![]() |
Cevap: TL'nin Yeni Simgesi açıklandı
meyve veren agaci taslarlar. AKP güzel iyi bir parti eger kötü olsaydi kac senedir yüzde 40 larda kazanmazdi secimleri ....
|
[QUOTE=sevgim 58;611495]meyve veren agaci taslarlar. AKP güzel iyi bir parti eger kötü olsaydi kac senedir yüzde 40 larda kazanmazdi secimleri ....[/QUOTE]
[B][I]Degerli kardeşim, elbetteki hükümetin yaptığı güzel işlerde var,yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız. Bunu inkar etmiyoruz. Sınavlarda bir işlem geçerlidir, üç yanlış bir doğruyu götürür. Ben bu olayı şuna benezetiyorum. Baba sıkıştıkça önceden alınmış evdeki buzdolabı, çamaçır makinası, tv. değerli eşyaları birer birer satıyor ve bir süre rahatlıyor. Satılmadık fabrika satılmadık kaynaklarımız kalmadı gibi. Bu geçici bir rahatlama gözüyle bakıyorum, ebedi bu hükümet kalacak diye bir şeyde yok. Bazı şeyler tam açıklanamıyor Cumhuriyet tarihi boyunca borçlandığı kadar borcu son 10 yılda borçlanmış durumdayız.Neler yapıldı işsizlikmi giderildi ne yapıldı tarımcılık hayvancılıkmı gelişti ne yapıldı? Hazırın arkası çabuk gelir derler bugün nohut makarna fasülye dağıtrak seçim kazanabirisiniz ama ya yarın ne ile kazanacaksınız? Ben gelecek her hangi hükümet olursa olsun ona acırım, bu borçlardan nasıl kurtulacak.[/I][/B] |
[IMG]http://a1203.hizliresim.com/v/3/36hvd.jpg[/IMG]
Birinci benimkiydi Başbakan istemedi. TL’nin yeni simgesi tartışılırken, yeni simgeden daha çok beğenilen ancak birinci olamayan simgenin tasarım sahibi ilginç bir iddia ortaya attı. Merkez Bankası’nın aslında kendi simgesini seçtiğini, ancak Başbakan Erdoğan’ın kamuoyuna açıklanan simgeyi tercih ettiğini öne sürdü. Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada ise Artuk'un iddiaları yalanlandı. [url]http://haber.gazetevatan.com/birinci-benimkiydi-basbakan-istemedi/434426/2/Manset[/url] |
ben hayatında hiçbirzaman akp li olmayan ve oy vermeyen biriyim...AMA her fırsatta da bir parti eleştirilmezki saçma sapan nedenlerle kardeşim...TL nin simgesi nasıl olabilirki yani??? "T" ile başlamasına bili Tayyip ismiyle ilişkilendiren varrr...yuhhhh...neyle başlasaydı yani "K" harfiyler yada başka bir harflemi..öküz altında buzağa aranmazz...TL nin yeni bir simgesi ve uluslararası alanda prestijli bir para olması bizim için önemli olan şeydir...başka şeyler eleştirilebilir...ben eleştiriyorum ama bu şekilde olmamalı bence..
|
[QUOTE=sensetik;611553]ben hayatında hiçbirzaman akp li olmayan ve oy vermeyen biriyim...AMA her fırsatta da bir parti eleştirilmezki saçma sapan nedenlerle kardeşim...TL nin simgesi nasıl olabilirki yani??? "T" ile başlamasına bili Tayyip ismiyle ilişkilendiren varrr...yuhhhh...neyle başlasaydı yani "K" harfiyler yada başka bir harflemi..öküz altında buzağa aranmazz...TL nin yeni bir simgesi ve uluslararası alanda prestijli bir para olması bizim için önemli olan şeydir...başka şeyler eleştirilebilir...ben eleştiriyorum ama bu şekilde olmamalı bence..[/QUOTE]
BENCEDE BU KADAR ELEŞTİRİLMEMELİ HER AÇILAN KONU DÖNÜP DOLAŞIP MEVCUT HÜKÜMETE YÜKLENİYOR ÇOK AYIP HER ŞEYİ DOZUNDA BIRAKILSIN |
--------------------------------------------------------------------------------
meyve veren agaci taslarlar. AKP güzel iyi bir parti eger kötü olsaydi kac senedir yüzde 40 larda kazanmazdi secimleri ....yüzde 50 40 deyil ......... |
türkiyeye ve türk milletine hayır ve bereket getirsin inşallah yeter gerisi beni bağlamaz aslında asil duruyo gayet güzel nesi var bende akpli değilim olmamda ama tl nin simgesi güzel açıkcası.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:05. |