![]() |
Cevap: Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor
[QUOTE=tayfun5883;571866]arkadaşlar merak etmeyin anketlerde güneydoğda %70 üzerinde evet oyu çıkıyor nedeni ise belli apo ve yandaşları baştan yargılanacak
bakalım oylar dogru düzgün sayılırsa HAYIR çıkacagını tahmin ediyorum genelde üniversite mezunları HAYIR veriyor eveti ise kahvehanede okey oynayan abilerimiz verecek benim oyumda HAYIR olacak[/QUOTE] [B]Keşke günün espirisi bölümüne yazsaydınız. Yerinde olurmuş :D[/B] |
Aslanlar gibi gelir konuşur gider HELAL OLSUN varmı onun gibi konuşan hitap eden millet yazdıklarını okuyamıyor dinlemek bile güzel EYVALLAH..
gio kardeş demişki.... Pkk Hayır demiyor , Evet'te demiyor saptırmayalım.PEKİ NEDEDİ |
[QUOTE=tayfun5883;571866]arkadaşlar merak etmeyin anketlerde güneydoğda %70 üzerinde evet oyu çıkıyor nedeni ise belli apo ve yandaşları baştan yargılanacak
bakalım oylar dogru düzgün sayılırsa HAYIR çıkacagını tahmin ediyorum genelde üniversite mezunları HAYIR veriyor eveti ise kahvehanede okey oynayan abilerimiz verecek benim oyumda HAYIR olacak[/QUOTE] bir üniversite mezunu olarak evet ve sana birde oran vereyim sınıfta25 kişinin 17 si evet merak edersin belki eğitim fakültesi öğrencisi bunlar |
Okumuş üniversite görmüş kültürlü insan gerçekleri görüyor : )
ve hayır diyor ne diyelim helal olsun : ) |
[QUOTE=ŞAHBEY;572028]Aslanlar gibi gelir konuşur gider HELAL OLSUN varmı onun gibi konuşan hitap eden millet yazdıklarını okuyamıyor dinlemek bile güzel EYVALLAH..
gio kardeş demişki.... Pkk Hayır demiyor , Evet'te demiyor saptırmayalım.PEKİ NEDEDİ[/QUOTE] Hatipliginden başka ne özelligi varki herkesi ayakta uyutuyor.:9 |
[QUOTE=ŞAHBEY;572028]Aslanlar gibi gelir konuşur gider HELAL OLSUN varmı onun gibi konuşan hitap eden millet yazdıklarını okuyamıyor dinlemek bile güzel EYVALLAH..
gio kardeş demişki.... Pkk Hayır demiyor , Evet'te demiyor saptırmayalım.PEKİ NEDEDİ[/QUOTE] Abi boykot ediyorlar , sandığa gitmiyorlar. |
gio tşkler ....onlara yazıklar olsun baş belaları
|
Sonuna kadar evet
|
sevgili kamera başka ne özelliği var demek için kör olmak lazım...Millet uyanık ne nedir kim nasıldır çooook iyi biliyor görün artık
|
[QUOTE=vicente58;571796]arkadaşlar kim ne derse desin,bu seçim değil bir refarandumdur. Seneye genel seçimlerde istediğiniz partiye oy verin ama daha demokratik, daha hızlı ilerleyecek bir Türkiye için EVET deyin.Hayır diyenlerede saygım vardır ama PKK 'nın bile hayır dediği bir ortamdayız.Sadece O ********lerle aynı yolda durmamak için bile EVET denilmelidir bence.[/QUOTE]
malesef son gelişmeler ve açıklamalr öyle gelmiyor, şer üçgeni bozuldu şer üçgeninin pkk sı artık akp nin yanında evete hazırlanıyorlar, şimdiden tüm haber sitelerinde yer aldı, akp pkk kolkala barzani yunanistan hamas destekçi ab-d en büyük şakşakcı hadi sonumuz HAYIRLIsı inşallah |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:28. |