![]() |
--->: REKTÖRDEN TÜRBANA DESTEK
rektorun gorev suresının yakın bır zamanda sona erecek olması ayrı bır suphe tabı... ama basortulu kamu calısanları yok mu sanıyorsunuz... o kadar coklar kı... ama goruldugu uzere ne rejım elden gıttı ne de korkulan seriat geldı... bunlar paranoya savsata... gerceklık degerı olmayan bır takım komplo teorısı... su an kamusal alanda sadece 2,400,00 bın kısı calısıyor... bu oran ozel sektorun yarısından da az..yanı her mezun olan doktor devlet hastanelerınde calısmıyor..kaldıkı gorev esnasında basını acanda azımsanmayacak kadar cok... demekkı basortulu kamu gorevlılerı hep vardı... 8-10 saatlık gorev esnasında mı rejımı tehdıt edecekler... mantıksız ve tutarsız...
|
[B]TÜRBANA HER YERDE ÖZGÜRLÜK VERİLMELİ
YA HALA ANLAMIYORUM NE KADAR SAÇMALIK [/B] [B]NEYMİŞ EFENDİM: [/B] "[COLOR="Red"][B]HOPP SEN ÖRTÜLÜSÜN İÇERİ GİREMEZSİN[/B][/COLOR]" [B][COLOR="Red"]YANİ SEN ÖRTÜLÜ OLDUĞUN İÇİN 2.SINIF DAMGASI YİYORSUN NİYE BİLİYONMU BURASI TÜRKİYE HAA ONDAN[/COLOR][/B] "[B]HANİ KADIN ERKEK EŞİTTİ[/B]" "[B][COLOR="Red"]EVET EŞİT[/COLOR][/B]" "[B]EEE O ZAMAN[/B]" [B][COLOR="Red"]AMA SEN ÖRTÜLÜSÜN[/COLOR][/B]" "[B]NE OLMUŞ ÖRTÜLÜYSEM[/B]" "[B][COLOR="Red"]OLURMU BURASI TÜRKİYE BİZ EŞİTLİĞİ BÖYLE SAĞLIYOZ ÖRTÜLÜ KADIN 2.SINIF KADIN İŞE YARAMAZ KADIN ÜNİVERSİTE OKUYAMAZ BU KADINLAR DEVLETTE ÇALIŞAMAZ BU KADINLAR" "YAA HEM EŞİTİZ HEM LAİKİZ" "YAA BURASI TÜRKİYE ÖĞRENDE GEL"[/COLOR][/B][B]İŞTE SİZE KISA BİR ÖZET YAZDIM YUKARDA UMARIM ANLARLAR ANLAMASI KIT OLANLAR (ZANNETMİYORUM YAA NEYSE İŞTE) [/B] |
[B]BİDE BU LAİK KESİM EĞER BÖYLE GİDERSE ÜLKE ARAP ÜLKESİ FELAN OLACAK GİBİ SAÇMA İDDİALARDA BULUNUYORLAR
BU YUKARDAKİ DİYALOĞA BİR GÖZ ATSINLAR BAKALIM ÖZGÜRLÜKLERİMİ KISITLAMAKTANSA DAHA ÖZGÜR BİR DEVLET BUYRUĞU ALTINDA YAŞAMAKTAN GURUR DUYARIM[/B] |
aslında ülkemizin okarad cok sorunu varkı tutturmuslar turban dıye bınlerce kısı turbana karsı mıtıng yapıyo kaldırsın baslarını bı baksınlar bınlerce kısı işsiz yazık yanııı üzülüyorum onlar ıcın
|
[QUOTE=nıl;233000]aslında ülkemizin okarad cok sorunu varkı tutturmuslar turban dıye bınlerce kısı turbana karsı mıtıng yapıyo kaldırsın baslarını bı baksınlar bınlerce kısı işsiz yazık yanııı üzülüyorum onlar ıcın[/QUOTE]
sen bile kendi içinde çelişkiye düşüyorsun meclisteki 530 kusur kişininde düşmesi çok normal. |
-->: REKTÖRDEN TÜRBANA DESTEK
gecen yerel tv kanallarımızdan birine cıkmıstı mehmet bakır.hiç boyle bişeyler solemedi aksine ellerinden geldigi kadar direneceklerini soledi.bu haber asparagas
|
bu habere şaşıran çok olmuş. rektörden böyle bir çıkış beklemiyorduk işin açığı.
|
[QUOTE=leblebi82;230593][B][COLOR="Indigo"]Sayın rektörü takdir ediyorum. Herkes gibi ben de şaşkınlıkla karşıladım. Ama yaklaşık iki ay sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nin eski rektörü olacak kendisi. Şimdiden rektör adaylığı için ismi geçen çok değerli bir hocamızın olmasını bekliyorum yeni dönemde. [/COLOR][/B][/QUOTE]
belkide türbana destek vermesi. yerinin sallanmasından dolayı olabilir mi? sayın leblebi82 bu açıklaman üniversite açısındanda iyi olur. arkadaşlar bildiğim kadarıyla cumhuriyette eğitim zormu? |
-->: --->: REKTÖRDEN TÜRBANA DESTEK
[QUOTE=1967 dernek serkan20;232917][B]BİDE BU LAİK KESİM EĞER BÖYLE GİDERSE ÜLKE ARAP ÜLKESİ FELAN OLACAK GİBİ SAÇMA İDDİALARDA BULUNUYORLAR
BU YUKARDAKİ DİYALOĞA BİR GÖZ ATSINLAR BAKALIM ÖZGÜRLÜKLERİMİ KISITLAMAKTANSA DAHA ÖZGÜR BİR DEVLET BUYRUĞU ALTINDA YAŞAMAKTAN GURUR DUYARIM[/B][/QUOTE] Aman Allahım nasıl bir düşünce bu: "Daha özgür bir devlet buyruğu altında yaşamak" Benim dilim sana cevap veremiyor. Yazıklar olsun. Özgürlükler ülkesi Amerika hadi yoluna devam et öyleyse. |
[QUOTE=tekniker58;233395]belkide türbana destek vermesi. yerinin sallanmasından dolayı olabilir mi?
sayın leblebi82 bu açıklaman üniversite açısındanda iyi olur. arkadaşlar bildiğim kadarıyla cumhuriyette eğitim zormu?[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Valla zaten rektörün bu kampanyaya imza vermediğini bizzat gördüm. Fakat rektörlük için adı geçen çok değerli bir hocamızın kampanyada imzası var. Hayırlısı. [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:35. |