Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Cumhuriyet Üniversitesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=150)
-   -   Sivas'ta burs olanakları (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13225)

dtsevda 17.06.2008 13:51

--->: BURS OLANAKLARI

mrb arkadaşlar bende burs arayan bi sivaslıyım dernekler yada vakıflar hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

FatihCan 17.06.2008 16:40

[QUOTE=sosyal bilgiler;258710]slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslen giresunluyum fakat cumhuriyet üniversitesini kazanarak bende artık bi sivaslı olmuş oldum... bu siteyi tesadüfen buldum sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim biliyorum burs için bu sene belki çok geç kaldım ama siz yinede sivasta burs veren yerler veya kişiler konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim en azından gelecek yıllar için yardımcı olmuş olursunuz simdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum ve inanın sevgili kardeşlerim ve arkadaşlarım bursa ihtiyacım oldugu için sizleri rahatsız ediyorum selamlar[/QUOTE]

[QUOTE=dtsevda;273854]mrb arkadaşlar bende burs arayan bi sivaslıyım dernekler yada vakıflar hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim[/QUOTE]

[COLOR="DarkOliveGreen"][B]Umarım ikinizde en kısa zamanda ihtiyaçlarınıza karşılık bulursunuz.....[/B][/COLOR]

çiltaş_58 21.08.2008 12:03

[B]merhaba arkadaşlar.kardeşim kütahya dumlupınar üni. kazandı.bizde burs arıyoruz.sivas bel veya valiliği sivas dışında okuyan sivaslı öğrencilere burs veriyor mu acaba ?[/B]

ero 21.08.2008 12:31

[B]kimse burs vermez kardeşm....adamlar torpil-tanıdık olmadıktan sonra burs vermez....vemek istemez...çoook ihtiyacın olsada......bence kütahyadaki belediyeye başvurun veya....oturduğunuz bölgedeki belediyeye danışın...burs olanakları hakkında[/B]

melek89 26.09.2008 20:41

lütfen burs..::(

arkadaşlar ben burs arıyorum yardımcı olan olursa çok ama çook mutlu olurum...:confused:

jacop162000 26.09.2008 21:19

--->: lütfen burs..::(

arkadasım inşallah bulursun. ama biraz zor malesef. ama umudunu yıtırme...

arikarinkuchi 26.09.2008 21:30

[B]valilik sitesinde vardı galiba
burslulukla ilgili şeler
bi bak istersen[/B]

melek89 26.09.2008 21:57

ya valiliğe başvurdum ama hiçmi vakıf falan yok ya yada esnaf yada iş adamı falan ya:(

GuNaY 27.09.2008 11:09

Cevap: lütfen burs..::(

[CENTER][B][COLOR="Blue"]Hangi ilde, hangi okulda, hangi bölümde okuyorsun öncelikle bu bilgileri verki yardımcı olabilirmiyiz bakalım...[/COLOR][/B][/CENTER]

melek89 27.09.2008 13:48

[B]ben sivaslıyım amasya da amasya üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği bölümündeym bu sene yerleştim[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:19.