![]() |
Cevap: CHP zaman aşımını protesto etti
Sivas olaylarına ilişkin 7 sanık hakkındaki davanın zaman aşımından düşürülmesine tepki gösteren ve Ankara Adliyesi önünden yürüyüş yapmak isteyen gruba, polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
POLİSE TAŞ VE SOPA FIRLATTILAR Adliye önünde avukatların karara ilişkin açıklamasının ardından, grubun bir bölümü yürüyüş yapmak istedi. Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatan Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP), Halkevleri ve Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyelerinin de aralarında bulunduğu gruptakiler, ellerindeki taş ve sopaları polise fırlatmaya başladı. |
[QUOTE=amet_58;611969]Sivas olaylarına ilişkin 7 sanık hakkındaki davanın zaman aşımından düşürülmesine tepki gösteren ve Ankara Adliyesi önünden yürüyüş yapmak isteyen gruba, polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
POLİSE TAŞ VE SOPA FIRLATTILAR Adliye önünde avukatların karara ilişkin açıklamasının ardından, grubun bir bölümü yürüyüş yapmak istedi. Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatan Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP), Halkevleri ve Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyelerinin de aralarında bulunduğu gruptakiler, ellerindeki taş ve sopaları polise fırlatmaya başladı.[/QUOTE] Neyi ima ediyorsunuz açık açık yazın da bilelim. Bu olayları gerçekleştirenleri niye biber gazı ve tazyikli suyla engellemediler? Sadece izlediler. Bu ülkenin başbakanı da çıkıp hayırlısı olsun diyor. Umarım bu ülke için de hayırlısı olur. |
[QUOTE=amet_58;611969]Sivas olaylarına ilişkin 7 sanık hakkındaki davanın zaman aşımından düşürülmesine tepki gösteren ve Ankara Adliyesi önünden yürüyüş yapmak isteyen gruba, polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
POLİSE TAŞ VE SOPA FIRLATTILAR Adliye önünde avukatların karara ilişkin açıklamasının ardından, grubun bir bölümü yürüyüş yapmak istedi. Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatan Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP), Halkevleri ve Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyelerinin de aralarında bulunduğu gruptakiler, ellerindeki taş ve sopaları polise fırlatmaya başladı.[/QUOTE] Bugün oradaki eylemcileri dağıtan güç o zaman Sivas'taki güruhu neden dağıtmadı acaba? |
[QUOTE=Alibaba58;611971]Neyi ima ediyorsunuz açık açık yazın da bilelim. Bu olayları gerçekleştirenleri niye biber gazı ve tazyikli suyla engellemediler? Sadece izlediler. Bu ülkenin başbakanı da çıkıp hayırlısı olsun diyor. Umarım bu ülke için de hayırlısı olur.[/QUOTE]
yapılan doğru birşeymi aynı şeyi pkk sempatizmanlarıda yapıyor bdplilerde yapıyor şimdi oradada bir taş polis memuruna gelse ölse kamera kayıtlarından oradaki topluluktan bazıları içeri alınsa ortalığı yıkarsınız seçim döneminde olmuştu taşlar yüzünden otobüsten koruma düşmüştü neden üstüne bukadar gidilmedi ikinciside bunu ozamanın yöneticilerine soracaksınız neden engelleyemediniz diye |
[QUOTE=Kibrisli;611973]Bugün oradaki eylemcileri dağıtan güç o zaman Sivas'taki güruhu neden dağıtmadı acaba?[/QUOTE]
ozamanın yöneticileriyle bu zamanın yöneticileri arasındaki fark işte onuda siz anlayın bakın nasıl ülke yönetiliyor nasıl olaylara hakim |
O zamanın Sivas valisi Ahmet Karabilgin. Kim tarafından vali yapıldıgını da biliyorsunuzdur. Emniyet onun emrindeyken neden olaylara müdahale olmadı. Polis ve asker neden izledi.
|
[QUOTE=amet_58;611976]ozamanın yöneticileriyle bu zamanın yöneticileri arasındaki fark işte onuda siz anlayın bakın nasıl ülke yönetiliyor nasıl olaylara hakim[/QUOTE]
[B][I]10 Yıldır yönetimde kendi korkusundan başka bir şeyi dikkate almıyorlarki. Aman sen şunu dedin yok bunu demişin bizi düşürecektiniz gibi düzmece şeylerle sudan bahanelerle insanları Silivri'ye tıktılar. Onlardan zaman kalsa Sivas olaylarında bakacaklar da zaman aşımı diye bir komik şeylede savuşturuyorlar. Kendilerine göre bir demokrasi kendilerine göre bir yargı sistemi oh ne güzel.[/I][/B] |
[QUOTE=amet_58;611976]ozamanın yöneticileriyle bu zamanın yöneticileri arasındaki fark işte onuda siz anlayın bakın nasıl ülke yönetiliyor nasıl olaylara hakim[/QUOTE]
O zaman ülkeyi yönetenler "Çok şükür otel dışındakilere birşey olmadı" dedi. Şimdikiler ise "Hayırlı olsun" diyor... Ben sana birşey diyeyim mi gardaş? Değişen hiçbir şey yok ülkede... Derinlerdeki kara tipler değişti sadece sistem aynı sistem... Değişen birşey yok... O zaman 2 Temmuz'u yapanlarla Başbağları yapanlar gitti yerine Dink sanığını serbest bırakanlar 19 senedir arananları (güya) bulamayıp zaman aşımına düşürenler geldi. Değişen birşey yok. Güya diyorum. Firari 5 sanıktan bir tanesi Evleniyor, Askere gidiyor, Çocuğunu nüfusa kaydediyor, Emniyetten Ehliyet alıyor ve bunların hepsini arandığı adı ile nüfus kağıdı ile yapıyor ve devlet bunu yakala(ya)mıyor... Aramıyor ki yakalasın. Al bunu yapanlarda şimdiki yöneticiler. Bu mu hakimiyet? Bırak Allah'ını seversen... Ben yukarıda sorduğum bir sorunun cevabını arıyorum... Cevap verebilen çıkmamış... Ortaya sormuştum şimdi sana özel sorayım. Ailenden birisini öldürmekten zanlı 1 kişi 19 senedir kaçıyor ve sonra zaman aşımından davası düşürülüyor, ne hissedersin? Aynı tepkiyi mi verirsin? İkinci bir soru Başbağlar'da serbest kalan 19 kişinin doğru dürüst yargılanmadığı aşikar. Yeniden yargılanmalarını ister misin? |
[QUOTE=Cley;611978]O zamanın Sivas valisi Ahmet Karabilgin. Kim tarafından vali yapıldıgını da biliyorsunuzdur. Emniyet onun emrindeyken neden olaylara müdahale olmadı. Polis ve asker neden izledi.[/QUOTE]
Cley ben de aynı kanıdayım... Açılsın dava yargılansınlar zaten. Bunu herkes söylüyor. Ama Hakkında zaten dava açılmış 5 kişi var bunca yıl kaçmış onlar neden korunuyor şimdi? |
[QUOTE=Kibrisli;611981]Cley ben de aynı kanıdayım... Açılsın dava yargılansınlar zaten. Bunu herkes söylüyor. Ama Hakkında zaten dava açılmış 5 kişi var bunca yıl kaçmış onlar neden korunuyor şimdi?[/QUOTE]
Bu olayın üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Bunu en iyi çözecek olan yer AİHM. Temyizdende birşey çıkacağını sanmıyorum. AİHM'de en çok yargılanan ülkenin Türkiye olması beni hiç şaşırtmıyor. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:08. |