![]() |
-->: ULAŞ-Karagöl
[B]Tren seyahatim sırasında karagölü bir çok kere gecerken gördüm sivasımızın güzel ve şirin köylerinden birisi burdan bütün karagöllü kardeşlerime selamlar saygılar[/B]
|
--->: ULAŞ-Karagöl
bn ercan küçükmetin gerçi sadece ercan demem yeter ama yinede tam soyluyum nolur nolmaz dıye beni herkes tanır tabi eğer koye geldiyseniz gelmediyseniz buyuk bı eksıklık soyluyım ben 18 yıl yasdım suan antalyadayım ama her yaz gıtmeye clısırım okadar guzel
|
buarada eklıycek olanlar ıcın wereyım msn adresım [email]HiweroN_0504@hotmail.com[/email]
|
sivas lady sen kımsın bızım koyu anlatmıssın
|
bısey sordum ama sn napıyon iimsn sn ya
|
eee kargölluler nerdesınız bızm koyden ıkı kısıyle mhbbt etcektk oda kımse yok
|
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Karagöllüler daha aktif olalım :) uyumayalım :)
Forumda varlığımız belli olsun değilmi ;)[/B][/CENTER][/COLOR] |
merhaba arkadaşlar nasılsınız ? ercan kardeşim görüşemiyoruz ne zamandırlı . ben Malatya lıyım ama annem karagöllü yazın karagöl e gidenlerin çoğu tanır beni. herkese slmlar.
|
[QUOTE=ByGenc44;301074]merhaba arkadaşlar nasılsınız ? ercan kardeşim görüşemiyoruz ne zamandırlı . ben Malatya lıyım ama annem karagöllü yazın karagöl e gidenlerin çoğu tanır beni. herkese slmlar.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Merhaba can Annesi karagöllü olanlardan biride benim :) İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız ? Kimlerdensiniz acaba ?[/B][/CENTER][/COLOR] |
Adım Hasan Basri Özen Teşekkürler Bende İyiyim Sağol.
Akçiçek'lerdenim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:24. |