsün leblerden bal yeni yılda. |
Ne çabuk geçti koca bir yıl
Olmasın kimse kimseye kıl :) Dostluk, kardeşlik için asıl Sivas'ım düşmesin yeni yılda |
[QUOTE=sandalli;590974]Yüreklerde rüzgar sertçe esmesin,
Dostlar selamını bizden kesmesin, Yarım darılıpta aman küsmesin, Dökülsün leblerden bal yeni yılda.[/QUOTE] işçi emekliler umutlar bekler büyük hotumcular kendini aklar, kimliğe bürünüp suçunu saklar inşallah düzelir hal yeni yılda |
sandallı işin ustası
diyari ozanın hası siyahi dostun mahlası mahlas nedir bilen varmı |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;590995]sandallı işin ustası
diyari ozanın hası siyahi dostun mahlası mahlas nedir bilen varmı[/QUOTE] yel eser dağların karları erir mahlası çırağa ustası verir yaşlanıp ölür kemikleri çürür bu dünyada bakiy kalan varmı |
[QUOTE=OSMAN ECE;590996]yel eser dağların karları erir
mahlası çırağa ustası verir yaşlanıp ölür kemikleri çürür bu dünyada bakiy kalan varmı[/QUOTE] ozanın sözü doğrudur en yanık yeri bağrıdır her sözünde dost çağırır dost kıymeti bilen varmı |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;590997]ozanın sözü doğrudur
en yanık yeri bağrıdır her sözünde dost çağırır dost kıymeti bilen varmı[/QUOTE] özbek köyün ettim merak şu an çay içeriz usta çırak diyarime bu son durak sözlerimde yalan varmı |
[QUOTE=OSMAN ECE;590998]özbek köyün ettim merak
şu an çay içeriz usta çırak diyarime bu son durak sözlerimde yalan varmı[/QUOTE] gönültaş insan aşığı goramazsa can yoldaşı tüm site başimin tacı gönül koyup küsen varmı elbeyinin güney köyü |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;590999]gönültaş insan aşığı
goramazsa can yoldaşı tüm site başimin tacı gönül koyup küsen varmı elbeyinin güney köyü[/QUOTE] köyünüzü çok iyi bildim caminizde namaz kıldım yaşladım dertle doldum genç kalmaya çaren varmı tanıştığımıza memnun oldun saygı değer gönül dostu bende yapalı köyündenim |
[QUOTE=OSMAN ECE;591000]köyünüzü çok iyi bildim
caminizde namaz kıldım yaşladım dertle doldum genç kalmaya çaren varmı tanıştığımıza memnun oldun saygı değer gönül dostu bende yapalı köyündenim[/QUOTE] arif beyi unutmadım sözüme riya katmadım hayatta insan satmadım dost satanı seven varmı bende çok memnun oldum yapalı köyüden olduğunu biliyorum |
siva burs ustadı ararım
bütün üyelere sorarım onu bulmaktır kararım duyan duymayana haber versin |
[QUOTE=OSMAN ECE;591002]siva burs ustadı ararım
bütün üyelere sorarım onu bulmaktır kararım duyan duymayana haber versin[/QUOTE] sayıın ece haftanın üç günü sizin köyün mezarlığının önünde karacalar dan balık tutmaya gittiğimizden köyünüzü iyi biliyorum |
sazını almış eline
başkoymuştur hak yoluna sivasım yiğit yurduna gelmesini bilen varmı tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlar her şeyin gönüllerice olmasını dilerim |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;591003]sayıın ece haftanın üç günü sizin köyün mezarlığının önünde karacalar dan balık tutmaya gittiğimizden köyünüzü iyi biliyorum[/QUOTE]
ben muğla bodrumda ikamet ediyorum köyde yiğenim ali ece var tanışın oda balık ve kara avı hastasıdır |
inşallah gittiğimizde tanışır selamlarını söylerim allaha emanet olunyeni yılınız kutlu olsun
|
[B]Bir yıl bitiyor bu gece
Dilimde var birkac hece Sizlere mutlu yıllar olsun Aşık Sefil ve Osman Ece[/B] |
[B]Sözlerinin hepsi cok ballı
Çiçek sunarım morlu allı Yeni yılın kutlu olsun Abilerin abisi Sandallı [/B] |
[QUOTE=Cley;591021][B]Sözlerinin hepsi cok ballı
Çiçek sunarım morlu allı Yeni yılın kutlu olsun Abilerin abisi Sandallı [/B][/QUOTE] AŞIK SEFİLDE BENDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CLEY SANADA MUTLU YILLAR |
[B]Forum yine mi durgun
Üyeler cok mu yorgun Senin de yılın kutlu olsun Yardımsever Arif Coşkun[/B] |
[B]Esirgemez kimseden emegi
Paylasir her zaman yemegi Hayırlar getirsin sana yeniyıl Gurbetteki ablam Kardelencicegi[/B] |
[B]Mersinde acacak bir butik
Günlerdir yok sanki yitik Gelirse görür bu yazımı Yeni yılını kutlarım Kronik[/B] |
[QUOTE=Cley;591021][B]Sözlerinin hepsi cok ballı
Çiçek sunarım morlu allı Yeni yılın kutlu olsun Abilerin abisi Sandallı [/B][/QUOTE] Yüce bir dağ gibi dostluğun senin, Dilerim aydınlık geçsin her günün, imanlı gönlünde yaşasın dinin, Yeni yılda mutlu olasın Cley. |
[B]Onun sevdasıdır Sivas
Yenilince tutar sanki yas Yeniyılda başarı dilerim Üsküdarlı yigido Altuntas[/B] |
[B]Bilirsin seni cok severim
Hem abimsin hem hemşerim Yeni yılın kutlu olsun Baskentli yiğido Salim[/B] |
Gülhane içinde mutluyuz sandık,
Biz aynı sevdaya beraber yandık, Başımıza düştü küçük bir fındık, Anladım hayalmiş yaşadığımız. |
[CENTER][Cley]
[B]Esirgemez kimseden emegi Paylasir her zaman yemegi Hayırlar getirsin sana yeniyıl Gurbetteki ablam Kardelencicegi[/B] [B][CENTER][COLOR="Red"]Degerlisin benim yanimda Hemseriyiz sivas topragindan Dedimiz hasret anlariz birbirmizi Mutlu yillar sana Muhammed Ali....[/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=Cley;591028][B]Bilirsin seni cok severim
Hem abimsin hem hemşerim Yeni yılın kutlu olsun Baskentli yiğido Salim[/B][/QUOTE] [B][I]Saygıda kusur etmezsin, Bensiz Sivasa gitmezsin, Sen arkadaşını satmazsın, Mutlu yıllar Muhammed Ali.[/I][/B] |
[QUOTE=Cley;591023]
[B]Forum yine mi durgun[/B] [B]Üyeler cok mu yorgun[/B] [B]Senin de yılın kutlu olsun[/B] [B]Yardımsever Arif Coşkun[/B][/QUOTE] Yılbaşı herkes oluyor meşgul Herşeyin çoğu zarar azı makbul O seni aramazsa sen ara ara bul Yeni yılın kutlu olsun Muhammed |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;591001]
arif beyi unutmadım sözüme riya katmadım hayatta insan satmadım dost satanı seven varmı bende çok memnun oldum yapalı köyüden olduğunu biliyorum[/QUOTE] Severim insanın doğru mertini Yazar her zaman güzel metini Duruşuyla belli ediyo kendini Yeni yılın kutlu olsun Necmeddin Özbek |
[QUOTE=Cley;591020][B]Bir yıl bitiyor bu gece
Dilimde var birkac hece Sizlere mutlu yıllar olsun Aşık Sefil ve Osman Ece[/B][/QUOTE] yoksulu yine kanara itti koca yılımız bitti ömrümüzden alıpta gitti sanada iyi seneler cley |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:00. |