Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sıcak çermik (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=308)
-   -   SICAK ÇERMİK'TEN MANZARALAR (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=10782)

dava_cemiyet 18.02.2008 21:24

--->: SICAK ÇERMİK'TEN MANZARALAR

Gardaşlar sıcak çermik bir kültürdür yaşamayan bilmez. 20 yıl aralıksız her yaz 3-4 ay orada çadır da kalmış biri olarak sabahleyin dağ havasıyla çamlıkta gezmeye çıkmayan, ikindi sonrası toprak sahada maç yapmayan, üç beş arakadaş havuza gidip havuzda keyf yapmayan çermiğimize laf etmesin. gerçi son 4 senede belediye çermikten eser bırakmadı adeta bir çadır kent olan bazen 2000'e yakın çadır kurulan insanımızın yoğun talep gösterdiği bu mesire yerimiz mahv oldu. tabi bunda 300 - 500 kişilik köyleri belediye yaparak devletin üstüne çok bir yük getirmekten başka hiçbir faydası olmayan belediyeleşme faaliyetlerininde etkisi çok büyük.

bayatlı kenan58 25.02.2008 11:45

arkadaslar ben takıp edıyorum sıcak cermıgın daha guzel olması ve turızme kazandırmak ıcın ısadamlarının otellerını ve turıstık tesıslerını yapmaları ıcın tesvık edılıyor bes yıldızlı otel ve tesısler ıcın projeler hazır ısadamlarının yatırımlarıyla cermık daha guzel ve daha modern olur yoksa beledıyelerın kurdugu bıkac otel ve bınlerce kurulan cadırlarla ne reklam yapılır nede turızme kazandırılır INŞAALLAH hersey daha guzel olacak bıraz sabır

ismail 58 24.03.2008 02:51

Hala berbat halde hemşerilerim.
düşünüyorumda başka bir ilde öyle bir yer olsa inanın cennete benzetirler orayı
soruyorum size abanttan, uludağdan, kızılcahamam dan ne farkı far oranın ben naçizane fikrimi söyleyeyim ilgisizlik ve bananecilik vurdum duymazlık.

altuntas58 24.03.2008 07:29

-->: SICAK ÇERMİK'TEN MANZARALAR

Sıcak cermiğimiz malesef iyi calıştırılamıyor bence bu tesisler yap işlet devret sistemiyle özelleştirilip sıcak cermiğimize yeni tesisler kazandırılmalıdır

tayfun5883 17.04.2008 00:42

turizme açılması için çadırların kaldırılması çok iyi oldu ayrıca kalın belediyesi bu sene kapatılıyor.Çermige bolca otel ve banyo yapmalılar 2-3 tane adam akıllı havuz bide şu anki havuzlara bazı hanzolar pis donlarıyla giriyorlar onlarıda engeelseler çok iyi olur

gürün_güzeli 07.06.2008 20:08

yarın gidicem inş mta evlerinde olcam sizlere yeni halden bolca resimler çekerim arkadaşlar.................

titizyiğido 16.06.2008 00:18

evet son zamanlarda oldukça bakımsız bu sene inşallah yine gidecem bu sene iyi olduğu söyleniyor

d.sarıkaya 15.07.2008 14:00

4 sebe önce bende qittimiwstim

ZaMaN_ 04.08.2008 09:41

[B][COLOR="RoyalBlue"]bol sinekli bir yerdi birkaç sene önce şimdi nasıl bilemem :)[/COLOR][/B]

cou 26.09.2008 18:58

Cevap: SICAK ÇERMİK'TEN MANZARALAR

iyiye gidio ben 3 yıldır çermiğe gidiyorum her sene daha ii oluo bence belediye el atsa daha ii olacak

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:31.