![]() |
--->: Çallı Köyü Merkez
selamün aleyküm degerli callililar bende calliliyim sülümangilin kara seferin ogluyum ismim kadir eger beni taniyan varsa mesaj göndersin su an yurt disinda yasadigim icin 3 yildan beri calliyi görmek nasip olmadi insallah bu izinimde oradayim hepiniz allaha emanet olunuz saygilarimla KADIR BAYRAKTAR
|
[QUOTE=sedat yildiz;212917]selamün aleyküm degerli callililar bende calliliyim sülümangilin kara seferin ogluyum ismim kadir eger beni taniyan varsa mesaj göndersin su an yurt disinda yasadigim icin 3 yildan beri calliyi görmek nasip olmadi insallah bu izinimde oradayim hepiniz allaha emanet olunuz saygilarimla KADIR BAYRAKTAR[/QUOTE]
selam hemso.. seni taniyamadim ama selahattin bayraktar benim kuzenim. yani abdi bayraktarin torunu selahahattin. ismim yunus alm yim calliyi görmek isdersen buyur sayfama bak hasret gideririsin. [url]www.sivaslininyeri.de[/url] saygilar |
yarın köyde olacağım resimlerini çeker eklerim bende hasret çekenler için iyi olur
|
[QUOTE=_KanKaa_;212614]selamün aleyküm callılı hemserilerim bende Elbeyin baskenti Çallılıyım.duhan kardes resimler icin tesekkürler ama o kadar eski resimleri nereden buldun.. ama eski çallı değil artık kimse kalmadı eskisi gibi erkek odalarında oyunlar düğünlerde oyunlar oynanmaz oldu amaaa biz gencler büyüklerimizden öğrendiklerimizi her düğünde ve tatilde köye gittiğimizde oynarız.bisey daha soracam neden hep yukarı mahallenin resimleri var kıskandım bende asağı mahallenin resimlerini atacam ee köyde zaten en kalabalık sülale bizimkisi...[/QUOTE]
selam hemso.. yanilmiyorsam benim sayfadaki resimlerden bahsediyorsun. yukari mahlede oturunca sivri tepede en uygun yer koyun resimlerini cekmek icin. ama koye 360 derece bakma imkani da var sayfa da galiba gözden kacirdin. saglicakla kaL |
slm arkadaşlar ben mustafa çallı kjöyünden ama sadsece köy diyorum fazla bilmiyorum köyümü halamlar felan kalıyorlar bende köylülerimle tanışmak istiyorum iyi akşamlar jayırlı kandilleriniz olsun
|
[QUOTE=crayzy_boys058;213385]slm arkadaşlar ben mustafa çallı kjöyünden ama sadsece köy diyorum fazla bilmiyorum köyümü halamlar felan kalıyorlar bende köylülerimle tanışmak istiyorum iyi akşamlar jayırlı kandilleriniz olsun[/QUOTE]
mrb mustafa aramıza hoş geldin soyismi ve kimlerde olduğunuda yazarsan daha iyi tanışmış oluruz |
selam gardaslar.
resim ekleyemiyorum yuklemek isdediginiz resim gerekli buyuklukden cok buyuk diyor. resmi kucultuyorum. gine kabul etmiyor. ne dir sebebi acaba. |
800*600 picsel resimden büyük resimleri yüklüyemiyorsun olarak biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam
|
[QUOTE=Duhan58;213842]800*600 picsel resimden büyük resimleri yüklüyemiyorsun olarak biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam[/QUOTE]
selam sorun pixel degil. [url]www.sivaslininyeri.de[/url] |
-->: Çallı Köyü Merkez
merhabalar.ben de çallı köyünden adem yazıcı.şuan öğretmenlik yapıyorum.tüm köylülerime kucak dolusu selamlar ve sevgiler
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:59. |