![]() |
--->: En kötü huyunuz..?
en kötü huyum çok aşırı bağlı olduğum bir şeyden bir anda sebepsizce soğuyabilmem...bu yüzden hayatımda çok şey kaybettim....
|
en kötü huyum .eğer birşeyi hatırlayamassam ,hatırlayamadığım şey genelde isim ,şarkı,vb. ve hatırlayamazsam saatlerce onu hatırlamaya çalışırım bazen arkadaşlarımı arar onlara bile sorarım gecenin bir yarısı onlar zaten aradığım anda bilirler yine neyi takıntı yaptın diye bilirler huyumu huyum kurusun.................
|
bende almak istedigimi alamadigimda hemen sikayetci olurum :D
|
[B][I][U][COLOR="Blue"][FONT="Arial"]En kötü huyum israr ediyorum (ama hep deyil);)..................[/FONT]:D[/COLOR][/U][/I][/B]
|
bana göre benim hiç kötü huyum yok allaha sükür ama bir huyum varki bana çok zarar veriyor haddinden fazla iii niyetliyim iii niyetli olmam bana zarar veriyor bazen iyi niyetim suistimal ediliyor :)))
|
cok cabuk sinirlenirim, yalana tahammül edemem
|
-->: En kötü huyunuz..?
çok sinirli olmam
.............. |
--->: -->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=çılgın-sedat;303347]çok sinirli olmam
..............[/QUOTE] [B]ooo sedat abi hoşgeldin askerlik nasıl gidiyor [/B] |
benim en kötü huyum herkese herşeyimi yaptırmak ve onun üstüne inatlaşmak istediğim bişeyin olmaması üzerine hemen sinirlenmem ve cinnet geçirmem insanların ağzından burnundan getirmem :D:D:D:D:D
|
[FONT="System"][COLOR="RoyalBlue"][B][I]bilmem çok kötü huyum yoktur.ama biraz daha sorumlu olabilirdim.ya da biraz daha az sinirli olabilirdim.[/I][/B][/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:31. |