![]() |
-->: Cevap: -->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=FurkaN;305710][B]Bu nefse terbiye değil eziyet... :)[/B][/QUOTE]
[B]furkan hocam dünyanın adamına yedirdi..bir gün de "yiğiter gel sana da yapayım ye " demedin..alacağım olsun :)[/B] |
Cevap: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[B]YOK BU BÖLE OLMAZ.. ABİLERLE KONUŞİMDA Bİ MAKLUBE YAPALIM BİZ......:) [/B]
|
-->: Cevap: -->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=Yiğiter;305764][B]furkan hocam dünyanın adamına yedirdi..bir gün de "yiğiter gel sana da yapayım ye " demedin..alacağım olsun :)[/B][/QUOTE]
[B]Yapabilsem de yedirsem :) ayıp ediyon... Sen evinde götür yemekleri Oğuz'la ben ne çekiiyoz hiç sormuyon...:)[/B] |
[B]Yemeside yapmasıda zevkli bir yemek :)
Görüntüsü harika :) İstanbulda yapan olur ve davet ederse, davete icab ederim bilginize :D[/B] |
Öğrenci evlerinde pek meşhurdur bu ama hiç yemedim.
İşin içinde et olunca...:D Görüntü güzel ama geçmiyor boğazımdan işte. |
Ekmeksiz kaşıklıycaksın bu yemeği...Yemeği bitirene kadar altından bişi çıkacak diyede beklersin:D Yoksa bendemi deşifre oldum:)
|
--->: Cevap: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=SEMİH-58;305537]ben yapacam ki ahh:) emin olun bu resimden daha güsel çıkar yanlız etler üstte gözüküyor pilavın içinede etleri yayalım daha güsel olur...[/QUOTE]
[B][U][FONT="Book Antiqua"] Ben bunu 3 saate kendim bttirirdim bee :D.:) Ama cok tesekürler:) semih amca:)[/FONT][/U][/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Bu yemeği öğrenci evinde yemiştim...
Zaten bir kere nasip oldu gerisi yok :D Yalnız bunun görüntüsü daha güzelmiş ;) hemi bereketli hemide güzel yemek ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
aslında maklube gecesi yapsak süper olur yaaa oylamaya sunuyorum...
|
--->: Cevap: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=SEMİH-58;305540][IMG]http://www.e-balikesir.com/UserFiles/Image/maklube.jpg[/IMG][/QUOTE]
[B][U]Hehe bu bare birazcik daha kücük:D[/U][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:16. |