Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13410)

Serd@r 07.12.2007 23:31

-->: --->: Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

[QUOTE=orhanakbulut_58;219030]ARKADAŞLAR SİTEDE ATATÜRK ADINA Bİ BÖLÜM AÇILMASI SİZCEDE UYGUN OLMAZMI ?[/QUOTE]

[B]ATATÜRK ve [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] adı altında bölümümüz açılmıştır,isteğinize katkıda bulunursanız memnun oluruz![/B]

PusatBjk58 14.12.2007 19:40

--->: Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

[B]sitede formun anasayfasında üste ufak bi shoutbox yani chat eklenirse süper olur...sohbet için..! [/B]

sade58 15.12.2007 07:58

-->: Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

Sitede özel günler için bölümler açılsa güzel olur.Umarım bu site gördüğüm gibi,her türlü fikre ve eleştiriye açıktır.Ben siteye yeni yazmaya başladım ve henüz bişeye rastlamadım umarım bu şekilde devam eder.

YILDIZHAN 07.01.2008 22:53

bi isteğimde benim olacak sitemizin şimdiye kadar hiç bi reklamını duymamıştım bi tesadüf eseri bi arama motorunda sivasa ilişkin resimler arattırıyordum sitemize girdim ve üye oldum sivasımızın böylesine güzel bi sitesi var ama halkımızın haberi yok ( yani benim yoktu) biraz reklama ağırlık versekte hep baraber sitemizi tanıtsak sivaslılar sadece sivasta yaşamıyo di mi ???

leblebi82 09.01.2008 19:18

[B][COLOR="Indigo"]Biraz önce aklıma geldi. Bizim sitemizde de üyelerin diğer üyeleri +rep, karma veya puan vermesi mümkün olursa güzel olur kanaatindeyim. Böylece iyi paylaşım yapan, güzel yorumlarda bulunan üyeler taltif edilmiş olur. [/COLOR][/B]

EmrEBehreM 13.01.2008 11:35

Ben Sivaslı Bir Müzisyen olarak Diğer Tüm Sivaslı Hemşehrilerimin Benden Haberi Olsun İsterim Bu Sebeble Benim Gibi Düşünen Diğer Hemşehrilerim için Bir Alt Forum Açılmalı Diye Düşünüyorum Fırsat Bulup Buraya Tıklarsan

[url]http://www.youtube.com/EmreBehrem[/url]

CrSivaslim58 13.01.2008 11:37

[COLOR="Blue"]güzel bir sarki ve seside güzel tsk sarki icin[/COLOR]

EMPEROR58 03.09.2008 23:18

Cevap: Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

arkadaşlar film, mp3, oyun paylaşım bölümü acılırsa (üyelerin bir çoğu katkıda bulunursa) sitenin güzelliğine güzellik katacağına eminim

bulutum 03.09.2008 23:41

--->: Cevap: Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

[QUOTE=EMPEROR58;304953]arkadaşlar film, mp3, oyun paylaşım bölümü acılırsa (üyelerin bir çoğu katkıda bulunursa) sitenin güzelliğine güzellik katacağına eminim[/QUOTE]

bildigim kadari ile o tür paylasimlar yasak host tr de ise yasak ama yurt disinda bulunan hostlarda serbest gelelim sitenin eksiklerine bircok eksigi var anlatmak ile bitmez bu eksiklikler en büyük eksiklik su site yonetiminde bulunan kisilerin uye lerin mesajlarina ve isteklerine oncelikle saglikli ve göreceli bir aciklama yapmasi temanin degistirilmesi buda onemli eskidi artik yeni bir tema sart kıyafetleri deistirince insan nasil oluyo ise sitede ayni sekilde olacaktir bende bu yeni yigido tecrubeli yigido rutbelemesi sacma geldi ona hic gerek yok bence swf (flash) uyelerin swf uzantli dosya eklemesine izin verilmeli bence buda bi reksik en bir favo icon ihtiyaci var sitenin daha neler neler yeni bir uygulama ekleniyo ama hazir oldugu icin direkt blok olarak ekleniyo orn arkadaslık sitemi onunda türkcelestirilmesi lazim herkes almanca bilmek zorunda deil yada ingilizce ama herkes türkce bilmek zorunda ve türkce olmali bircok eksik var ama suan yeterli yönetimi kizdirmamak lazim hayirli aksamlar

teamfoback 01.12.2008 11:15

Cevap: Sitede Yapılmasını İstediğiniz Değişklikler ve Öneriler

[B]hocam siteye flash ekleme linki...

yada yaho mynet video ekleme linki koysanız güzel olur...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:01.