![]() |
Cevap: SİVASSPOR
bu sene çok kötü geçiyor bizim için. inş bu sene iyi bir ders olur bize.
|
neyse ki rakiplarimiz puan kaybediyor
|
Cevap: sivasspor
[QUOTE=Salim58;454713][B]ilk beş içindeyiz bakın görün zirveyi zorlarız yine[/B][/QUOTE]
İnşalllah takım geçen ki kayseri maçında oynadığı futbolla göz doldurdu |
ayrıca bu yılki güncel kadroyu verebilirmisiniz arkadaşlar?
|
[B][I][U]Gelenler [/U][/I][/B]
Jacques Faty (Sochaux), Nihat Şahin (Ofspor), Milan Borjan (FK Rad Belgrad), Kıvanç Karakaş (Karşıyaka), Burçağ Başel (Anadolu Üsküdar 1908 Spor), Murat Akça (Adana Demirspor), Kerim Zengin (Kardemir Karabükspor), Milan Cerny (SK Slavia Prag), Atilla Koca (Eskişehirspor), Cihan Özkara (Rot Weiss Ahlen), Mahmut Boz (Gençlerbirliği kiralık), Morten Nicolas Rasmussen (Celtic kiralık) [B][I][U][B]Gidenler [/B][/U][/I][/B] Mehmet Yıldız (Eskişehirspor), Yannick Kamanan (Mersin İdmanyurdu), Abdurrahman Dereli (Orduspor), Sedat Bayrak (Orduspor), Murat Sözgelmez (Karşıyaka), Sead Ramoviç (sözleşmesi feshedildi), Alişan Şeker, Korcan Çelikay (sözleşmesi feshedildi), Lubos Kamenar |
bu takım ilk beşe girer arkadaşlar ama hedef büyük olmalı yani şampiyonluk düşünülmeli cumhuriyetin temelinin atıldığı bir kente yakışanda bu olur
|
bencede son 5 :)
|
[B]Gectiğimiz sezon SİVASSPOR'UMUZ adına çok şansız gecti ümit ediyorum ve aynı zamanda dua ediyorum inşallah bu sezon rıza hocamızın istkrarlı calışmalarının meyvesini alır ben diyorumki SİVASSPOR'UMUZ bu sezon ilk 10'da yerini alır[/B]
|
İnşallah yine eski günlerine döner ve şampiyonluk yarışında olur. Başarılar dilerim.
|
BİRAZ FUTBOL :)
Ne de olsa Yiğido: 3-0
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:25. |