![]() |
Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Keşke bende ayda yılda bir bisikletten düşsem.eve giderken yokustan iniyorum ve iki aksamdır düşüyorum:D ilk defa klasik ayakkabı aldım alışamadım hala,kayıyor ayakkabılar:mad: tabi yürürken kulagımda kulaklık yuksek sesle sarkı dinliyorum dahada dikkatsiz oluyorum:)[/B][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=gönül3458;413479][COLOR="Red"][B][I]benim başima gelmedi henüz ama çok yakında gelebilir size söz yazarimmm:D:D[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
inşallah kötü birşey gelmez ablacım. ama kötü sayılabilecek küçük bi olayı anlatırsın. |
[QUOTE=heartache58;413516][FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Keşke bende ayda yılda bir bisikletten düşsem.eve giderken yokustan iniyorum ve iki aksamdır düşüyorum:D ilk defa klasik ayakkabı aldım alışamadım hala,kayıyor ayakkabılar:mad: tabi yürürken kulagımda kulaklık yuksek sesle sarkı dinliyorum dahada dikkatsiz oluyorum:)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
SEMİH BİLİYOR BU İŞİ Bİ SOR TİYO VERİR SANA BAK Bİ YILDIR KAZA YAPMIYOR |
[QUOTE=heartache58;413516][FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Keşke bende ayda yılda bir bisikletten düşsem.eve giderken yokustan iniyorum ve iki aksamdır düşüyorum:D ilk defa klasik ayakkabı aldım alışamadım hala,kayıyor ayakkabılar:mad: tabi yürürken kulagımda kulaklık yuksek sesle sarkı dinliyorum dahada dikkatsiz oluyorum:)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Eee elin işte gözün oynaşta olursa öyle olur işte (yani bisiklet kullanırken yüksek sesle müziği kastediyorum ha):D :D :D Valla bence spordan iyisi ve rahatı yok spordan şaşmayacaksın ama oda herzaman giyilmiyor işte... :) |
[QUOTE=deliktaşlısalim;413519]SEMİH BİLİYOR BU İŞİ Bİ SOR TİYO VERİR SANA BAK Bİ YILDIR KAZA YAPMIYOR[/QUOTE]
[B]Birşeyi duzeltmek istiyorum :) Bir senedir bisikletten düşmüyor cümlesi daha uygun olur:) Yoksa Daha 2 gün önce bayanın birine çarptım :) ama valla benim bir sucum yok sagına soluna bakmadan karsıya geçiyor :mad: Ondan sonra dönüp birde bize kufur ediyor terbiyesiz ;)[/B] |
28 YIL ÖNCE KÖYDE Bİ MERKEPTEN DÜŞMÜŞTÜM BENİ KAYALARA FIRLATMIŞTI İYİ BİNİCİYDİM AMA YARIŞ YAPIYORDUK O GÜN FORMUMDA DEĞİLDİM HERALDE
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;413524]28 YIL ÖNCE KÖYDE Bİ MERKEPTEN DÜŞMÜŞTÜM BENİ KAYALARA FIRLATMIŞTI İYİ BİNİCİYDİM AMA YARIŞ YAPIYORDUK O GÜN FORMUMDA DEĞİLDİM HERALDE[/QUOTE]
ya kusura bakmayın yaşımın küçük olduğundan dolayı sanırım ben merkepin ne olduğunu bilmiyorum nedir aceba? yani 28 yıl önce dedinizde ondan. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış değilmi? |
[QUOTE=sivaslı fd;413527]ya kusura bakmayın yaşımın küçük olduğundan dolayı sanırım ben merkepin ne olduğunu bilmiyorum nedir aceba? yani 28 yıl önce dedinizde ondan. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış değilmi?[/QUOTE]
[B]İyiy bisey deqil heralde baksana ustunden dusmus :) :D[/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;413528][B]İyiy bisey deqil heralde baksana ustunden dusmus :) :D[/B][/QUOTE]
hah öğrendim söylemesi ayıp eşek miş. :D |
[quote=sivaslı fd;413520]Eee elin işte gözün oynaşta olursa öyle olur işte (yani bisiklet kullanırken yüksek sesle müziği kastediyorum ha):D :D :D Valla bence spordan iyisi ve rahatı yok spordan şaşmayacaksın ama oda herzaman giyilmiyor işte... :)[/quote]
evet düğünler var yaz geldi.e artık yasımda küçük değil alışmaya calısıyorum klasık takılmaya:D.spordan vazgecılırmı:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:30. |