Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37986)

_DuMaN_58 04.06.2011 23:54

Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın

[QUOTE=goramaz;600510]Çok çok çok çok sayın yöneticilerimiz artık aktif olmayan konuları silseniz çok iyi olmaz mı forumda aradığım konuyu bulamıyorum[/QUOTE]

Sayın goramaz, belli bir süre geçince konular, sistem tarafından otomatikmen Arşiv bölümüne kaldırılıyor. O yüzden silme gibi bir durum yok.

Konunuzu [url]http://www.sivaslilar.net/forum/search.php[/url] burdan ayrıntılı bir şekilde arayabilirsiniz.

goramaz 05.06.2011 00:00

Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın

şu notları halledeyim döneceğim ayrıntılı...

goramaz 05.06.2011 00:12

Mesela bak gıymetli kardeşim Ömer KULAKSIZ başlığı hala forumda ana başlık ,hala 2009 yılan ait nisan mayıs nöbet çizelgesi ana başlık.onların yerine daha aktif konuları bölüm başlıkları yapsanız olmaz mı ?

_DuMaN_58 05.06.2011 00:17

[B]Sivas Milletvekilleri dönem dönem değiştikçe yenilerini eklemek lazım haklısınız. Ama ;eskiler duracak, yeniler ön plana çıkartılacak; bu şekilde bir uygulama olabilir.

Anabaşlık gibi gözükmesinin sebebi şu, en son hangi konuya yorum yapılırsa o konu anabaşlık mış gibi gözükür. Yoksa o konu özellikle anabaşlık yapılmış değil.
[/B]

altuntas58 05.06.2011 10:23

[B]Selam sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır işlerim nedeniyle sizlerden ayrı kaldım bu aralar kısada olsa siteye girmeye özen gösteriyorum.Bütün yorumları tek tek okudum pek çoğuna katılıyorum sitemizdeki durgunluğu bende fark ettim kendimize ceki düzen vermemiz adına bazı arkaşaşlarımız sitemizde olan biteni dile getirmiş sitemizin gecmişini ve geleceğini masaya yatırıp olumsuzlukları ortadan kaldıralım diyerek herkes görüşlerini paylaşmış hepinize saygı duyarım ve ayrı,ayrı teşekkür ederim biz sivaslılar net olarak bir aileyiz bir bütünüz burası tüm sivaslıların ortak buluşma yeri hepinizin samimiyetine inanıyorum biz yöneticilerde insanız zaman zaman hatalara düşebiliriz 57 yaşında belki bir çoğunuzdan yaş olarak büyük ağbeyiniz olarak ben kendi adıma özür dilerim özür dilemek bir erdemliktir.[SIZE="2"][COLOR="Red"]
İnsanın değeri, biraz da başkalarının kendisi hakkında düşündükleriyle ölçülür[/COLOR][/SIZE]. [/B]

goramaz 05.06.2011 11:21

[QUOTE=altuntas58;600519][B]Selam sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır işlerim nedeniyle sizlerden ayrı kaldım bu aralar kısada olsa siteye girmeye özen gösteriyorum.Bütün yorumları tek tek okudum pek çoğuna katılıyorum sitemizdeki durgunluğu bende fark ettim kendimize ceki düzen vermemiz adına bazı arkaşaşlarımız sitemizde olan biteni dile getirmiş sitemizin gecmişini ve geleceğini masaya yatırıp olumsuzlukları ortadan kaldıralım diyerek herkes görüşlerini paylaşmış hepinize saygı duyarım ve ayrı,ayrı teşekkür ederim biz sivaslılar net olarak bir aileyiz bir bütünüz burası tüm sivaslıların ortak buluşma yeri hepinizin samimiyetine inanıyorum biz yöneticilerde insanız zaman zaman hatalara düşebiliriz 57 yaşında belki bir çoğunuzdan yaş olarak büyük ağbeyiniz olarak ben kendi adıma özür dilerim özür dilemek bir erdemliktir.[SIZE="2"][COLOR="Red"]
İnsanın değeri, biraz da başkalarının kendisi hakkında düşündükleriyle ölçülür[/COLOR][/SIZE]. [/B][/QUOTE]

İnsan tevazuunu koruduğu sürece insanlararasında o derece yükselir. Teşekkür ediyorum abi yorumunuza . Çok olgun ve yapıcı bir yaklaşım

aysima58 05.06.2011 16:21

[QUOTE=altuntas58;600519][B]Selam sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır işlerim nedeniyle sizlerden ayrı kaldım bu aralar kısada olsa siteye girmeye özen gösteriyorum.Bütün yorumları tek tek okudum pek çoğuna katılıyorum sitemizdeki durgunluğu bende fark ettim kendimize ceki düzen vermemiz adına bazı arkaşaşlarımız sitemizde olan biteni dile getirmiş sitemizin gecmişini ve geleceğini masaya yatırıp olumsuzlukları ortadan kaldıralım diyerek herkes görüşlerini paylaşmış hepinize saygı duyarım ve ayrı,ayrı teşekkür ederim biz sivaslılar net olarak bir aileyiz bir bütünüz burası tüm sivaslıların ortak buluşma yeri hepinizin samimiyetine inanıyorum biz yöneticilerde insanız zaman zaman hatalara düşebiliriz 57 yaşında belki bir çoğunuzdan yaş olarak büyük ağbeyiniz olarak ben kendi adıma özür dilerim özür dilemek bir erdemliktir.[SIZE="2"][COLOR="Red"]
İnsanın değeri, biraz da başkalarının kendisi hakkında düşündükleriyle ölçülür[/COLOR][/SIZE]. [/B][/QUOTE]

sayın altuntaş çok yerinde ve çoğuna ders verecek kadar güzel bir davranışta bulunmuşunuz teşekkür ediyorum ama daha öncede yazdığım gibi sitenin tadı yok artık yani alim aklı başında kamil insanlara göre değil artık bu site anlıycanız bize görew değil sizinde gördüğünüz gibi avatarında yönetici yazanların burnu kaf dağına değilyor ve kendilerini bişiy sanıyorlarbana siteyi dallasa çevirdiniz diyen insan müsveddesi kendi sitede kimseyi koymadı haberi artı siyteyi dallasa çeviren ben değilim benle diğer bayanları aynı kefeye koyarken dikkatli okusaydı kimin dallasa çevirdiğini anlardı herhalde neyse boş verin evet arasıra haberlere bakmak için giriyorum onun dışında işim olmaz çünkü muhatap olduğum saygın kişilere zaten özelden yazıp hal ve hatır soruyorum onun dışında herkes sağ olsun yerinde olsun.allaha emanet olun hoşçakalın.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:27.