![]() |
Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz
İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İİŞ İSTERİM,Ş İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM, İŞ İSTERİM.
|
yav neyin eleştirisini yapıyorsunuz. onları eleştirmek kendinizi eleştirmektir. onları meclise allah göndermedi ya. güreşciye bakın. sırf şampiyon oldu diye alıp gönderdiniz.ben çok iyi biliyorum ki buradaki çoğu arkadaş ondan daha bilgili birikimli ,daha kültürlü. buradaki arkadaşların çoğuyla sosyal ekonomik siyasal anlamda tartışmaaya dahi giremez. onun için boşuna eleştirmeyin. kezaa seçtiğiniz belediye başkanı ve ekibide öyle.vefaa gösterisi bişey kazandırmaz.gerçekci olup hesap sormalısınız.
|
HEPSINDEN TEK BEKLENTIM SAKIN BIR DAHA ADAY OLMASINLAR
|
[QUOTE=kadelay;527837]MALİK ECDER ÖZDEMİR HARİÇ ADAM GİBİ ADAMLAR ADAMLAR ADAMLAR ADAMLAR ADAMLAR BEEEE!...[/QUOTE]
işte kardeş senin gibi zihniyetler yüzünden sivas varlıklarını teker teker kaybediyor.herşey ortada akp nin bütün vekillerini toplasanız bir malik ejder özdemir etmez |
[QUOTE=tayfun5883;527904]işte kardeş senin gibi zihniyetler yüzünden sivas varlıklarını teker teker kaybediyor.herşey ortada akp nin bütün vekillerini toplasanız bir malik ejder özdemir etmez[/QUOTE]
[url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33923[/url] Sizi Destekleyici bir haber... Ayrıca sanırım cevap verdiğiniz arkadaş Malik bey dışında Malik Bey gibi adam gibi adam istiyor.... |
ilk başta öyle zannettimde bir kaç defa okuyunca malik ejder özdemir dışındakiler adam gibi adam anamını çıkarttım umarım yanılıyorumdur
|
vekillerden beklentim sakın oy ismeye gelmesinler.zaten yüzleride olmaz sanırım.
|
sayın vekillerden isteğim ne olur 2011 seçimlerinde aday falan olmasınlar. Sivasın yakasından düşsünler. Arkadaş başka vilayetlerin vekillerini bakıyorum ne donanımlı insanlar var, aktif, üretken, adil, bizimkilerin işi aancaaa laff. Şunu yaptık bunu yaptık die anlatıyolar ya birde yau onlar siz olmasanızda olabilecek şeyler. Ben mustafa açıkalın kesin bakan olur diyordum kabine açıklanmadan önce ama olmadı şaşırdım.çünkü başbakanın belediye başkanlığı döneminden beri en yakın adamlarından biri olarak biliyoruz.hülasa bakan şart sivasa bide şöyle kaliteli vekil .hamza yerlikaya gururumuz ama kredisini tüketiyor siyasetle,gardaş senin yerin minder sen anladığın işi yap yani koca sivas şöyle birikimli gözüaçık tuttuğunu koparan bir vekil çıkaramayacakmı artık:(
|
Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : Sırf İsmi var diye seçilen biri, İşi uzmanına ustasına yaptırmak lazım ne bekleyebilirimki o ancak spor salonlarında antrönörlük yapabilir. Sivas'ın sıkıntısı nere o nere ?
Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : Milletvekilleri içinde İsmini açıklamalarını en çok duyduğum konuları sorunları gündeme taşıyan vekilimiz. Muhalefetin nasıl yapılacağının en güzel örneği. Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) : Bu kimdir necidir ne iş yapar bir fikrim yok. Osman KILIÇ (AKPARTİ) : Bu kimdir necidir ne iş yapar bir fikrim yok. Selami UZUN (AKPARTİ) : Bu kimdir necidir ne iş yapar bir fikrim yok. Sanırım bunlar sırf isim için ve süs milletvekilliği için seçilen zaatlar. |
Değil 6 tane vekil, 16 olsa Sivas'ımızın dertlerine çözüm olmadıktan sonra, yaralarına merhem olmadıktan sonra, şahsım için hiç birşey ifade etmiyorlar, siyasi görüşü ne olursa olsun, önce şehrinin vekili olsunlar, büro memuru gibi aydan aya vekil olduklarını hatırladıktan sonra
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:11. |