![]() |
--->: AKINCILAR-Elibüyük
bence iki sitedede doğru dürüst bişey yok
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
ben de aşşa meeldenenım arkadaslar [url]www.elibuyukkoyu.com[/url] da sankı bıraz tara tutma war. hep yukarı meelenın fotoğrafları war :D bişi daha eksık forum yhok tel no'ları yukarı meellelerinin resimlerınden başka hiç işi yhok ben bu arada şerifağa gilleerdenim .. saygılarrr.:)
|
arkadaslar sözüm meclisten dışarı hazırlayana lafım yhokta içindekiler hoş değil ınsan koyunun sıtesıne gırdımı zevk almalı ne ole tel noları felan köyun bı bolumunun resmleri ama elibüyük.net e lafım yhok o gene oburkı sıteye gore gusel olmus ama asıl resmi site o onu geliştirmek lazım ..
|
eyi has güzelde sende bir kaç resim koy...ben sizin köyü biliyom büyük ama terkedilmiş bi köy..
|
yha arkadsım sn elıbuyuklu deılsın nerden bılıosun terkedılmıs olduğunu yazın şenliğimizi yaptık çevre köyleden çatlayanda oldu gururlananda oldu misal altıntepe (hudü) köyü muhtarı gelıp bızzat horon oynadı valiler kaymakamlar geldı iş adamları geldı . sen bızım koye kısın uğradın herhalde arkadasım yazın gel de cümbüşü gözlerinle gör :D :D haksızmıyım eliböyüklüler
|
ya canım kardeşim bende tam karşınızda dümlüçtenim kışın dedim gibi ama yazları heryer şenleniyor :)
|
kısın kalabalık olan bı koy soylesene ? kısn tatıle kım gıder.. ?
|
bende onu diyom ama sizin kçy bayaı çorak...:)
|
olsun o kadar ole yha yanlıs anlamada senn bızm koye bı garezın mı war her şeye muhalefet oluyosunda bırak bızı ovelım koyumuzu her yerde muhalefet :) :)
|
yoo kardeş neden muhalefet olim... tam karşımızdasınız :) dedimya koyunuzu sevip sahip çıkmanız çok güzel.
yeni resimlerde bekliyoruz. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:34. |