Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Kadir58'den alintilar (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17106)

çiğdem kaya 21.03.2008 07:27

--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm

[QUOTE=Kadir58;246723]Isine gelmeyince öyle diyorsun, ama hic sorularima cevap vermiyorsun.

Bu dönek adamlari savunmaktan ne anliyorsunuz.

10 sene evvel AB ye kufur ediyorlardi, simdi AB ci kesildiler basimiza.

Bak, Abdullah Gül ne diyordu 1995 de:

[YOUTUBE]Yw1tBWuvuP4[/YOUTUBE]

Bak, Tayyip erdogan, BOP un esbaskani oldugunu kendi itiraf ediyor:

[YOUTUBE]mdA7v16Xmag[/YOUTUBE][/QUOTE]

bak canım konusma adabından cok uzaksın.bu ınsanlar amerıkaya kafa tutunca herkes ırtıcacı gerıcıler avrupaya uzak duruyor gıdıp ıranla arabıstanla bır olacak dıye cıglıklar yukseltıyordu.sımdı o avrupa sevdalıları ne olduda tayyıbe abd ye karsı cıkar oldu.abd super guctur ve hıc kımsede kafa tutamaz oyle gercekler dunyasında yasayalım lutfen.
hem bende katılıyorum bır yabancıya turkum dedırtmek cok sacma.onların ırkı baska mılletı baska herkes turk olamaz zaten.bunun mıllıyetcılıkle alakası oldugunu dusunuyorsan sende mantık kıtlıgından suphelenırım.

fakıllı 21.03.2008 08:28

--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin

KADİR58
Yazdıklarına ve yorumlara baktım.Yorumların çoğunu sen yapmışsın.Bakanın dedikleri kısmen de olsa doğru.Türk olmayanlara türküm dedirtemezsin.Kişiler türküm demekle türk olmazlar.Türklük bir ırkdır.İnsanın hangi ırktan olduğuda doğuştandır.Aynı andın başka biçimini dış ülkelerde bizim çocuklarımıza sayletseler zorumuza gitmezmi?Tek taraflı düşünme .Sen ırkçı birisisin.Senin gibiler türklerden başkasına yaşama hakkı vermezler.
Korkarımki sen türk olmayan müslümanlarıda sevmezsin,öyle olduğunu tahmin ediyorum.

çerkezi kürtü ayrı millet olarak görmüyorsun.Senin hiç bi şey bilmediğin buradan belli.Çerkezler ayrı bir millettir.Ayrı bir ırktır.Türk ırkından değillerdir.Ama türk vatandaşıdırlar.İstersen bir çerkeze sor sana ne cevap verecektir.Yazdıklarının çoğu kulaktan dolma bilgilerdir.Sen abiklerinden iyi çamur atma dersi almışın.

Ecevitin önünde elpençe divan duran bahçelimiydi.Aponun idamını talep dahi edemeyen,türkiyede idamcezasının kalkmasını sağlayan hükümette bahçeli yokmuydu?
Cumaya gitmediği için laf söyleyen,parti imamını tartaklayarak dışarı attıran bahçeli değilmiydi.DAha neler neler.
Bir şeyi savunmak için o şeyi çok iyi bilmek ve onu yaşamak lazımdır.Duyumlarla iş olmaz.

aozdemir 21.03.2008 08:31

-->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm

[QUOTE=Kadir58;246726]Aynen katiliyorum kardesim.

Hala bu adamlari savunanlar cikabiliyorsa, yazik derim.

Tayyip cikip, bunlara kufur de etse, "evet, cok hakli" deyin bile cikma ihtimali yuksek.[/QUOTE]

SAVUNANLAR DEDİĞİN KESİM MİLLETEN YARISI....

aozdemir 21.03.2008 08:32

-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin

HAKARET İÇERMEYEN YORUMLAR YAPARSAN SEVİNİRİM.

aspasya58 21.03.2008 08:53

--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin

iktidarki partilerin uzun zaman iktidarda kalması kim olursa olsun en çok milli eğitim bakanlığı için önemli
çünkü her kısa iktidar kendine göre bir eğitim planı hazırlar uygular ve iktidar değişincede planlarda değişir
öğrencilik yıllarımdan biliyorum biz acısını çektik kredili sistemler üniversiteye girişteki kargaşalar
sağlık meslek liseleri kendi bölümüne girmek için sayısal bilmek zorunda ama okulda görmemiş
ertesi yıl sınavsız geçiş
ertesi yıllarda ek puanlar filan

Kadir58 21.03.2008 14:29

[QUOTE=fakıllı;246778]KADİR58
Yazdıklarına ve yorumlara baktım.Yorumların çoğunu sen yapmışsın.Bakanın dedikleri kısmen de olsa doğru.Türk olmayanlara türküm dedirtemezsin.Kişiler türküm demekle türk olmazlar.Türklük bir ırkdır.İnsanın hangi ırktan olduğuda doğuştandır.Aynı andın başka biçimini dış ülkelerde bizim çocuklarımıza sayletseler zorumuza gitmezmi?Tek taraflı düşünme .Sen ırkçı birisisin.Senin gibiler türklerden başkasına yaşama hakkı vermezler.
Korkarımki sen türk olmayan müslümanlarıda sevmezsin,öyle olduğunu tahmin ediyorum.

çerkezi kürtü ayrı millet olarak görmüyorsun.Senin hiç bi şey bilmediğin buradan belli.Çerkezler ayrı bir millettir.Ayrı bir ırktır.Türk ırkından değillerdir.Ama türk vatandaşıdırlar.İstersen bir çerkeze sor sana ne cevap verecektir.Yazdıklarının çoğu kulaktan dolma bilgilerdir.Sen abiklerinden iyi çamur atma dersi almışın.

Ecevitin önünde elpençe divan duran bahçelimiydi.Aponun idamını talep dahi edemeyen,türkiyede idamcezasının kalkmasını sağlayan hükümette bahçeli yokmuydu?
Cumaya gitmediği için laf söyleyen,parti imamını tartaklayarak dışarı attıran bahçeli değilmiydi.DAha neler neler.
Bir şeyi savunmak için o şeyi çok iyi bilmek ve onu yaşamak lazımdır.Duyumlarla iş olmaz.[/QUOTE]

Ben ne zaman sana bahceliyi savundum ki bana o türden cevap veriyorsun?

Valla irkci olmadigim kesin, ama senin gibiler bana irkci diyorsa, bu benim dogru yolda oldugumu gösterir.

Ayrica, sen de bana göre köministsin. Cunku savunduklarini koministlerde savunuyor. Onlar da anti türk.

Yazdiklarimin kulaktan dolma bilgiler oldugunu ispat et istersen. Ne biliyorsun.
Ben kimseden ders almam. Beni kendinize benzetmeyin. Siz amerikanci abilerinizden ders aldiniz diye, herkesi kendinize benzetmeyin.

Kadir58 21.03.2008 14:31

--->: -->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım

[QUOTE=aozdemir;246780]SAVUNANLAR DEDİĞİN KESİM MİLLETEN YARISI....[/QUOTE]

Tek teselliniz oy orani mi? Baska savunacaginiz tarafi yok.

Rüzgar la gelen, firtinayla gider. Iste okadar.

Kadir58 21.03.2008 14:34

[QUOTE=sonbahar5803;246729]Ne kadar cahilsiniz. Burada kürt, çerkez, laz demiyor!
Türkiye'de yaşayan yabancılar diyor!

Alman'a, İngiliz'e Türk'ün doğruyum dedirtsen ne fayda. Bu mu milliyetçilik anlayışınız. Siyasi düşüncemle hiç bir bağlantısı yok yorumumun.
Bu olayı milliyetçilikle bağdaştırmak saçmalık!

Çocukça yorumlar.[/QUOTE]

akp yi savunmakta cok ama cok sacmalik. Zaten siz yabancilara ayricalik tanimayi pek seversiniz. vakiflar yasasini kabul edenleri ayakta alkislarsiniz.

Avrupa ya guya uyum saglamak isteyen bu hukumet, acaba avrupa ulkelerinin, yabancilara karsi uyguladiklarini hic bilmiyor mu?

Kadir58 21.03.2008 14:37

--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm

[QUOTE=Orhan Selim;246733]Boş laflarla zaman kaybediyorsunuz. Hüseyin Çelik eğitim sistemine büyük katkıları olmuş,adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıracak, son yıllarda gördüğümüz en çalışkan milli eğitim bakanıdır.

Senin hiç aklına gelirmiydi okulun ilk günü sıranda kitaplarını bulacağın,hemde ücretsiz bir şekilde, senin hiç aklına gelirmiydi fakir öğrencilerin annelerinin hesabına çocukları için devletin para yatıracağı,köy okullarına bile bilgisayar ve internet götürüldü. Yok şurda şunu demiş,burda bunu demiş haydii haydii,boş laflara karnımız tok...

Gördük biz daha önceki hükümetide,bir anayasa kitapçığı yer değiştirdi diye ülke batıyordu. Naşş bilgisizce ,saplantılı laflara bu millet artık inanmıyor.

Genel bütçeden ilk defa bu hükümet zamanında en fazla payı milli ağitim bakanlığı almıştır,haberin yoktur ama olsada saplantılı kafalar bunu anlayamaz.

Dilin kemiği yok,hele saplantılı kafaların dillerininde,beyinlerininde mantığı yoktur. Yazmak bedava,komplo teorisi üretmek zaten moda,icraata bakmak lazım,ömrünüzde böyle başarılı başka bir eğitim bakanımı gördünüz ki konuşuyorsunuz. Anca laff,laff bu yüzden sandıktan bir çok parti mefta olarak çıktı,millet inanmıyor artık,hizmeti görüyor,safsataya oy verecek adam kalmadı.

Tehlikenin Farkındayız !
Demokrasiden Yanayız :)[/QUOTE]

Bu konusmalariyla, bir türk düsmani olarak tarihe adinini yazdiracak, ama altin harflerle olmadigi kesin.

Kadir58 21.03.2008 14:48

[QUOTE=çiğdem kaya;246772]bak canım konusma adabından cok uzaksın.bu ınsanlar amerıkaya kafa tutunca herkes ırtıcacı gerıcıler avrupaya uzak duruyor gıdıp ıranla arabıstanla bır olacak dıye cıglıklar yukseltıyordu.sımdı o avrupa sevdalıları ne olduda tayyıbe abd ye karsı cıkar oldu.abd super guctur ve hıc kımsede kafa tutamaz oyle gercekler dunyasında yasayalım lutfen.
hem bende katılıyorum bır yabancıya turkum dedırtmek cok sacma.onların ırkı baska mılletı baska herkes turk olamaz zaten.bunun mıllıyetcılıkle alakası oldugunu dusunuyorsan sende mantık kıtlıgından suphelenırım.[/QUOTE]

Onu bana degil, irtica yukseliyor diye korku salanlara söyle. Bu adamlari suanki durusu, daha önceki duruslari ile tamamen TERS. 180 derece döndü herifler. ama siz hala bunlari savunuyorsunuz.

yigit olan, erkek olan kafa tutar, hic korkma. Ahmedinejad kafa tutmuyor mu? Yada Chavez kafa tutmuyor mu?

Senin mantigindan gidersek, ozaman Istiklal Marsi da söylenmesin.
Türk olmayanlari Türk Vatandasi yapmayayim. Yada pasaport verelim, ama adina degistirelim. Türk Vatandasi degil, tayyip in dedigi gibi Türkiyeli olsunlar. Türkiye vatandasi.

Türk olan butun kelimeleri Türkiye veya Tûrkiyeli olarak degistirelim.

Atalarimiz Canakkalede Düsmanlar ülkemize girmesin diye savasmislar, ama ne yazikki, düsmanin mantigi, kafa yapisi bugun icimizde var.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:10.