![]() |
Cevap: Kılıçdaroğlundan Malik Ejder Özdemir'e tırpan
[QUOTE=burak5866;590005]keşke listede olsaydı belki partide genel başkan yardımcısı olarak sivasa da katkıalrda bulunabilirdi.[/QUOTE]
burak arkadaşa katılmamak mümkünmü doğduğu kentin geleceği ve kalkınması için yapmış olduğu yoruma ve temenni ettiği iyi dileklere aynen katılıyor ve bu güzel düşücelerinin altına bende imzamı atarak kendisine teşekkür ediyorum |
[B]Konuya bak birde yapılan yorumlara...[/B]
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;590155]merhum genel başkanınız benim yakın köylüm ve hemşerim siyasal düşüncelerimiz farklı bile olsa ölümüne sizdem çok üzüldüğmü belirtmek isterim merhuma duyduğum saygı nedeni ile hiç istemediğim halde ruhu şad olsun diye belediye başkanınıza oy verdim oysa siz ne yaptınız genel başkanınızın ölümünden sorumlu tuttuğunuz siyasal iktidarın yanında yer alarak onların verdiği ulefe ile kapı kapı dolaşıp anayasaya evet oyu topladınız cesaret dediğniz buysa kusura bakmayın ama sizde bu cesaret kalmamış[/QUOTE]
benim yaptığım yorumla senim yazdığın cevabın arasında bi bağlantı kuramadım......topladığım veya savunduğum evet oyuyla cesaretimin ne alakası var yani sadece bişeyler yazayımda ne yazarsam yazayım dimi laf kalabalığı......ayrıca cesaret pc başında gösterilmez oradan bakınca bi insanda cesaret olup olmadığını anlayamazsın......... |
polise saldıran millet vekilini içinde barındıran terör örgütü militanların alınlarından öpen parti başkanlarında ne kadar demokratıleşme olabilirki ayrıca kendi çalışanlarının karınlarını bi doyursunlar 1500 tl maaş versinler görelim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:04. |