![]() |
--->: İstanbul'daki Sivas'lılar
[QUOTE=fratt;214358][B][I][COLOR="DarkOrange"]EVET YAA. Bir dilekçe verip memleketin ismini SİVASTANBUL felan yaptırsak iyi olur ellam :D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Evet istek üzerine küçük sivas diyelim biz :) |
SİVAS KOYULHİSAR KIZILELMA KÖYÜ olarak İSTANBULDA başta ÜMRANİYE IHLAMURKUYU DUDULLU S.BEYLİ KARTAL ÇELİKTEPE SANAYİ MAHALLESİ SEYRANTEPE VE ÇEŞİTLİ DİĞER SEMTLERDE YAKLAŞIK 800 HANE VE DÖRT BEŞ BİN ARASI KIZILELMALI OLARAK İSTANBULDA YAŞAMAKTAYIZ TÜM İSTANBULDA YAŞAYAN SİVASLIYIM DİYEN YİĞİDOLARA KUCAK DOLUSU SELAMLAR.
Mustafa AKGÜL;) |
akıncılar senbağlar köyü
................ |
ümraniye istanbul arkadaşlar iki ay oldu istanbula geleli:(
|
-->: İstanbul'daki Sivas'lılar
Ben istanbul üsküdardan [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]ÜSKÜDARLI YİĞİDO[/FONT][/COLOR]
|
istanbul esenler ama ben GençFenerbahçeliyim he olsun sonuçta sivaslıyızz
|
Güngörende oturuyorum 5 kişilik bir cekirdek aile ve aynı sülaleden yaklaşık 40 kişi de güngörende.400 kişi esenlerde
|
hoş geldin desene güngören sivaslı dolu
|
İstanbul-Anadolu Yakasında oturuyorum. Yaklaşık 4000 kişi sülalemiz var YAŞASIN SİVAS'LILAR.
|
-->: İstanbul'daki Sivas'lılar
GuNaY´isimli üyeden Alıntı
Mecidiyeköy- Çengelköy patron kafama takıldı,hem mecidiyeköy hemde çengelköy, aklıma şey geldi,şey Nasıl oluyo bu iş, Birini kesdir sen en eyisi Hakancığım seninde gözünden hiç bir şey kacmıyor hani her ikisindende olmazmı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:58. |