Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Eglence (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Sizde bir mesaj yazın... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22780)

seheresma 02.12.2008 16:40

Cevap: Sizde bir mesaj yazın...

[B][I][COLOR=purple]MERHABA GARDASLARIM NASILSINIZ GÖRÜSMEYELI UZUN ZAMANDIR GIREMIYORUM AFFEDIN NE OLUR BENI SEVEN HERKESE SEVGILERIMI SUNUYORUM HSC SAGLICAKLA KALIN A:E:O :))))))))))))))))[/COLOR][/I][/B]

Arif Coşkun 02.12.2008 16:44

Sayın Belediye Başkanım Kadir Topbaş bey,
Bugün Anadolu yakasından Avrupa yakasına gittim ve döndüm ve bu çekilmez bir çileye döndü en kısa zamanda bu tarfik işini çözün sayın başkanım. Hergün işe gidip gelenlere Allah sabırlar versin.

haticeözlü 02.12.2008 18:38

[QUOTE=SivasLady;342600][B]hatice abla bu cig köfteler bensiz bogazindan nasil asti bilmiyorum
insan bizide davet eder yani birde migde filan cok yedim diyon
alacagim olsun [/B][/QUOTE]

ah sivaslady kardeşim sorma..resmen mideme oturdular...kimbilir belki birgün sen,ben ve sweetgirl hepberaber çiğ köfte partisi veririz...kimbilir?

LaEdri 02.12.2008 21:59

[B]Sayın Celaleddin Cerrah;
Her yelekliyi polis sanmayın mutlaka kimlik sorun polise demişsiniz..
Kimlik sorunca içeri atılmayacağımdan emin olsam,ya da hemen kolumun iki büklüm edilip yere yatırlmayacağımdan emin olsam.:D
Ha bu konulara bir açıklık getirin daa.:)[/B]

sandalli 02.12.2008 23:22

Ey insanlar gelin kardes olalim, savaslara kavgalara bir son verip insan gibi yasayalim.

Arif Coşkun 03.12.2008 08:11

Günaydın, sen nasılsın bugün?
Bugün farkli bir gün, mutlu olmakla, mutsuz olmak arası gibi birşey:rolleyes:
İlerleyen zamanlarda insallah olumlu seyler olur, ömürden iyi bir gün daha harcamış oluruz. Sevgiyle kal, hoşçakal, dostçakal kendine iyi bak...

Arif Coşkun 03.12.2008 12:13

Dal rüzgarı affedermi ? Kırılmıştır bir kere... Bunu biliyorum yinede senden af diliyorum ve bunu bilmeni istiyorum; En asil intikam affetmektir.

Sweetgirl 03.12.2008 21:31

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Arkadaslar lütfen sevdiginize tek bir cümle yazacaksiniz yaaaaaaaa
Herhalde sevdiginizin karsisina gecip destan yazmiyorsunuzdur hergün :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Arif Coşkun 03.12.2008 21:44

[quote=Sweetgirl;343061][B][I][CENTER][COLOR=magenta]Arkadaslar lütfen sevdiginize tek bir cümle yazacaksiniz yaaaaaaaa[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B]

[CENTER][I][B][COLOR=magenta]Herhalde sevdiginizin karsisina gecip destan yazmiyorsunuzdur hergün :rolleyes:[/COLOR][/B][/I][/CENTER]
[/quote]

Yanii ücretsiz beleşş...hemde(laf aramızda) kimse okumuyor yazılanları :D
İnsan sevdiği insana veya arkadaşına eşine dostuna seni seviyorum seni çok özledim diye mesaj birşeyler yazmazmı hiç;) boş kalmış burası bugün sevdikleriniz sizden mesaj bekliyor durman gari....

Sweetgirl 03.12.2008 21:50

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Sitede bir bayan SIVAS'i cok özlemis.
Sivas'a bilet alacak bir sponsör araniyor.
Lütfen sponsörlük formunu doldurunuz ve degerlendirme icin Site yönetimine özel mesaj olarak iletin.
Degerlendirmeyi en iyi yönetcilerimiz yapacaklardir ve sponsörlügünüz kabul olup olmadigini size uygun bir sekilde bildirecektir.

Simdiden ilginiz icin tesekkür ederiz.

:D :D :D :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:04.