![]() |
--->: YARGIYA GÜVEN
[B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!
Basortusu diye tuttturmussunuz,bugun bizim universitede(Hacettepe) basortusuyle kampuse dahi alinmiyor kimse,ki bu yasa oncesinden ogrenciler derse giriyordu.AKP'nin size faydasi oldugunu mu dusunuyorsunuz?Hacettepeli kapalilar da oyle dusunuyordu ve yanildilar,kanun oncesi istedikleri gibi cirit atarlarken sirf AKP'ye olan tepkiden dolayi alinmiyorlar kampuse.Mustahak,o sandiga satilmis bir partiye oy atan ellere ve kafalara mustahak!!!Bu adam sizi kullanmaktan,somurmekten baska bi sey yapmiyor.ve bizi kullanmaktan ve somurmekten baska! Sivasta onlarca canim yanarken sizin yarginiz neredeydi,hani failler!Ya Maras,ya Corum,ya Hrant Dink,ya Ugur Mumcu,ya Abdi Ipekci?! Hani failler,nerde suclular?!! Ve ben ilk defa yargiya guveniyorum,ilk defa basimi onunde egiyorum ve saygi duyuyorum.Atamin kemikleri mezarda sizlamayacak,bu ulkeyi satan,soyan o satilmis parti kapanacak!Umut tekrar yeserecek.Yok bunun baska bi yolu,yok! Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok! [/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="Red"]arkadaşlar kendini bilen herkes diğerinin düşüncesine saygı duymalı.burdaki diğer arkadaşlarda saygı falan olmadığına göre kendilerinide bilmiyolar. nasıl buna benzer diğer konular çığrından çıktıysa bunun sonuda o olacaktır. ben yorum yapmıyorum. bırakın kendi kendilerine konuşsunlar sizde yorum yapmayın bakın o zaman nasıl birbirlerini yiyolar...[/COLOR][/B]
|
-->DEMOKRASİNİN YILDIZLARI...
[QUOTE=xwst;250020][B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kim...[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Ne yazık valla yazık başka laf söylenmez üniversiteler almış başını dinsizliğe doğru gidiyor ve siyasallaşma denilen şeyin tam ortasında sola kaymış... Mahkeme zaten siyasal ve yine sola kaymış şekilde... Birileri mahkemeye biz kızdığımızda "Yargı Bağımsızdır" curcunasına kapılıp çığırtkanlık yapıyorlar. Ama kendilerinden birileri yakalanınca aman yargıya güven kalmamış diye bağırıyorlar. [/COLOR][/B] [B][CENTER][COLOR="Blue"]Biz bu milletin evladıyız. biz Vahdettin'iz biz Abdülhamit'iz biz Adnan Menderes'iz biz Turgut Özal'ız ve bugün biz Tayyib'iz ÇÜNKÜ BİZ GERÇEK TÜRK MİLLETİYİZ... [IMG]http://www.nablusi.com/resim/data/media/632/abdulhamit_2.jpg[/IMG] [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2154/demokrasininy305ld305zltk8.jpg[/IMG] [/COLOR][/CENTER][/B] |
-->: --->: YARGIYA GÜVEN
[QUOTE=ero;249999]vallahi serrkannnn ve çiğdem kaya size cevap vermek için boşuna vaktimi kullanmak istemiyorum....ders çalışmam lazım bu aralar..(yoğun tempo) size laf yetiştiremicem.....sizin böle sözde aşırı dinci ve sözde milliyetçiliğnizle uğraşamıycam.....kafanız yıkanmış....çoğu düşüncenizin kendi özgür iradenizle vermediğiniz açık... biri birisini KENDİ PİR'İ YAPMIŞ....DİĞERİ TÜRBANI SİMGESİ,NAMUSU ,HAYATIN ANLAMI yapmış.....Zaten sanki onun bunun buraya bi kaç satır-sayfa yazı yazdığında bişeyler değişiyoda beni adeta düello ya davet ediyor......sen kusurA BAK.......bnm daha önemli işlerim var efendi.....hacı teyze....
bide kendi mantığına bakmazda utanmadan başkasına laf eder.....mantık yok......yok arkadaş sizde.....adam bişe soruyo cvp istiyo sanki yazıyı okumamış başka cvp veriyo alakasız....üsttede alıntı yapmış.....[/QUOTE] hemşerim açık açık söylesene ben bu işlerden anlamıyorum siz yazın ben okuyayım die.. türban siyasi bir simge değildir!öyle bişeyde yok zaten. türbanı siyasi simge yapanda ****** dir! bende ders çalışıyorum neredeyse günümün 10 saati dersle geçiyor. ama çok şükürki er meydanından kaçan değil kovalayan oluyorum! |
bende ders calısıyorum.ne guzel herkes ders calısıyor.
|
[QUOTE=xwst;250020][B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!
Basortusu diye tuttturmussunuz,bugun bizim universitede(Hacettepe) basortusuyle kampuse dahi alinmiyor kimse,ki bu yasa oncesinden ogrenciler derse giriyordu.AKP'nin size faydasi oldugunu mu dusunuyorsunuz?Hacettepeli kapalilar da oyle dusunuyordu ve yanildilar,kanun oncesi istedikleri gibi cirit atarlarken sirf AKP'ye olan tepkiden dolayi alinmiyorlar kampuse.Mustahak,o sandiga satilmis bir partiye oy atan ellere ve kafalara mustahak!!!Bu adam sizi kullanmaktan,somurmekten baska bi sey yapmiyor.ve bizi kullanmaktan ve somurmekten baska! Sivasta onlarca canim yanarken sizin yarginiz neredeydi,hani failler!Ya Maras,ya Corum,ya Hrant Dink,ya Ugur Mumcu,ya Abdi Ipekci?! Hani failler,nerde suclular?!! Ve ben ilk defa yargiya guveniyorum,ilk defa basimi onunde egiyorum ve saygi duyuyorum.Atamin kemikleri mezarda sizlamayacak,bu ulkeyi satan,soyan o satilmis parti kapanacak!Umut tekrar yeserecek.Yok bunun baska bi yolu,yok! Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok! [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Zaten dınk,Ugur mumcu gıbı ınsanların faıılerı ortaya cıkıyor dıye bu gurultu hala farkında degılmısınız.hem yasaya ragmen okudugunuz unıversıtede ogrencılerın alınmaması hangı acıdan kımı savunmak ıcın soylendı farkedemedım.Iste turkıye gercegı.Yasayı hıce sayıp atını kosturanlar aydın dedıgımız egıtımcı kısıler ne kadar ıcler acısı bır durum.Sızın okulunuzu bılmem ama ben kendı okulumda degıl derse gırmek bahcede bıle soluklanmak ıcın 5 dk bekleyemıyorum basortusu ıle.Baska yolu yok demıssınız kapatılacak elbette o yuzden zaten yargıya guvensızlık.Emınım kapatılacagına demokrası yok cunku. Fakat bunu bır turke bır muslumana soylemek cok acı ama kurtulus savasını bız savası teknolojı ıle degıl bugun gerıcı denılen ırtıca dıye ısımlendırılen bır guc ıle kazandık.Besmele ıle Kuran okuyarak sehadet serbetını ıcme arzsusu ıle.Bugun basortulu kısılere tıksınerek bakan askerler ıle degıl. |
[QUOTE=xwst;250020][B][I][COLOR="Red"]yargiya guvensizlikten mi bahsediyo birileri!Bunu soylerken kendilerini dusunmeden ustelik!Turban yasasi cikarken,sosyal guvenlik yasasi gundemdeyken,Tuzla'da onlarca isci olurken ve kimse kilini dahi kıpırdatmazken(calisma yasasina ters olumlerden bahsediyorum) birileri yargiya guvensizlikten mi bahsediyor haddini bilmeden!
Basortusu diye tuttturmussunuz,bugun bizim universitede(Hacettepe) basortusuyle kampuse dahi alinmiyor kimse,ki bu yasa oncesinden ogrenciler derse giriyordu.AKP'nin size faydasi oldugunu mu dusunuyorsunuz?Hacettepeli kapalilar da oyle dusunuyordu ve yanildilar,kanun oncesi istedikleri gibi cirit atarlarken sirf AKP'ye olan tepkiden dolayi alinmiyorlar kampuse.Mustahak,o sandiga satilmis bir partiye oy atan ellere ve kafalara mustahak!!!Bu adam sizi kullanmaktan,somurmekten baska bi sey yapmiyor.ve bizi kullanmaktan ve somurmekten baska! Sivasta onlarca canim yanarken sizin yarginiz neredeydi,hani failler!Ya Maras,ya Corum,ya Hrant Dink,ya Ugur Mumcu,ya Abdi Ipekci?! Hani failler,nerde suclular?!! Ve ben ilk defa yargiya guveniyorum,ilk defa basimi onunde egiyorum ve saygi duyuyorum.Atamin kemikleri mezarda sizlamayacak,bu ulkeyi satan,soyan o satilmis parti kapanacak!Umut tekrar yeserecek.Yok bunun baska bi yolu,yok! Benim halkim,benim aydinim Kurtulus Savasinda nasil direndiyse bu sefer de direnecek,ulkemizi boyle pazarlikci agizlara yar etmeyecegiz,direnecegiz ve bu parti kapanacak,RTE de yargilanacak.Ya da yargilanmadan ABD'ye kacacak bilinmez ama bu parti kapanacak artik,baska yolu yok! [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] gaza gelip tayyibi de assınlar bari adnan menderesi astıkları gibi sol, laik, demokrat, halkçı geçinen kimi siyasetçiler/partiler kumda oynamaya devam etsinler; aynen devam... nasıl olsa birileri çıkıp halkın demokratik yollarla seçtiği bir partiyi hukuki yollardan kapattırma girişiminde bulunabilir değil mi?... aferin size... peki ya sonra?... bu sefer en az %60 oy oranıyla başka bir adla başa gelmelerini sağlayacak zamansız ve yersiz girişim.zaten %47lik oy oranını yaptıkları müthiş mazlum edebiyatı ve halkımızın çıkarcılığı sayesinde almış olan bu parti şimdi mazlum edebiyatının kralını yapıp bu sefer çok daha sağlam bir şekilde gelip daha katı politikalar uygulayacaklardır. |
Yav tutturmussunuz bir, hep ayni laf. Yok dindarmis, müslümanmis.
LAFTA degil, ICRAATDA Islam adina, müslümanlik adina Tayyip ve takimi ne yapti?? Somut örnekler verin |
[QUOTE=Kadir58;250316]Yav tutturmussunuz bir, hep ayni laf. Yok dindarmis, müslümanmis.
LAFTA degil, ICRAATDA Islam adina, müslümanlik adina Tayyip ve takimi ne yapti?? Somut örnekler verin[/QUOTE] bak basortusu yasagını kaldırdı.ve partısı kapatılıyor.sıyası hayatı sona ermek uzere daha ne yapsın. Yok eger ıslam adına bırsey yapmadı ıse neden rejımı tehlıkeye soktugu ıcın dava acılıyor.tezat,garıp,acayıp,kokusmus,iğrenç,mantıksız.....vb bır durum. |
boşver çiğdemcim o konuşsun dursun görme bile kendileriyle tezata düşen şahıslar bunlar açıklama yapma
... ürür kervan yürü demiş atalarımız ürüsün dursunlar... ben sadece okuyup gülüyorum sende gül. komik çünkü bu ve bunun gibiler |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:28. |