Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21943)

SEMİH-58 27.10.2008 15:54

Cevap: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=abircan;324457]tam tersine semih aynı şeyi söylüyorum diplomanın bir önemi yok bende onu söylüyorum sadece başucumda bekleyen bir evrak yaşayan düşünen benim diyorum 20 yıl olmuş neredeyse mezun olalı herşey okulda üniveristede aldıklarınla yürümüyorki hayat ben onu diyorum , neyse boşver onu bunu şunu konu kalkınma nereden başlamalı idi bende çok acemice açılış yapmış bu konuya kendimce en mantıklı cevabı verdim, herşey beşeri sermayenin yükseltilmesiyle başlar yani eğitimle bu ise sadece olkulda alına eğitim olmadığını tüm hayatın alanına giren heryerde alınabilecek bir eğitimi kastediyorum, sokakta, tv de okulda, otobüste , tatilde heryerde heryerde eğitim alınır herkesten, imamdan , postacıdan çöpcüden çaycıdan bile[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]tamamdır... anlaştık;)[/COLOR][/B]sabahtan beri bunu söylemeniz için ugraşıyorum...

eda_58 27.10.2008 15:56

--->: -->: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[B]Allaha çok şükür gerçekleri görebiliyorum ve gerçekçiyim özdemir.[/B]

[QUOTE=serrrkan;324455][B]büyük sevgi göstermedikçe küçük saygıdan ödün verebilir!yani büyük büyüklüğünü bilecek.AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR!büyük diye herşeyin en doğrusunu bilecek diye birşey yok.ben burda gördümki önce büyük küçüğe yanlış yapmış.abi,baba,amca,dayı olayı farklıdır.aile içinde tabiki saygılı olunur tartışmaya bile girilmez!ama burda ortalığı karıştırmak isteyenler var..![/B][/QUOTE]

[B]ben zaten dedim,büyük diye herşeyi biliyor anlamına gelmez diye.aile içinde saygılı olmak yeter mi sizce topluma? kimse alttan almazsa kavgalar tartışmalar büyürde büyür.önemli olan olumlu yaklaşmak,olumlu ders vermek.olaylara böyle yaklaşmayı deneyin birazda...

alıntıyı sizden yaptım diye,cevap size değildir.üzerine alınması gerekenler vardır mutlaka.bu konu için,yani bu konuya cevap yazmış arkadaşlar için söylemiyorum sadece...[/B]

SEMİH-58 27.10.2008 15:58

Cevap: --->: -->: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=eda_58;324459][B]Allaha çok şükür gerçekleri görebiliyorum ve gerçekçiyim özdemir.[/B]

[B]ben zaten dedim,büyük diye herşeyi biliyor anlamına gelmez diye.aile içinde saygılı olmak yeter mi sizce topluma? kimse alttan almazsa kavgalar tartışmalar büyürde büyür.önemli olan olumlu yaklaşmak,olumlu ders vermek.olaylara böyle yaklaşmayı deneyin birazda...

alıntıyı sizden yaptım diye,cevap size değildir.üzerine alınması gerekenler vardır mutlaka.bu konu için,yani bu konuya cevap yazmış arkadaşlar için söylemiyorum sadece...[/B][/QUOTE]
siz nerden biliyorsunuz özdemir nickli kişinin sizinle aynı yaşta veya sizden küçük oldugunuda ona direkt özdemir dediniz yoksa sizde mi kendi kendinize çelişki yaşıyorsunuz:)

abircan 27.10.2008 16:03

Cevap: -->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=serrrkan;324456][B]NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK
NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK!!!

gereken kişiler gereken mesajı almıştır umarım..![/B][/QUOTE]

usta yiğido serrrkannn gözümede soksan teşekkürlerini seni muhatap almayacağım çatla emiiiiiii :) hehehehehehehehehehe
ayrıca o yukarıdaki lafın afillisini ben 12. cevapta yazmışım senin cevabın çok klişe kalmış be serkannnnnnn geliştir kendini arkadaşım artıkkkk :)

eda_58 27.10.2008 16:04

--->: Cevap: --->: -->: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi b

[QUOTE=SEMİH-58;324461]siz nerden biliyorsunuz özdemir nickli kişinin sizinle aynı yaşta veya sizden küçük oldugunuda ona direkt özdemir dediniz yoksa sizde mi kendi kendinize çelişki yaşıyorsunuz:)[/QUOTE]

[B]:)

tamam ben kütük memuruyum,sizde birbirinizin avukatı...

kullanıcı adına göre hitab ettim.sizede semih demem zaten merak etmeyin.benim için burada şu an sadece SEMİH-58'siniz! yaşınızın benden küçük olması sizli bizli konuşmamıza engel olmaz yani.

yeterince açıktır umarım,anlayacağınız şekilde...[/B]

özdemir 27.10.2008 16:05

--->: -->: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=eda_58;324459][B]Allaha çok şükür gerçekleri görebiliyorum ve gerçekçiyim özdemir.[/B]

[B]öyleyse farazi şeyler konuşmayın
siz benim yaşımı nerden biliyorsunuz
yada abircandan küçük olduğumu nereden çıkardınız
abircanı tanıyorsunuz orasını anladımda benim küçük olduğumu nereden anladınız bunu bilmek istedim
neyse siz bildiğiniz yoldan devam edin ama milletin bildiği yoluda kötülemeyin[/B]

SEMİH-58 27.10.2008 16:06

Cevap: --->: Cevap: --->: -->: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentt

[QUOTE=eda_58;324464][B]:)

tamam ben kütük memuruyum,sizde birbirinizin avukatı...

kullanıcı adına göre hitab ettim.sizede semih demem zaten merak etmeyin.benim için burada şu an sadece SEMİH-58'siniz! yaşınızın benden küçük olması sizli bizli konuşmamıza engel olmaz yani.

yeterince açıktır umarım,anlayacağınız şekilde...[/B][/QUOTE]

evet bende onu diyorum lütfen sizli bizli konuşalım senli benli degil gene çelişkiye düştünüz...:)

Abdurrahman 58 27.10.2008 16:08

-->: Cevap: -->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=abircan;324462]usta yiğido serrrkannn gözümede soksan teşekkürlerini seni muhatap almayacağım çatla emiiiiiii :) hehehehehehehehehehe
ayrıca o yukarıdaki lafın afillisini ben 12. cevapta yazmışım senin cevabın çok klişe kalmış be serkannnnnnn geliştir kendini arkadaşım artıkkkk :)[/QUOTE]

yoo yerine culk diye oturmuş baksana hemen cevap yazmışsın!
ben ortoya atmıştım lafı..!

eda_58 27.10.2008 16:11

--->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[B]ben burada kimseyle senli benli olmam zaten.nerde çelişkiye düşmüşüm onu anlamadım.

konunun fazlasıyla dışına çıkıldı.sonraki cevaplar mümkünse konuya yönelik olsun artık.[/B]

SEMİH-58 27.10.2008 16:13

Cevap: --->: Arkadaşlar sizce kalkınma köyden mi başlar kentten mi başlar?

[QUOTE=eda_58;324470][B]ben burada kimseyle senli benli olmam zaten.nerde çelişkiye düşmüşüm onu anlamadım.

konunun fazlasıyla dışına çıkıldı.sonraki cevaplar mümkünse konuya yönelik olsun artık.[/B][/QUOTE]

Çelişki; sizli bizli konuşalım deyip senli benli konuşmanız...

emrinize uymak bizim için şereftir

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:46.