![]() |
Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?
[QUOTE=LALE_DEVRI;219171]başta seni banlasınlar :confused: burda huzursuzluk yaratan ortalığı karıştıran tek kişi var oda sensin
günlerdir izliyorum, bu kadar ukela bu kadar kendini beğenmiş herkesi küçümseyen tek sen varsın[/QUOTE] bu konuda sana katiliyorum, Emircan, huzursuzlukdan baska hic birsey yok sende herkesi elestiriyorsun, ama hic bir elestiriyi kabul etmiyorsun. elestiriyi birak hic birseyi kabul etmiyorsun yok ona niye flood atiyorsun yok buna yalakalik yapiyorsun. Emircan peki sen ne yapiyorsun? Sanirsam burda herkes cevabini iyi biliyor: HUZURSUZLUKDAN BASKA BIRSEY YOK SENDE! |
-->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?
Kafanızı yormayın bu sitenin huzurunu kimse bozamaz buna gücüde yetmez beceremezde biz bazılarının bu siteye ne amacla girdiğini tahmin edebiliyoruz sitemiz sahipsiz değildir gereği yapılır
|
--->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?
bencede çok etkili siteyi kuranlara çok teşekkürler bizleri birleştiriyor hemşerilerimizle tanışıp kaynaşıyoruz
|
-->: --->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?
[QUOTE=albina58;219432]Doğal tabiat varlıklarımızdan,
Kültürümüze, Yaşam şeklimizden,örf,anane geleneklerimize, Kısaca,sivas ve sivas'a dair ne varsa,sitemiz yönetim kurulundan,moderaroterlerimize gösterdikleri üstün gayret ve çabalar için teşekkürü bir borç bilirim.Sevgi dolu,seviyeli bir ortamda yapılan çalışmaların tüm site sakinleri tarafından paylaşılması tabiki bizlerin olduğu kadar kamuyoununda nazari dikkatinde,bu imkanı sağlayanda tabiki [url]www.sivaslilar.net[/url], iyiki varsın.[/QUOTE] HAKAN Gardaş iyi dileklerin için sağol |
gayet etkili bir site emeği geçen herkeze teşekkürler
|
Sivasın tanıtımı konusunda etkili olduğunu konusundan emin değilim ama kendi adıma memleket hasretini giderdiğini söyleyebilirim
|
[QUOTE=ersoy_34;219427]bencede çok etkili siteyi kuranlara çok teşekkürler bizleri birleştiriyor hemşerilerimizle tanışıp kaynaşıyoruz[/QUOTE]
Sitemizin sayesinde uzaklar yakın oluyor bu site sayesinde bir çok arkadaşım oldu ben sitemi seviyorum ve inanıyorumki sivası tanıtmada çok etkin bir rol oynuyor |
S.A. arkadaşlar
birçok Sivas'lının bu siteden haberdar olmadığı konusunda hemfikiriz fakat tanıtımı nasıl yapacağımız hakkında çok az sayıda öneri var. Karşılaştığımız diğer bir sorunda üye sayısının yüksek, online sayısının düşük olması. Aslında bu bir çok forum sitesinin karşılaştığı en önemli sorun. Üye sayısını çoğaltmak çok kolay, zor olan ise online üye sayısının sürekli çoğalarak artmasıdır. Burada da farkını ortaya koyabilen üyelerine alternatif konular sunabilen siteler online sayılarını çoğaltabiliyorlar. Online ziyaretçiler hep aynı konular üzerinde yağunlaşıyorlar. Örneğin bizim eğlence bölümümüz 298 konu ve 3.651 mesaj ile en fazla görüntülenen bölüm. Bence düşünülmesi gereken bir konu. Peki neler yapılabilir : moderatör, süper moderatör, yardımcı admin gibi üyelerin artması ve bu kişilerin teşvik edilerek site yararına çalışmasıdır. Sivas hakkında bilgi ve birikimi yüksek olan yada bilgisayar bilgisi iyi olan kişilerden seçilmeleri dahada iyi olur. Bölüm yöneticilerinin isimlerinin ilgili bölümün yanında gözükmesi o yöneticiyi teşvik edeceğini düşünüyorum. webmaster arkadaşlar kendi oluşturacakları sitelerine ücretsiz reklam alabilirler. (kısmet olurda oluşturursam ben bunu yapacağım) ileride umarım daha fazla öneri ile başka bir mesaj yazabilirm. Hoşçakalın |
Bu konuda bende daha güzel şeyler yapılabileceğine katılıyorum.
Başlangıç için çok güzel bir hizmet,ama daha fazla reklam yapılması gerekiyor.Sonra Sivastaki yapılan çalışmaların platforumda, değerlendirilmesi, eleştirilmesinden güzel bişey olamaz. Herkes fikrini söylemesi çok güzel bir şey. |
Zamanla daha güzel şeyler olacaktır buna inanıyorum.Gördüğüm kadarı ile site açılalı çok fazla olmamış,ama ilerisinin açık olduğunu görmekteyiz.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:46. |