![]() |
--->: SÖNMEZ Abi..Doğum Günün Kutlu Olsun
dogum gününüz kutlu olsun, dilerim rabbim gönlünüze görer veriri herseyi...
|
Cevap: SÖNMEZ Abi..Doğum Günün Kutlu Olsun
[B]Gardas öncelikle senin ve degerli yigenimiz Furkanin dogun gününü cani gönülden kutlarim[/B]
[B]ALLAH uzun ömürler versin [/B] [B]Sevdiklerinle beraber hayirlara vesile olacak daha daha nice yillar göstersin [/B] |
[quote=SONMEZ;305940]Öncelikle, [B]Kaptan58[/B] kardeşime bu jestinden dolayı teşekkürlerimi iletiyor
ve gözlerinden öpüyorum. Doğum günümü kutlayan ve iyi dileklerde bulunan tüm kardeşlerime, [B]en kalbi duygularımla[/B] teşekkür ediyorum. Kaderin cilvesine bakınız ki; 12 yaşındaki oğlum [B]Furkan[/B] ile aynı günde dünyaya [B]merhaba[/B] demişiz. Kaderin cilvelerinin hepinize hep [B]gülümsemesi[/B] dileğiyle...[/quote] [B]Tüm arkadaşlarımıza bir kez daha gönül dolusu muhabbetlerimle,[/B] [B]şükranlarımı arzediyorum...[/B] [B]- TracikGarikGurik[/B] (yahu ben bu uşaağn adını bir türlü getiremiyom), [B]Muratım,[/B] canım, pasta sana gurban olsun. Bir gün nasip olur da bir ortamda gavuşursah, söz sana pasta yedireceeem... :rolleyes: [B]- Beratcıım[/B], [B]68. yaş[/B] olayını [B]3. gecedir[/B] düşünüyom, cevabını bulamadım. D.tarihim desem değil, plaka desem değil, yaşım desem heeeç değil, [B]68. Kuşak[/B] kulağı kesiklerdenim desem mazallah o da değil, Sonunda bilim literatürlerine geçecek yeni bir formül icat ettim sayende : [B]Plaka + 10 = 68...[/B] :confused: Açılımını sakın kimse sormasın, [B]Big Bang[/B] olabilir. :D - [B]Kro[/B] nickli ablacımm (Pard. [B]Kronick[/B] ablacımmm), [B]Demli Kahvem[/B] noooldu ? Ööööle resimlerle, olmaaazzzz.. Şekerini, dumanını, kokusunu hissetmem lazım. Doğum pastası yerine bunu baari bana çok görmeseydin. ;) [B]- Sweet ablacımmm,[/B] Pasta sağaan da gurban olsun be ablam. Bayramda [B]Sivasımızda[/B] olacuuh yaaa, orda gavuşursah sözüm söz gııı.. :rolleyes: [B]- Abdullah Duman[/B], [B]İstanbul'[/B] a geldin de yanıma uğramadan mı gittin...? Bah işte buğa behk herslendim....! Bi dağa olmasın cnm... hmmm :mad: [B]- AyhanBayrak gardaşım,[/B] Haddini bil ve en son sen gonuş...! [B]Tesbih hırsızları[/B] ve [B]mezarlık soyguncuları[/B] en son gonuşurlar. (Zaten öööle de olmuş) :D [B]Tüm arkadaşlarımıza bir kez daha gönül dolusu muhabbetlerimle,[/B] [B]şükranlarımı arzediyorum...[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]PASTAAAA DIYOMMMMM PASTAAAAAA
haniii pastamizzzzz [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I]Ooo birilerine özel teşekkür edilmiş,kıskandım, küstüm v.s Hadi Kaptanı anladık başlığı O açtıda eee bize niye özel thanks yok. Teesüf ederim, demi ismi yazılmayan arkadaşlar olmaz böyle ayrımcılık,gayrımcılık. Eee ağbi elbet mini sohbette karşılaşırız 2000 ...:D
[/I][/B] [QUOTE=SONMEZ;307540][B]Tüm arkadaşlarımıza bir kez daha gönül dolusu muhabbetlerimle,[/B] [B]şükranlarımı arzediyorum...[/B] [B]- TracikGarikGurik[/B] (yahu ben bu uşaağn adını bir türlü getiremiyom), [B]Muratım,[/B] canım, pasta sana gurban olsun. Bir gün nasip olur da bir ortamda gavuşursah, söz sana pasta yedireceeem... :rolleyes: [B]- Beratcıım[/B], [B]68. yaş[/B] olayını [B]3. gecedir[/B] düşünüyom, cevabını bulamadım. D.tarihim desem değil, plaka desem değil, yaşım desem heeeç değil, [B]68. Kuşak[/B] kulağı kesiklerdenim desem mazallah o da değil, Sonunda bilim literatürlerine geçecek yeni bir formül icat ettim sayende : [B]Plaka + 10 = 68...[/B] :confused: Açılımını sakın kimse sormasın, [B]Big Bang[/B] olabilir. :D - [B]Kro[/B] nickli ablacımm (Pard. [B]Kronick[/B] ablacımmm), [B]Demli Kahvem[/B] noooldu ? Ööööle resimlerle, olmaaazzzz.. Şekerini, dumanını, kokusunu hissetmem lazım. Doğum pastası yerine bunu baari bana çok görmeseydin. ;) [B]- Sweet ablacımmm,[/B] Pasta sağaan da gurban olsun be ablam. Bayramda [B]Sivasımızda[/B] olacuuh yaaa, orda gavuşursah sözüm söz gııı.. :rolleyes: [B]- Abdullah Duman[/B], [B]İstanbul'[/B] a geldin de yanıma uğramadan mı gittin...? Bah işte buğa behk herslendim....! Bi dağa olmasın cnm... hmmm :mad: [B]- AyhanBayrak gardaşım,[/B] Haddini bil ve en son sen gonuş...! [B]Tesbih hırsızları[/B] ve [B]mezarlık soyguncuları[/B] en son gonuşurlar. (Zaten öööle de olmuş) :D [B]Tüm arkadaşlarımıza bir kez daha gönül dolusu muhabbetlerimle,[/B] [B]şükranlarımı arzediyorum...[/B][/QUOTE] |
[quote=Sweetgirl;307543][B][I] [CENTER][COLOR=magenta]PASTAAAA DIYOMMMMM PASTAAAAAA[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]haniii pastamizzzzz [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] [B]Temam dedükya gııı anam baacım...[/B] [B]Bayramda Sivasa gedecüüühyaaa...[/B] [B]İşdahını bayrama sahlaaaaa...[/B] :rolleyes: [quote=cahar;307546][B][I]Ooo birilerine özel teşekkür edilmiş,kıskandım, küstüm v.s Hadi Kaptanı anladık başlığı O açtıda eee bize niye özel thanks yok. Teesüf ederim, demi ismi yazılmayan arkadaşlar olmaz böyle ayrımcılık,gayrımcılık. Eee ağbi elbet mini sohbette karşılaşırız 2000 ...:D[/I][/B] [/quote] Yiğidim, mesajları içerikli olanlara ve laf tıkıştıranlara bir de mevzuularımız olanlara ithafen dukundurmalar yapmıştım. ;) Haa iftardan sonra [B]2000[/B] mevzusu beni heeeç de herslendirmiyo. ;) İftardan önce de mini sohbete bi daha seninle muhatap olmak mııı... [B]TOOOBELER OLAAAAA...! :D[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ama hazir alinmis istemem
kendin yapacan tamammi abi bak hazir alinmislari pek sevmiyom begenmiyom cok tatli oluyor türkiyenin pastalari[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;307550][B][I][CENTER][COLOR=magenta]ama hazir alinmis istemem[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]kendin yapacan tamammi abi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]bak hazir alinmislari pek sevmiyom begenmiyom[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]cok tatli oluyor türkiyenin pastalari[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] [B]DE HAYDİ BUYRUN EFENİM,[/B] [B]GIZ ANAM BAACIM, [/B] [B]SEN MÜSLÜMANA GAVUR EZİYETİ ÇEKTİRİRSİN YAHU. :confused:[/B] [B]YENGEN YAPSA OLUR MU ?[/B] [B](OLUR OLUR... ;) )[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;307554][B]DE HAYDİ BUYRUN EFENİM,[/B]
[B]GIZ ANAM BAACIM, [/B] [B]SEN MÜSLÜMANA GAVUR EZİYETİ ÇEKTİRİRSİN YAHU. :confused:[/B] [B]YENGEN YAPSA OLUR MU ?[/B] [B](OLUR OLUR... ;) )[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ihhhh ihhhhh herkes kendi pastasini kendisi yapmasi lazimmis dimi arkadaslar :D :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;307556][B][I][CENTER][COLOR=magenta]ihhhh ihhhhh[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]herkes kendi pastasini kendisi yapmasi lazimmis[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]dimi arkadaslar :D :D [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Kronick ablam [B]demli kahvemi[/B] yapsın getirsin, ben de pastayı kendim yapacaam söz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:28. |