![]() |
Cevap: Hangi ünlüye benziyorsun?
[quote=club7house;433995]:D:D ..............................
Ernesto Che Guevara diyip tartışmayı açıyorum :D[/quote] [B][I][COLOR=magenta]Süperdi :D:D:D[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ama bu konuda kapanır bu espirinin üzerine :D[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Şimdi konuya bu nedenle cevap yazmakla beraber kime benzediğimide yazmak zorunda mı kalıyorum :confused::D[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;434001][B][I][COLOR=magenta]Süperdi :D:D:D[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Ama bu konuda kapanır bu espirinin üzerine :D[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Şimdi konuya bu nedenle cevap yazmakla beraber kime benzediğimide yazmak zorunda mı kalıyorum :confused::D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kime benzediğini yaz sende ya merak etti kamuoyu... :) |
[quote=club7house;434004]Kime benzediğini yaz sende ya merak etti kamuoyu... :)[/quote]
[B][I][COLOR=magenta]Ben niye ünlülere benziyormuşum,onlar bana benzesin.Hemde ünlüler yabancı,gavur.Günah değil mi bu resimlere benzetiyonuz kendinizi :D[/COLOR][/I][/B] |
Yalçın her sözün polemik yaratıyor kardeşim...
|
Benim resim eklememe gerek yok ben zaten ünlüyüm, aranizda bana benzeyen yok mu? :D
|
:D:D Dur daha yeni ortalık duruldu başlama şimdi :D
Hadi hadi fazla nazlandın :) |
[QUOTE=madımak_58;434007][B][I][COLOR=magenta]Ben niye ünlülere benziyormuşum,onlar bana benzesin.Hemde ünlüler yabancı,gavur.Günah değil mi bu resimlere benzetiyonuz kendinizi :D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Haklisin belki de carpilirsin.. |
[QUOTE=madımak_58;434007][B][I][COLOR=magenta]Ben niye ünlülere benziyormuşum,onlar bana benzesin.Hemde ünlüler yabancı,gavur.Günah değil mi bu resimlere benzetiyonuz kendinizi :D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Bu yorumu yapmanda kı amaç ney? |
[quote=sivaslıgenç;434023]Bu yorumu yapmanda kı amaç ney?[/quote]
[B][I][COLOR=magenta]Gayet amaçsız genç arkadaşım.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Konu dağılmasın,hadi sende yaz kime benzediğini :)[/COLOR][/I][/B] |
Brad Pitt'e benziyormuşum %99:D
Salman Khanmış%66 o kımse:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:48. |