Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   abdullatif şener partisini kurdu (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29170)

LaEdri 26.05.2009 20:58

Cevap: abdullatif şener partisini kurdu

Sivasspor'un Süper Lige çıkması desem yeter mi?:)

Klimasuyu 26.05.2009 21:01

[QUOTE=Yiğiter;415532]Sivasspor'un Süper Lige çıkması desem yeter mi?:)[/QUOTE]

şimdi Sivasspor A.ŞENER*den aldığı 50 bin tl ile mi süperlige çıktı...:)
arkadaşlar burda M.YAZICIOĞLU ile A.ŞENER*İ kıyaslamamız bile yanlış herkes kimin ne olduğunu biliyor...

Cley 26.05.2009 21:03

[B]Sivas Belediyesine kazandırılan araç filoları desek de olabilir. 54.hükümet Maliye bakanlığı döneminde Sivasa ayrılan ödenekler Sivasspora verilen destekler vs. Son zamanlarda yetkilerinin alınması ile fazla bir faydası oldugu söylenemez.Zaten partiden de ayrılma sebeğlerinden biri bu. Önceki dönemlerde yapmış olduğu bakanlıklarda Sivasa en fazla faydası olan kişi Abdullatif Şenerdir.Ayrıca seçimden seçime Sivasa gelir oy toplar gider kanısına nerden vardın anlamış değilim.Sivası medyadan takip etmekle içinde yaşayıp takip etmek farklı şeyler.[/B]

tatli-dilli 26.05.2009 21:04

sevgili metin kardes
neden hep insanlar birini överken birini kücültürler?
muhsin bey ayri idi abdullatif bey ayri,
herkesin basarili oldugu alanlar da farkli.
ben yakinen takip edemiyorum cok fazla bilgim yok bu konuda
sivasat da yasamiyorum,
ama bu güne dek duygularim hep cok olumlu yönde idi.
hepsi de hemserimiz onlari desteklemek varken neden yollarina tas ekelim?

LaEdri 26.05.2009 21:05

[QUOTE=metin 0758;415535]şimdi Sivasspor A.ŞENER*den aldığı 50 bin tl ile mi süperlige çıktı...:)
arkadaşlar burda M.YAZICIOĞLU ile A.ŞENER*İ kıyaslamamız bile yanlış herkes kimin ne olduğunu biliyor...[/QUOTE]

Tamam kardeş haklısın..
Sivas'a her türlü ödeneği çıkaran,havayolunu tekrar açan,Sivasspor'u süper lige çıkaranların en başında gelen,teşvik sistemini,hızlı treni vb vb..Sayın şener'e çook borcumuz var..:)

Şener kabineden gittikten sonra Sivastaki birçok devlet yatırımı gitti farkındaysan..Tekel,DMO,Dikimevi..Söze gerek de yok aslında..:)

Klimasuyu 26.05.2009 21:16

arkadaşlar bakın ben kimseyi küçülttüğüm falan yok ...
dediğim gibi ben bu adamın yardımlarını duymadım belki de sivas*a uzak olduğumdan dolayı ...
eğer bütün bunları yaptıysa adama helal olsun demekten başka bişey düşmez bize hangi partiden olursa olsun...
ama yine de bana A.ŞENER mi M.YAZICIOĞLU mu deseler ben hiç tereddütsüz M.YAZICIOĞLU derim....

Cley 26.05.2009 21:22

[B]Sivası sevmek başka Sivasa hizmet etmek başka. Belki Şener de olan yetkiler Muhsin Yazıcıoğlu da olsa daha fazlasını yapardı.Muhsin Yazıcıoğlu sadece milletvekiliydi.Elinden bişey gelmiyordu. Şu an Sivas milletvekili olan kişilerin Sivas sevgisini topla Muhsin Yazıcıoğlunun Sivas sevgisinin çeyregi etmez.[/B]

LaEdri 26.05.2009 21:35

[QUOTE=metin 0758;415551]arkadaşlar bakın ben kimseyi küçülttüğüm falan yok ...
dediğim gibi ben bu adamın yardımlarını duymadım belki de sivas*a uzak olduğumdan dolayı ...
eğer bütün bunları yaptıysa adama helal olsun demekten başka bişey düşmez bize hangi partiden olursa olsun...
ama yine de bana A.ŞENER mi M.YAZICIOĞLU mu deseler ben hiç tereddütsüz M.YAZICIOĞLU derim....[/QUOTE]

Bak kardeşim..
Sivas'ta son 10-15 yılda ne yapılmışsa hemen hepsi Şener sayesinde olmuştur..
Sen Sivas'ta olmadığın için bu tip konulara vakıf olmaman doğal..Ancak biz içinde yaşıyor,hangi yatırım nerede,ne zaman yapılacak hep yakından takip ediyoruz.
Muhsin Başkan'ın Sivas sevgisini kimse tartışmaya bile açamaz zaten..Ancak sevgi başkadır hizmet başkadır..Aynen bunun gibi Şener'in Sivas'a yaptıklarını da tartışmaya dahi açamayız..
Şimdiki vekilleri de hizmetsizlik noktasında tartışmaya dahi açamayız maalesef..:)

selimoglu 26.05.2009 22:26

yapmak istedeiklerini basbakan yardimcisiyken yapsaydi sayin sener korkarim akibeti erkan mumcuya dönmez yazik etti kendisine ve memleketimiz sivasa kendisini destelemeyecegim onun yapacagi is yuvaya geri dönmekti ama yapamadi gururundan olsa gerek cani sag olsun yinede gidebildigi yere kadar gitsin bakalim

H_Turan 26.05.2009 22:31

Muhsin Baskanın Birşey Sivasa Yapmadığını Yazmışlar Muhsin Başkan Tam yetkiyle seçilmediki yapsın Bağımsızdı O halde bile yararı dokundu abdullatif şener ise Bakan ve başbakan yardımcılığı yaptı tabiki hizmeti daha fazla olur ama Muhsin başkan daha üst yerlere gelseydi onunki daha başka Olacağına inanıyorum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:25.