Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36256)

burak5866 23.08.2010 13:41

Cevap: Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı?

[QUOTE=sivaslihakan;573728]abi herkeyere mail atalim tepkimizi koyalim ama burada üc bes kisiyle olmaz sivasi bu konuda ayaga kaldirmamiz lazim sivastaki hemsehrilerim size büyük is düsüyor refaranduma evet veya hayir demeden bunu lütfen basbakandan topluca isteyin bu stadyumdan cok daha önemli bi konu[/QUOTE]

kardeş ben üzerime düşeni yaptım herkes benim gibi yapsa yeter.bütün vekillere valiye bld başkanına stso na hepsine mail attım herkes atsa özellikle biri belediye başkanı ya da valiye bildirmeli bu konuyu onlarda başbakana iletmeli sivasa geldiği zaman.sivas belediyesinin sitesinden sağ üst köşeden başbakana mesja bölümüne herkes bu konuyu mail olarak atmalıdır.BU ŞANSI KAÇIRMAYALIM.

- STSO ve Osman Yıldırım (kendisi bu konuları gündeme getirmede başarılıdır aslında, herhalde konudan haberi yok :) )

ilk cevap stso başkanı osman yıldırımdan geldi.onun haberi yokmuş bilgilerinizi bizmle paylaşabilrisiniz diye cevap geldi.bende bu konuyu sivasa gelen başbaka iletmelerini istedim özelliklede başbakan sivas tso da konferansa katılacakya sivasın 2023 vizyonu isimli konferansa orda bu konuyuda aktarmasını istedim.inşallah başkan birşeyler yapar.

trabzon belediye başkanının açıklaması
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili TAKA Gazetesi’ne konuştu. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın bir konuşmasına binaen söz konusu haberlerin yapıldığı belirten Gümrükçüoğlu, “Ben sözü geçen tasarıyı bizzat takip eden biriyim. Orada 8-10 ilin Büyükşehir yapılması ile ilgili bir çalışma vardır. Bu iller arasında da Trabzonumuz da mevcuttur. Ancak ortada şu an itibarıyla bir kanun tasarısı değil bir ön çalıma vardır” dedi.
Haberin devamı gazeteniz 'da

acaba bu 8-10 şehir arasında Sivasta varmı?

sivaslihakan 20.09.2010 22:25

[QUOTE=burak5866;573729]kardeş ben üzerime düşeni yaptım herkes benim gibi yapsa yeter.bütün vekillere valiye bld başkanına stso na hepsine mail attım herkes atsa özellikle biri belediye başkanı ya da valiye bildirmeli bu konuyu onlarda başbakana iletmeli sivasa geldiği zaman.sivas belediyesinin sitesinden sağ üst köşeden başbakana mesja bölümüne herkes bu konuyu mail olarak atmalıdır.BU ŞANSI KAÇIRMAYALIM.

- STSO ve Osman Yıldırım (kendisi bu konuları gündeme getirmede başarılıdır aslında, herhalde konudan haberi yok :) )

ilk cevap stso başkanı osman yıldırımdan geldi.onun haberi yokmuş bilgilerinizi bizmle paylaşabilrisiniz diye cevap geldi.bende bu konuyu sivasa gelen başbaka iletmelerini istedim özelliklede başbakan sivas tso da konferansa katılacakya sivasın 2023 vizyonu isimli konferansa orda bu konuyuda aktarmasını istedim.inşallah başkan birşeyler yapar.

trabzon belediye başkanının açıklaması
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili TAKA Gazetesi’ne konuştu. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın bir konuşmasına binaen söz konusu haberlerin yapıldığı belirten Gümrükçüoğlu, “Ben sözü geçen tasarıyı bizzat takip eden biriyim. Orada 8-10 ilin Büyükşehir yapılması ile ilgili bir çalışma vardır. Bu iller arasında da Trabzonumuz da mevcuttur. Ancak ortada şu an itibarıyla bir kanun tasarısı değil bir ön çalıma vardır” dedi.
Haberin devamı gazeteniz 'da

acaba bu 8-10 şehir arasında Sivasta varmı?[/QUOTE]

topragim bi gelisme varmi bu olayda

burak5866 21.09.2010 00:47

valla hakan gardaş aynı devam ediyor ortalıkta ses yok bu konuyla ilgili sadece maraş ve trabzonunda başvuru yaptığını biliyorum.

BOUN 05.11.2010 20:46

Beyler bu konuda bir gelişme var mı? :)

58_SEMİH_58 05.11.2010 21:03

[QUOTE=BOUN;587293]Beyler bu konuda bir gelişme var mı? :)[/QUOTE]
[B]Olmasını bekliyormuydunuz ? :D
[/B]

eyuphulagu 05.11.2010 21:14

Bu konu seçim öncesi mutlaka gündeme gelecektir..Ama gerçekçi de olmak gerekiyor;şu nada B.Beled. iiçin Urfa,Denizli hatta Malatya gibi nüfusu bizden daha fazla olan illerin adı geçiyor.Bizim vekiller şu başka işlerle uğraştıkları için bu olayda hiçbirinin haberinin olduğunu pek zannetmiyorum.Habeleri olsa bile yakın gelecekte 500binlik bir nüfusa yaklaşmızın imkanı olmadığı için bu meselenin hayata geçirilmesi şu na için imkazsız gözüküyor...Eğer B.Beld. olmak için sınır 400 bine indirilirse belki o zaman yakın gelecekte şansımız olabilir..Sivas'ın Büyükşehir olması bence Alibaba ve Karşıyaka Mah. için çok önem arzedecektir..Çünkü bu mahallelerin gelişmeleri ancak bu şekilde daha fazla olabilir...

morduman 12.11.2010 23:39

bu iştede vekiller bişey beceremedi.malatya denizli trabzon maraş urfa büyükşehir bizde uvucumuzu yalarız

burak5866 13.11.2010 00:30

[QUOTE=eyuphulagu;587309]Bu konu seçim öncesi mutlaka gündeme gelecektir..Ama gerçekçi de olmak gerekiyor;şu nada B.Beled. iiçin Urfa,Denizli hatta Malatya gibi nüfusu bizden daha fazla olan illerin adı geçiyor.Bizim vekiller şu başka işlerle uğraştıkları için bu olayda hiçbirinin haberinin olduğunu pek zannetmiyorum.Habeleri olsa bile yakın gelecekte 500binlik bir nüfusa yaklaşmızın imkanı olmadığı için bu meselenin hayata geçirilmesi şu na için imkazsız gözüküyor...Eğer B.Beld. olmak için sınır 400 bine indirilirse belki o zaman yakın gelecekte şansımız olabilir..Sivas'ın Büyükşehir olması bence Alibaba ve Karşıyaka Mah. için çok önem arzedecektir..Çünkü bu mahallelerin gelişmeleri ancak bu şekilde daha fazla olabilir...[/QUOTE]

valla gardaş diğer aday şehirleirn emrkez nüfusları maraş 384 bin maaltya 388 bin trabzon 229 bin merkez nüfusuna sahip.en azından sivasında buna başvurması lazımdı ama hiç sanmıyorum bizim nüfususmuz 500 bin bile olsa bizi yapmazlar.bizde bu vekiller olduktan sonra.şartta 750 binden 400 bine indirilecek diye biliyorum.evet gerçekten sivas büyükşehir olabilri ve deidği gibi karşıyaka alibaba ve kılavuz mahalleri budnan baya faydalanabilir.düşününse sivas bş belediye diğer tarafta alibaba kümbet kılavuz akrşıyaka bellediyeleri mesela.ekstradan onalrada kaynak gelecek her yöndne kar ama nerde buun değerlendirecek siyasi ağırlık trabzonlular neredeyse 229 bin nüfusla olacaklar biz havamızı alacağız.

size tartışma konusu
[url]http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=102950[/url]

morduman 13.11.2010 01:33

yeni çıkacak kanunda merkez nufus 500bin şartı aranacak,ama şehir merkezleri şuanki durumuyla ele alınmayacak.şehir merkezleri yeni şartlara göre belirlenecek.

burak5866 16.11.2010 08:48

[QUOTE=morduman;587997]yeni çıkacak kanunda merkez nufus 500bin şartı aranacak,ama şehir merkezleri şuanki durumuyla ele alınmayacak.şehir merkezleri yeni şartlara göre belirlenecek.[/QUOTE]

evet galiba yanlış hatırlamıyorsam merkeze 20 km kadar uzaklıktaki yerleşim yerleri sayılacaktı ama sivasın şanssızlığı da bu hiç bir ilçesi merkeze yakın değil.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:56.