![]() |
--->: Memlekette İftar
[B][I]Memlekette iftar yapabilmek, birde dostlarla beraber bu yemekte bulunmak müsait olanlar için kaçırılmaz bir fırsat. Ramazanın bereketi birlik ve bereberlik duygusunun en üst derece de yaşanmasına vesile olacaktır. Bu türden organizasyonlar hafızalarda hoş bir seda olarak yer bırakacaktır. 13 Eylül Cumartesi günü Sivas'ta olupta bu organizasyonana katılmamak olmaz. Şimdiden afiyet olsun ...[/I][/B]
|
-->: Memlekette İftar
[B]bu sitede sivasta yaşayan kimse yok galiba:)[/B]
|
--->: -->: Memlekette İftar
[QUOTE=Yiğiter;303500][B]bu sitede sivasta yaşayan kimse yok galiba:)[/B][/QUOTE]
T[U][COLOR="Sienna"]abiki var;);););););) Sana birisini söylim mesela[/COLOR][/U] [B][I][U][COLOR="Sienna"]ABDULLAH DUMAN[/COLOR][/U][/I][/B] |
--->: -->: Memlekette İftar
[QUOTE=Yiğiter;303500][B]bu sitede sivasta yaşayan kimse yok galiba:)[/B][/QUOTE]
[B]Yada gelebileceğim diyebilecek cesareti gösterebilen kimse yok ;)[/B] |
[B]ben sivastayım ama
katılabilirmiyim onu bilmiyorum :S [/B] |
[B][I][U][COLOR="Sienna"]Bende Malesef Almanyada yasadim
Için gelemem ama sizin ıçin iyi eglenceler:)[/COLOR][/U][/I][/B] |
Cevap: Memlekette İftar
[B]ramazanda basliyor hayirlisiyla
simdiden bu günü bos tutun kacirilmamasi gereken bir organizasyon ah keske orda olupta katilabilseydim [/B] |
ÖLMEZ SAĞ KALIRSAM O ZAMANA İNŞALLAH GELECEĞİM
|
ben gelsem gelsem şimdiye orda olurdum benim ulaşım sorunu olduğu için ailemle birlikte evimde açacağım inş başka organizasyonda buluşuruz.....
hayırlı ramazanlar... |
[B]gönlünüzdeki gelme isteği ve iyi niyetiniz de kafi ..teşekkürler..hayırlı ramazanlar..[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:58. |