![]() |
--->: Cochineal Nedir?
[QUOTE=abircan;266049]bende kola pek içmem tercih ayran döner pardon döner demişken dana yaprak döner
aboooooooo döner dedim neydi döner et, et mi et , et et, allah allah et mi dedim ben et, et demek canlı o zaman dana canlı bir hayvan, bizim sarı inek şimdi et döner demek demekki hayvan eti yenebiliyormuş hemde milli yemek olarak, bırakın bu ayakları emperyalizme madem karşı duracaksan lafı eveleyip geveleyip colaya bağlamayın diyecek sen mertçe de deniz gezmişin türkiyesi burası kahrolsun amerikan emperyalizmi, kahrolsun ab emperyalizmi yaşasın tam bağımsız türkiye, biraz işçi partili gibi oldu ama sevmem onlarıda neyse YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ SÖMÜRÜSÜZ SÖMÜRGESİZ TÜRKİYE[/QUOTE] herkes konuya birşeyler katıp insanların bilğilenmesini istiyor ama sen ne yapıyorsun ki burda dalga mı geçiyorsun milletle... ayrıca yanlış yere gelmişsin burası o dedigin türkiiye degil o türkiye yıllar önce düzeltildi... |
[B][U]Ben hayatimda böyle bir kelime duymadim
acaba nedir Cochineal?[/U][/B] |
İğğğğğ......Şimdiye kadar biz kola diye böcekmi içmişiz:confused:
|
kolaya rengini veren maddenin hammaddesi bir bocek. ayrıca şuda bi gercek coca cola nın pazar payının çoğunluğunu biz kapsiyoruz. yani yapılan araştırmalarda sadece EN ÇOK TÜRKİYE de tüketilmektedir. diğer dünya ülkelerinde PEPSİ açık ara LİDER... malesef yine biz tüketiyoruzzzzzzzzzzzz.................
|
Cevap: --->: Cochineal Nedir?
[quote=CrSivaslim58;292908][I][U][COLOR=darkred]Arkadaşlar bu hayvanin Resmini [/COLOR][/U][/I]
[U][I][COLOR=darkred]koyabillirmisiniz?[/COLOR][/I][/U][/quote] [IMG]http://vegetarianorganiclife.com/picture/of/cochineal_beetle.jpg[/IMG] KURUTULMUŞ HALİ [IMG]http://www.aurorasilk.com/natural_dyes/images/dye_cochineal_big.jpg[/IMG] |
[quote=ErdalGüler;314438][IMG]http://vegetarianorganiclife.com/picture/of/cochineal_beetle.jpg[/IMG]
KURUTULMUŞ HALİ [IMG]http://www.aurorasilk.com/natural_dyes/images/dye_cochineal_big.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=darkred]AYYYYYYYYYYYY BU NE ABICIM YA ;BAYRAM BAYRAM BÖCEK MI? PISIRECEN BIZE [/COLOR] |
[quote=CrSivaslim58;292908][I][U][COLOR=darkred]Arkadaşlar bu hayvanin Resmini [/COLOR][/U][/I]
[U][I][COLOR=darkred]koyabillirmisiniz?[/COLOR][/I][/U][/quote] :rolleyes: [COLOR=blue]TAMAM KOYALIMDA ABICIM NEREYE KOYALIM RESMI BEN SENDE ALINTI YAPTIM ZATEN AYRICA BILGILENDIRDIGIN ICIN SAGOL;[/COLOR][COLOR=darkred]INANIRMISINIZ BILMEM AMA SU ANDA BRDAGIMIN ICINDE KOLA VAR ;YALNIZ BU DEDIGIN BÖCEK COLA TURKANIN ICIN DEDE VARMI ? BIZDESU ANDA COLA TURKA VARDA O YÜZDEN SORDUM HEMSERIM:confused:[/COLOR] |
[QUOTE=abircan;266049]bende kola pek içmem tercih ayran döner pardon döner demişken dana yaprak döner
aboooooooo döner dedim neydi döner et, et mi et , et et, allah allah et mi dedim ben et, et demek canlı o zaman dana canlı bir hayvan, bizim sarı inek şimdi et döner demek demekki hayvan eti yenebiliyormuş hemde milli yemek olarak, bırakın bu ayakları emperyalizme madem karşı duracaksan lafı eveleyip geveleyip colaya bağlamayın diyecek sen mertçe de [B][COLOR="Red"]deniz gezmişin [/COLOR][/B]türkiyesi burası kahrolsun amerikan emperyalizmi, kahrolsun ab emperyalizmi yaşasın tam bağımsız türkiye, biraz işçi partili gibi oldu ama sevmem onlarıda neyse YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ SÖMÜRÜSÜZ SÖMÜRGESİZ TÜRKİYE[/QUOTE] [B][COLOR="Black"]BU ÜLKE DENİZ GEZMİŞ'İN TÜRKİYESİ HİÇBİR ZAMAN OLMAMIŞTIR VE OLMAYACAKTA! Bende ab ve abd ye karşıyım ama deniz gezmiş'i ortaya katmanız yanlış.yada ben yanlış anladım sizi. ARTIK HERŞEY [/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]SAĞ TARAFTA[/COLOR][/B] |
Cevap: Cochineal Nedir?
INANIN BANA BEN BU BÖCEK HIKAYESINI OKURKEN BENIM COCUKLAR RESMINI GÖRÜP SORDULAR BANA ;;;ANNE BU NE?NIYE BAKIYORSUN BÖCEGE DEDILER :BENDE OGLUM DOKTORLAR GÖSTERIYORLAR ISTE KOLANIN ICINDE BU BÖCEKTEN VARMIS SAKIN ICMEYIN DEDIM:ACAYIP IGRENDILER VE EVE KOLATURKA VARDI ;HIC ELLEMEDILER TABI KUCUK KIZIM HARIC ANLAMADIGI ICIN AGLAYARAK ISTEDI..............YANI BENIM COCUKLAR ANLADI HERSEYIN ICILMEYECEGINI ABIRCAN ABIYI BILMEM....hosca kalin
|
Cevap: Cochineal Nedir?
[B]Artik kola icenler bu bilgilerden sonra icmezlerdir umarim....[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:58. |