![]() |
--->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=serrrkan;256383]yav nerde bu millet kafayı yiyecem talha abi,samet nerelerdesiniz!!!!!!!![/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Serkan ben burdayım. Bana her yol asfalt. Düşüncen güzel ama burada tutması zor. Bu düşünceyi sivasspor.com üzerinde harekete geçirebilirsen hemen kadrolar bile oluşur. [/COLOR][/B]:) |
[B]Kesinlikle doğru :) Sivasspor.com dan lig bile yaparsın :)
Ama burası...olmadı...[/B] |
SAYIN SİTE AHALİSİ SİVASLILAR.NET AİLESİ OLARAK (SİVASTA)BİR HALISAHA DOSTLUK MAÇI YAPALIM DEDİK SAMETTEN BAŞKASI CEVAP YAZMA NEZAKETİNDE BİLE BULUNMADI
ÇOK KIRILDIĞIMI BİLDİREREK ORGANİZASYONUN İPTALİNİ SUNUYORUM.SİVASLILAR.NET BÜNYESİNDE SİVASTA YAŞAYAN VE BU ORGANİZASYONDAN HABERİ OLDUĞU TAKTİRDE (ÖZEL PROBLEMLER HARİCİ)HALISAHA MAÇINA KATILMAYAN ÜYELERİMİZE TEESÜFLERİMİ BİLDİRİYORUM..! |
yazın yapsanız gelırdım wallahı akıncılar ılçesındenım ama sıvasın ılçesıne gelırdım ...
|
yazın olmazmı iki şow yapardım ...
|
[QUOTE=asitane3458;256515]yazın olmazmı iki şow yapardım ...[/QUOTE]
[B]:) Ustasın galiba şov falan yapıyorsun :)[/B] |
bıraz oole .. :) sımdı bıraktım ama lısansım felan wardı.bı gun kısmet olurda sıvasta bı turnuva olursa gorursun sen nasıl oynuosun...
|
[B]Bende pek iyi oynıyamam ama "böyle diyenlerden korkacaksın" derler :D İdere eder işte...[/B]
|
[I][B]hadi yaa gelen olursa bende gelcem[/B][/I]
|
[QUOTE=samet yıldız;256655][I][B]hadi yaa gelen olursa bende gelcem[/B][/I][/QUOTE]
yazın yapın gelelım... :)......... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:58. |