![]() |
--->: İstanbul'da İftara Davet...
[QUOTE=tatli-dilli;301547]maalesef ama bikac gün istanbula gelebilme ihtimalim var denk gelir ise günler mutlaka bulunmak isterim aranizda...[/QUOTE]
[B]Anladım, hayırlısı olsun. İftara gelemesenizde Türkiyede iftar yaparsınız inş.[/B] |
-->: --->: -->: İstanbul'da İftara Davet...
[QUOTE=GuNaY;301557][B]Hocam bir gittin pir gittin, kışıda Sivasta geçirirsin diye bekliyordum :D :D
Tabiki senin yerin en başından itibaren ayrılmış durumda ;)[/B][/QUOTE] [B]Eyvallah gardaş... :) Devlet izin verse ya da tayin çıksa iyi olur aslında... ;)[/B] |
[B]ISTANBULDAKI ARKADASLAR TOPLANMAK ICIN GÜZEL BIR FIRSAT
burdaki arkadaslarin cogu istanbuldaydi hani nerdeler ses verin :) eglenceyi kacirmayin[/B] |
[B]Pek muhterem İstanbul'da ikamet eden sevgili hemşerilerim...
Katılamayacağım demek yada boş boş okumak yerine en azından katılmayı deneyeceğim deseniz daha iyi olmaz mı? ;) Rakip Sivas :) Sayısal olarak geçmemiz gerekiyor, yoksa Recep abiden fırça yiyeceğim :))))[/B] |
[B][COLOR="Red"]%100 bende varım ALLAH (C.C.) 'den bişey olmazsa...
+1 kişi ile orda olacağız inşallah Gunay abi yaz bizi....[/COLOR][/B] |
[B]1-) Recep Yüksel ve Ailesi
2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Hakan Demirezen ve Ailesi 5-) Osman Günay 6-) Recep Oflaş 7-) Eyüphan Aydın 8-) Mustafa Parlak 9-) Murat Sarı ve Ailesi 10-) Mehmet Altuntaş 11-) Tolga Altuntaş 12-) Ali Beyde 13-) Bozkurt_1453 14-) Bülent Orbeyi 15-) NESLİ ve Ailesi 16-) Furkan 17-) svsyzr +1[/B] |
[QUOTE=GuNaY;302290][B]Pek muhterem İstanbul'da ikamet eden sevgili hemşerilerim...
Katılamayacağım demek yada boş boş okumak yerine en azından katılmayı deneyeceğim deseniz daha iyi olmaz mı? ;) Rakip Sivas :) Sayısal olarak geçmemiz gerekiyor, yoksa Recep abiden fırça yiyeceğim :))))[/B][/QUOTE] Bayramda [B]Sivas' [/B]da olmayı planlıyorum, İzin tarihim henüz kesinleşmedi, Eğer, erken gitmezsem ve yoğun iftar programlarımız çakışmazsa, [B]KATILMAYI DENEYECEĞİM...[/B] ;) |
[QUOTE=SONMEZ;302295]Bayramda [B]Sivas' [/B]da olmayı planlıyorum,
İzin tarihim henüz kesinleşmedi, Eğer, erken gitmezsem ve yoğun iftar programlarımız çakışmazsa, [B]KATILMAYI DENEYECEĞİM...[/B] ;)[/QUOTE] [B]Abi bir aksilik olmazsa bende bayramda Sivas'ta olmayı planlıyorum. yaklaşık bir hafta kalırım herhalde. Sende oradaysan süper olur, maçada gideriz hı ne dersin :D[/B] |
-->: --->: İstanbul'da İftara Davet...
[QUOTE=GuNaY;302297][B]Abi bir aksilik olmazsa bende bayramda Sivas'ta olmayı planlıyorum. yaklaşık bir hafta kalırım herhalde.
Sende oradaysan süper olur, maçada gideriz hı ne dersin :D[/B][/QUOTE] [QUOTE=SONMEZ;302295]Bayramda [B]Sivas' [/B]da olmayı planlıyorum, İzin tarihim henüz kesinleşmedi, Eğer, erken gitmezsem ve yoğun iftar programlarımız çakışmazsa, [B]KATILMAYI DENEYECEĞİM...[/B] ;)[/QUOTE] [B]Bende bayramda Sivas'ta olmayı planlıyorum... Bayramda Fener maçı var haberiniz ola... Hükümet eğer tatili bir hafta yaparsa çok güzel olacak....[/B] |
--->: -->: --->: İstanbul'da İftara Davet...
[QUOTE=FurkaN;302313][B]Bende bayramda Sivas'ta olmayı planlıyorum... Bayramda Fener maçı var haberiniz ola... Hükümet eğer tatili bir hafta yaparsa çok güzel olacak....[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bayramda degil güzel kardesim :D Bayrama iki gün kalasi o mac :) Allah'in izni ile bende gitmeyi düsünüyorum o maca ama bakalim biraz izin meselesi oldu :rolleyes: bu arada eminim bu iftar kesin güzel olur yeniden bi katilacaklari hatirlayalim [LEFT]1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Hakan Demirezen ve Ailesi 5-) Osman Günay 6-) Recep Oflaş 7-) Eyüphan Aydın 8-) Mustafa Parlak 9-) Murat Sarı ve Ailesi 10-) Mehmet Altuntaş 11-) Tolga Altuntaş 12-) Ali Beyde 13-) Bozkurt_1453 14-) Bülent Orbeyi 15-) NESLİ ve Ailesi 16-) Furkan 17-) svsyzr +1 [/LEFT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:59. |