![]() |
Cevap: KURTLAPA VE KURTLAPALI RESİMLERİ
sevgılı kurtlaPaLI kardeslerım burdan herkese slm uzerıne herkez alınmasın ona gore
|
[QUOTE=kurtlapalıcun.;365664]sevgılı kurtlaPaLI kardeslerım burdan herkese slm uzerıne herkez alınmasın ona gore[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Ulan Cüneyt adam gibi yaz. Ukalalığın, densizliğin yeri değil...[/COLOR][/I][/B] |
slm mitat sen de olmasan kurlapayı temsil edecek birileri yokmuş demekki biraz daha resim ekler sen men mun olurum sizlerde olmasaniz inter nette kurt lapada olmaz heralde yinede teşekürler
|
dediğim gibi ben herkese selam vermem baba sivaslıysak adam gibi acık sozlu olacağız
|
[QUOTE=abdussvs;366622][B][I][COLOR="Red"]Ulan Cüneyt adam gibi yaz. Ukalalığın, densizliğin yeri değil...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
kimsin tanımıyorum ama benımle adam gibi konus kiminle nasil konusucağımıben bilirım |
[QUOTE=kurtlapalıcun.;379790]kimsin tanımıyorum ama benımle adam gibi konus kiminle nasil konusucağımıben bilirım[/QUOTE]
[B][I]BABAN OSMAN ABİMİN YANINA GİT ÖNCELİKLE BÜYÜĞÜNLE NASIL KONUŞACAĞINI, SONRADA ÇAVUŞUN OĞLU FARUK VARMIŞ İSTANBULDA KİM O DERSEN BENİM KİM OLDUĞUMU ÖĞRETSİN SANA. SEN ÖNCE ADAM OL SONRA ADAM GİBİ KONUŞAYIM SENİNLE. BENLE ADAM GİBİ KONUŞ LAFINI BANA BABANDA, MURATLA MEHMET EMİLERİNDE GUCUR DEDEN VE BÜTÜN GANNUNUN UŞAKLARIDA KONUŞMAZ VE BENDE ONLARA SAYGIMI BOZMAM, UKALA UKALA KONUŞMAM. ŞİMDİ AĞZINI TOPLA... [/I][/B] |
valla kusura bakma ben yurtta kalıyorum emin ol yurtta kalmasam senin kım olduğunu sorardım saygıya gelince ben elimden geldiği kadar herkese saygılı davranırım ama önce karsimdakı sevgisini gosterecek ve yine diyorum ben kime ne diyeceğimi bilirim ve sen bana gelip ukala demesen sende saygı gorurdun benden once [B]sen bana sevgigöstereceksin abi sonra ben sana saygı gostermessem konus[COLOR="Red"][/B][/COLOR]
|
abi sen bana basta [COLOR="Black"]UKALA [/COLOR]DEDİN BU SAYGISIZLIĞI OYÜZDEN GÖRDÜN [COLOR="Red"]YİNE DİYORUM SEN BANA SEVGİ GOSTERDİĞİN SURECE BENDE SANA SAYGI GOSTERİRİM[/COLOR]
|
HA BİDE SENİN YASİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN BÜYÜĞÜM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM ONUN İÇİN BİRAZDA TERS ÇİKTIM AMA KIM OLURSA OLSUN YİNE TERS ÇIKARDIM ÇÜNKÜ BENİM HAKARETE TAAMÜLÜM YOKTUR
|
ellerinize sağlık daha başka güzel yerlerini eklerseniz sevinirim sıvaslı ve kurtlapalı olduğum için gururluyum
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:29. |