Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   - SİYASET MEYDANI- (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14317)

UTKUM_58 28.12.2007 13:19

--->: -SİYASET MEYDANI-

[QUOTE=xwst;223453][COLOR="Red"][B][I]Bu arada Islam deyince panik olanlar biz deiliz.Onu ancak sakal uzatip kadin pazarlayan,din perdesi arkasinda siyaset yapan,seriat adina kelle koparanlar ve ''Musluman mahallesinde salyangoz yemek'' diyerek 37 insanimizi katleden asagilik insanlar dusunsun.Bizim dinimiz bizedir,ALLAHla aramizdaki muhabbete kimse karisamaz ve kimse sorgulayamaz.!!![/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

SENDE HER SAKALLIYI DEDEN ZANNETME,,her sakal birakan dincimi muslumanmi oluyor,herseyi bir topluma maal eden beyinlerde kendi dusunsun 37 kisiye bir sen uzulmedin herkes uzuldu uzulduk,SADECE VEFAT EDEN ONLARMI YUZLERCE SEHIT VERIYORUZ ANALAR BABALAR AGLIYOR BIRAZDA O ASSALIK INSANLARDANDA BAHSETTE TARAFSIZ BIRI OLDUGUN ANLASILSIN..KIMSE SANADA DEMEZ ZATEN DINI INANCIN NEDIR DIYE,,,,,HER KOYUN KENDI BACAGINDAN ASILIR;COK BILMISSINIZ AMA CAPINIZ DAR

abircan 28.12.2007 14:20

[QUOTE=UTKUM_58;223525]abircan kardes ornek verebilirmisin bu yazdiklarina? merak ediyorum ne ornegi vericeksinn tsk ederim[/QUOTE]

neye örnek vermemi istiyorsun anlamadım utku
11 eylül amerikan tezgahından sonra islami kesime karşı bir haçlı savaşı başlatıldı bunu hem içerden hem dışardan fiili müdahalelerle yapıyorlar, örnek pakistan işte 2 yıldır hazırlanıyordu dün patladı, 2 seneye kalmaz sünni pakistan şii pakistan ayrılır, şuraya yazıyorum not et seneye iran bombalabacak azeriler koparılacak, sünniler ve diğer azınlıklar göç vs yaşayacak, en son yahudiler geçen günlerde iranı terk etti, bu herşeyin habercisi iran için, ameriaka bize şimdilik dost iranı işini bitirene kadar , çünkü askerine izin verilmeyen ırak işgalinde abd incirliği 6000 küsür sorti ile vurdu, malzeme taşıdı vs, bir yanda el kaide bush ortak bir yandada güya şavaşıyor, afganistana gireli kaç yıl oldu hala usame bin ladin busha meydan okuyor oda ona, saddamın göstermelik iran ve kuveyt savaşı gibi güya bin ladinde ikiz kuleleri vurdu ama herkes biliyorki onu yapan abdnin ta kendisi, yarattığı iklim ile dünyada hıristiyan müslaman savaşını körüklüyor bununiçin içerden ve dışardan bir sürü hain ortak ve sebep bulabiliyor.
Bizdede amerikaya dayamış sırtını bir hüümetle dış politika yapıyoruz, dıişa dayalı güçle içerde ne var ne yok yerle bir ediliyor, tüm kurulumuş kazanımlar satılıyor, sistemler bozulup yeniden dizayn ediliyor, toplumda oluşan ciddi kamplaşma hiçe sayılıyor, bunu holladadan oturduğun yerden anlayamazsın sen arkadaşım, bunu burada yaşayan bilir, daha düne kadar üniversitede sağ sol, türk kürt kavgası olurdu artık oruç tuatn tutmayan kavgası var ve dünde nihayet uç verdiki fethullahçı - kominist öğrenci kavgası başladı,
neyin örneğiniistiyosun utkucuğum

YiGiDo_58_06_nl 28.12.2007 15:37

-->: -SİYASET MEYDANI-

abircan kardes muslamanliga karsi hacli seferleri baslatilmis diyosun bu hacli seferleri yillardir suruyo buda islam dunyasinin ayibidir .el kadar israil ortadoguda liderligini ilan etti kimse ses cikartamiyo.adamlar 1 askerim kayboldu diye koca ulkeyi bomba yagmuruna tuttu.koca TURKIYE CUMHURIYETININ binlerce askeri sehit oluyo kaciriliyo abd den emir alip operasyon yapiyoruz kac gundur pkk kamplari vuruluyo acaba bu kamplarda kac pkk li var.zaten bizi bu durumlara getiren bu ayrimcilik degilmi koca ulkede sagcisida solcusuda alevi sunni cerkezi lazi hepsi turku kurdu hepsi tek yurek tek gorus olsa boluculere meydan vermese kim tutar bu asil TURK MILLETINI.ama boyle gelmis boyle gider iste.benim acizhane gorusum TURK ISLAM BIRLIGINDE BIR BAYRAK BIR CATI ALTINDA toplanip osmanli ruhunu geri getirmek

xwst 28.12.2007 16:45

[B][I][COLOR="Red"]Nasil bi tartisma kulturudur bu kardesim?Cok biliyorum evet,bahsettigin ISLAMi senden daha iyi bilirim.Tartismanin basinda saygili bi sekilde soyleyin goruslerinizi demissiniz.Soyleyecek sozunuz kalmadi dinimize ve karakterimize mi laf atiyosunuz?!Madem hakliyiz diyosunuz birilerinden ornek beklemeyin,kuramlarinizla ve mantiginizla kendinizi savunun.Olusan olaylarin sonucunda ortaya cikanlar ideolojilerdir.Fransiz devriminde de,Carlik Rusyasinin yikilisinda da bu boyle olmustur.Ideolojinizi savunun.

Bu tartisma ahlaki icerisinde ben daha fazla soz soyleyemecegim...Birilerinin sozleri altinda her ne kadar ezilmis gibi gorunsek de sevgili yoldasim CASTRO'nun dedigi gibi''TARİH BİZİ AKLAYACAKTIR!'' Tarih haklıyı ve haksızı ayıracaktır.Size ii gunler canlar:D[/COLOR][/I][/B]

UTKUM_58 28.12.2007 17:34

evet tarih sizi aklayincaya kadar bizde hukumdarligimizi surdurecegiz...en buyuk en degerli sey gercekleri kabullenmektir,cirpinmak caba vermes,NEdemis ULU ONDER ATATURk.icimizde dahili ve harici bedhahlarin olucaktir cok dogru soylemis...kalkmis castroyu yoldas seciyor:))

puar 28.12.2007 17:38

Herkezin Allahı bir dimi Herkezin kitabı bir değilmi Herkezin Dini br değilmi...
herkezin resulu bir değilmi??
neyi tartışıyoruz...
ne kural ne nizam nede kanun var...
İnsanın ana yasası Kuran gerisini boşverin...
vesselam

UTKUM_58 28.12.2007 17:39

[QUOTE=abircan;223531]neye örnek vermemi istiyorsun anlamadım utku
11 eylül amerikan tezgahından sonra islami kesime karşı bir haçlı savaşı başlatıldı bunu hem içerden hem dışardan fiili müdahalelerle yapıyorlar, örnek pakistan işte 2 yıldır hazırlanıyordu dün patladı, 2 seneye kalmaz sünni pakistan şii pakistan ayrılır, şuraya yazıyorum not et seneye iran bombalabacak azeriler koparılacak, sünniler ve diğer azınlıklar göç vs yaşayacak, en son yahudiler geçen günlerde iranı terk etti, bu herşeyin habercisi iran için, ameriaka bize şimdilik dost iranı işini bitirene kadar , çünkü askerine izin verilmeyen ırak işgalinde abd incirliği 6000 küsür sorti ile vurdu, malzeme taşıdı vs, bir yanda el kaide bush ortak bir yandada güya şavaşıyor, afganistana gireli kaç yıl oldu hala usame bin ladin busha meydan okuyor oda ona, saddamın göstermelik iran ve kuveyt savaşı gibi güya bin ladinde ikiz kuleleri vurdu ama herkes biliyorki onu yapan abdnin ta kendisi, yarattığı iklim ile dünyada hıristiyan müslaman savaşını körüklüyor bununiçin içerden ve dışardan bir sürü hain ortak ve sebep bulabiliyor.
Bizdede amerikaya dayamış sırtını bir hüümetle dış politika yapıyoruz, dıişa dayalı güçle içerde ne var ne yok yerle bir ediliyor, tüm kurulumuş kazanımlar satılıyor, sistemler bozulup yeniden dizayn ediliyor, toplumda oluşan ciddi kamplaşma hiçe sayılıyor, bunu holladadan oturduğun yerden anlayamazsın sen arkadaşım, bunu burada yaşayan bilir, daha düne kadar üniversitede sağ sol, türk kürt kavgası olurdu artık oruç tuatn tutmayan kavgası var ve dünde nihayet uç verdiki fethullahçı - kominist öğrenci kavgası başladı,
neyin örneğiniistiyosun utkucuğum[/QUOTE]

yazdiklarin hakli simdi birsey diyemem ama,suanda ayrim yapan yokki kardes ayrimi bizler yapiyoruz yemin edirim sana candan cigerden cok alevi arkadaslarim var,2005DE SARKISYALAYA BAGLI ORTAKOY köyunde arkadasim davet etti pir sultan abdal senliklerine eger icimde supe olsa endise olsa gidermiydimm.can ciger gibii gittiimm menmun kaldim

puar 28.12.2007 17:42

alevisi sunnisi kürdü lazı..ne fark eder ölümlü dünyada herşey bizler için değilmi??

sivaslıgenç 28.12.2007 18:20

-->: - SİYASET MEYDANI-

Evet herkes kendi fikrini söylemiş ve bu konu kapanmış anladığım kadarıyla ve gene bana konu kalmadı neyse gene ben konu açiyim
Sizce üniversitelerde türban serbest kalmalı mı?
Lütfen konu bittiğinde en son kişi bi soru yazsın...

Abdurrahman 58 28.12.2007 21:29

-->: --->: -SİYASET MEYDANI-

[QUOTE=xwst;223452][I][B][COLOR="Red"]Ben cevap vereyim serrrkan yoldasimin yerine.Sag gorus Avrupada dislanan,cikarci,iki yuzlu gorulen fakat TRnin masum insanlari tarafindan masum gorunen burjuvazinin gorusudur.Din ve tanri perdeleri ardina saklanip insani somuren,actigi tarikat evleriyle genclerimizin gozunu boyayarak kullanan,din perdesi arkasinda siyaset yapan sag goruslu insanlardir bizi ABD emperyalizmine pazarlayan.

Sol gorus TRde hic bir zaman kabul gormedi cunku devlet propagandalariyla hep insanimizin beyni yikandi.Cunku sol gorus insani tehdit etmez ve katletmez.Ama sag gorus Erdal EREN gibi 17 yasinda bir cocugu asarak fasizmin nelere kadir oldugunu gostermistir ve genclerimizi okullarindan ederek savunuculari katletmeye calismistir.Hizbullah evlerinde bulunan cesetler,Susurluk davasinda ortaya cikan silahlar sagi savunan fasistlerin eserleridir ki bu affedilemez.Fakat herseye ragmen RTE gibi kisiler topluma is imkani saglamak yerine yaz mevsiminde komur dagitarak insanimizin gozunu boyamayi basardi.Dun iscimize,emekci,onurlu vatandasimiza ''ANANI DA AL GIT LAN!''diyen zat-ı muhterem,bugun ''Benim insanim onurludur''diyecek kadar yuzsuz olmayi nasil basariyor aklim almiyor.

Herseye ragmen YASASIN ISCI VE KOYLU PROLETERYASI!!!

Hemserim Hasan Huseyin'in dedigi gibi''KISA COP UZUN COPTEN OCUN ALACAK,BU DUNYA KALMAYACAK HARAMILERE''[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

ŞU ANDA MEMLEKETİMİN SİTESİNDE DEĞİLDE BİR BAŞKA SİTEDE OLSAYDIN DETAYLI DETAYLI RAHAT RAHAT SVE SVE CEVABINI VERİRDİM .AMA SİVASLİLAR.NET E DUA ET.YOKSA SANA İŞÇİ VE KOYLU PROLETERYASINI Bİ GÜZEL YEDİRİRDİM.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:06.