![]() |
Cevap: Fatih Oldu!
bugünkü hürriyetten yılmaz özdili okumanızı tavsiye ederim fatih kim dijojen kim, kılıçdaroğluna niyeh bağırıyor tayyip bey anlarız
|
hürriyet zaten chp nin sayılır :) sen başka gazeteleride oku.kılıçdaroglu pkk yı destekliyomuş bence ondan bagırmıslardır.başka gazetelerde yazıyor bak dava açıyolarmış!!!
|
IRAKLI ÇOCUK KUSURA BAKMA
SANA SİLAH SIKAN AMERİKAN ASKERLERİNİN TÜM LOJİSTİĞİ TÜRKİYE ÜZERİNDEN GİDİYOR, SUYUNDAN JİLETİNE ETİNDEN SÜTÜNE KADAR, MERMİSİNDEN SİLAHINA KADAR, VE BUNLARIN ÇOĞUNUDA BU HÜKÜMETİN BİRİ KILIÇ YARASI YEMİŞ OLAM DENGİR MİR MEHMET FIRAT OLAN KÜRT BARON DİĞERİDE DIŞ TİCARETDEN SORUMLU MERSİNLİ BAKAN KÜRŞAT TÜZMENİN ŞİRKETLERİ TAŞIYOR MALESEF ÜLKEM ADINA SANA ÖZÜR DİLİYORUM BU SOYSUZLARIN ÜSSÜ VAR ADANA İNCİRLİKTE BU ÜLKEDE BİRTANE BİLE ONURLU SAĞ POLİTİKACI OLMADIĞI İÇİN KUSURA KALMA BİZİ AFFET SENİN ÜSTÜNE SORTİ YAPIP KİMYASAL SİLAH DAHİL BIRAKAN BU SOYSUZLAR BİZİM TOPRAKLARIMIZDAN KALKIYOR ÇOĞU ZAMAN 1 MİLYAR DOLARA FİT OLUP IRAKTA SOYSUZ PKK KAMPLARINA GİRİŞİMİZİ GİZLİ TOPLANTILARDA ENGELLEYEN BABACAN DİYE BİR TC DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ VAR ŞİMDİ AFFET BİZİ IRAKLI BEBEM BU ÜLKEDE MÜSLÜMANIM DİYEN YAHUDİLER , YAHUDİ IRKININ 7 . KARDEŞLERİ OLAN BARZANA DEVLET KURDURUYORLAR HEYETLER GİDİP HEYETLER GELİYOR, ALTIMIZI OYUYORLAR, GAZZEDE GÖSTERDİKLERİ HASSAYİYETİN BÜGÜNE KADAR ÖLEN 2 MİLYON IRAKLI İÇİN 2 MİLYONDA BİRİNİ SİZE GÖSTERMEYEN BU HÜKÜMETE VE ÜYELERİNE LANET OLSUN DİYORUM BİNLERCE YILLIK İSLAMIN ARŞİVLERİ CAMİLERİ, TÜRBELERİ BOMBALANIP YOK OLURKEN AMERİKAN OYUNU İLE TEZGAHLANAN KARDEŞ KAVGALARIYLA YOK OLAN TARİHİNE ÖZÜR DİLİYORUM IRAKLI BEBEM BİZİ AFFET EN ÇOK MÜSLÜMAN KATLİAMI EN MÜSLÜMAN HÜKÜMETİMİZ İCAZETİYLE YAPILDI BİZİ AFFEDEBİLECEKMİSİN KARDEŞİM AFFET BENİ KARDEŞİM BİR DAMLA SU BİLE YOLLAYAMADIM SANA |
ÜSTEKİ YAZIYI YENİ AÇILAN IRAKLI ÇOCUK BAŞLIĞI İÇİN YAZMIŞTM AMA MALESEF HANGİ SEBEPLE BİLMİYORUM SİLİNDİ, AMA BEN YİNE DE BURAYA NOT DÜŞEYİM İSTEDİM FİKİRLERİMİ
|
senin sesindi katil siyonisti boğan
bir umuttun filistin üzerine doğan susturdun ya onları,gurur duydum o an teşekürler FATİH RECEP TAYYİP ERDOĞAN (davos hatırası-2009) |
[QUOTE=barikat58;373054]senin sesindi katil siyonisti boğan
bir umuttun filistin üzerine doğan susturdun ya onları,gurur duydum o an teşekürler FATİH RECEP TAYYİP ERDOĞAN (davos hatırası-2009)[/QUOTE] Onun tepkisi modaretöre değil miydi?:confused: |
[QUOTE=Yiğiter;373059]Onun tepkisi modaretöre değil miydi?:confused:[/QUOTE]
dogru modaretöre seslendi siz öldürmeyi iyi bilirsiniz diye ve yine moderatöre söyledi plajdaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü ve ona söyledi........... ama siz nerden duydunuz |
Kendi demedi mi tepkim modarötereydi diye..
|
[QUOTE=barikat58;373061]dogru modaretöre seslendi siz öldürmeyi iyi bilirsiniz diye ve yine moderatöre söyledi plajdaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü ve ona söyledi...........
ama siz nerden duydunuz[/QUOTE] Abim onlar görmek istediklerini görürler duymak istediklerini duyarlar gerisini kapı ardı ederler.:);) |
[QUOTE=Yiğiter;373064]Kendi demedi mi tepkim modarötereydi diye..[/QUOTE]
tamam bende diyorum ki modeatör kimi öldürdü? veya desemki yukardaki şiiri ben obamaya yazdım ne dersin sonu erdogan ama obama halbuki :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:41. |