Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28128)

barikat58 25.03.2009 18:23

Cevap: Flaş!Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!

[quote=akifeker2;391840]KARDES ENKAZA ULASILMIS BASKANIMIZNDA DURUMU IYI SU ANDA KAYSERIDE HASTENEDE!

LUTFEN HERKES BILDIKLERINI YAZMASIN OZELLIKLEDE
SU HABER7.COM UN HABERLERINI YAZMAYIN ********LER MUHSIN BASKAN OLDU DIYE HABER YAPMIS ADILER!

COK SUKR SAĞLIK DURUMU IYI BASKANIMSN[/quote]

haber7.com dan yazmıyorum ben cnntürkten ntv den ve habertürkten an ve an takip ediyorum.cnntürkte yalçın topçu konuştu bbp genel sekreteri ulaşılmadı diyor.gönül isterki hastanede olsun durumu iyi olsun ama ulaşılamamış henüz

ekingölü 25.03.2009 18:26

Allah yardımcıları olsun.İnşallah tez zamanda sağ olarak bulunur.Rabbim onları koru.

akifeker2 25.03.2009 18:26

[QUOTE=barikat58;391845]haber7.com dan yazmıyorum ben cnntürkten ntv den ve habertürkten an ve an takip ediyorum.cnntürkte yalçın topçu konuştu bbp genel sekreteri ulaşılmadı diyor.gönül isterki hastanede olsun durumu iyi olsun ama ulaşılamamış henüz[/QUOTE]

KARDES BENIM BILDIKLERIM BOYLE AMA INS DOĞRUDUR SOYLEDIKLERIM KOTU DEIL DOĞRU OLDUĞUNU BIRAZDAN ANLARSIN !

SU ANDA YAPACAĞIMIZ TEK SEY DUA ETMEK

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BASKANIM !

barikat58 25.03.2009 18:27

şuanda iha muhabirinin konuştugu iha yöneticisi diyoki nereye düştüklerini tarif etmeye çalıştı ama daglık bölge oldugu için tarif edememiş.çok acı çekiyorum ayagım kırık demiş.benim dışımdakiler ölmüş galiba falan demiş

akifeker2 25.03.2009 18:29

[QUOTE=Cley;391843][B]Kardeş öldü haberini yapan ve medyaya yayan İhlas Haber Ajansıdır. Sen bilmediğin haberleri yazma istersen[/B] [B]Ayrıca koordinatlar belirlenmiş ama kaza yerine ulaşılamamış. Takip ettiğin haberleri güncelle istersen[/B][/QUOTE]

KARDESIM O HABERI BASKANIMIN YANINDA OLAN IHA HABER AJANSI MUHARI SOYLEDI DIYE DUYDUM BEN AMA BEN O HABERI HABER7.COM DA OKUDUM ..KIMIN HABERLERI GUNCEL KIMINDEIL BIRAZDAN GORURSUN KARDES !

Cley 25.03.2009 18:29

[B]Eğer ulaşılsaydı ve hastanede olsaydı hastaneden canlı yayın yapılırdı.Hepimiz ümit ediyoruz inşallah hastanededir. Ama bölgeye 250 kişilik tim 15 kişilik sivil savunma ekibi gönderildi. başbakanlıkta kriz masası oluşturuldu. Bunlar boşuna mı yapılıyor.[/B]

barikat58 25.03.2009 18:29

[quote=akifeker2;391847]KARDES BENIM BILDIKLERIM BOYLE AMA INS DOĞRUDUR SOYLEDIKLERIM KOTU DEIL DOĞRU OLDUĞUNU BIRAZDAN ANLARSIN !

SU ANDA YAPACAĞIMIZ TEK SEY DUA ETMEK

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BASKANIM ![/quote]

ya inşallah inşallah öle dir inşallah ben yanılıyorumdur inşallah haber kanalları yanılıyordur inşallah sen dogrusunmdur.kötü bi durum olmasını kim ister.muhsin yazıcıoglu adamlıgıyla halkın takdirini almış bi isimdir.tek korkum degeri öldüğü zaman anlaşılacak.inşallah hayırlısı neyse onu versin Allah

akifeker2 25.03.2009 18:32

[QUOTE=Cley;391850][B]Eğer ulaşılsaydı ve hastanede olsaydı hastaneden canlı yayın yapılırdı.Hepimiz ümit ediyoruz inşallah hastanededir. Ama bölgeye 250 kişilik tim 15 kişilik sivil savunma ekibi gönderildi. başbakanlıkta kriz masası oluşturuldu. Bunlar boşuna mı yapılıyor.[/B][/QUOTE]

YAW ABI SANKI BEN BASKANIMZ HAKKINDA KOTU SEYLER SOYLUYORUM SU AN ÇOK MORALIM BOZUK ! BIRAZDAN HER SEY ORTAYA CIKAR GORURSUN O ZMAN GERCEKLERI !

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na Ulaşıldığını Bildirdi.

[url]http://www.haberler.com/yazicioglu-yarali-suuru-acik-haberi/?utm_source=Ana_Sayfa_Manset_Yan[/url]

Cley 25.03.2009 18:33

[B]BBP lideri Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopter kazasında yaralanan İHA muhabirine telefonla ulaşıldı. Muhabir kendisi hariç herkesin öldüğünü söyledi.

ha.com.tr: İsmail neredesiniz?

İsmail Güneş: Maraş yakınlarındayız

iha.com.tr: Durumun nasıl?

İsmail Güneş: Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.

iha.com.tr: Kazada ölen var mı?

İsmail Güneş: Ben hariç herkes öldü

Bu haberi yapan haber7 değil İHA dır. Haber7 alıntı yapmıştır.[/B]

[B]BBP lideri Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopter kazasında yaralanan İHA muhabirine telefonla ulaşıldı. Muhabir kendisi hariç herkesin öldüğünü söyledi.

ha.com.tr: İsmail neredesiniz?

İsmail Güneş: Maraş yakınlarındayız

iha.com.tr: Durumun nasıl?

İsmail Güneş: Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.

iha.com.tr: Kazada ölen var mı?

İsmail Güneş: Ben hariç herkes öldü

Bu haberi yapan haber7 değil İHA dır. Haber7 alıntı yapmıştır.[/B]

barikat58 25.03.2009 18:35

[quote=akifeker2;391854]YAW ABI SANKI BEN BASKANIMZ HAKKINDA KOTU SEYLER SOYLUYORUM SU AN ÇOK MORALIM BOZUK ! BIRAZDAN HER SEY ORTAYA CIKAR GORURSUN O ZMAN GERCEKLERI !

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na Ulaşıldığını Bildirdi.

[URL]http://www.haberler.com/yazicioglu-yarali-suuru-acik-haberi/?utm_source=Ana_Sayfa_Manset_Yan[/URL][/quote]

başbakanlık valinin bu açıklamasını yalanladı ve bizim dışımızdaki haberlere itibar etmeyin dedi

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:07.