![]() |
Cevap: DİNLEDİĞİNİZ MÜZİK
YERLİ YABANCI HİÇ FARK ETMEZ.BENDE KULAĞIMA HOŞ GELEN HER TÜRLÜ MÜZİĞİ DİNLERİM.
|
[B]Slow Niye Yok Yaaw :D
En Cok sLow dinLeRimm Oda Yok... Arabesk de iyi oLuYooR :)[/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B] Slow ve arebeks türü evet :) [/B][/COLOR]
|
Her tür olabilir yeterki kulağıma sözleri ve melodisi hoş gelsin...
. |
KULAĞIMA HOŞ GELEN TÜM ŞARKILARI DİNLİYORUM
|
Türküler kulağıma hep hoş ve çekici geliyor..
Hele hele Sivas türküleri ayrı bir tat veriyor.. Hayatımda hiç arabesk dinlemedim ,dinlemem de..:) |
trt nin albümünden sivas yöresi türkülerii ve türk sanat müziklerini ve türk halk müziğini hoşşşş sakin müzikler tarzımdır
|
[B][I]Genelde Türk halk müziği ama Türk sanat müziğinide çok severim .[/I][/B]
|
[B]Türk halk muzigi benim icin yeterlidir , yabanci hiç dinlemem dinlememde ...[/B]
|
[B]türk müzigi tabiki ;) halk müzigi arabesk fantazi sanat müzigi hersey yani :)[/B]
|
muzık olması yeterlı ayrım yok
|
[B]Türk Halk Müziği, deyişler, nefesler.[/B]
|
Canımın yoldaşı ol gönlüme bin neşe bırak. Ahhhh Sevgilim...
Beni sev öpte uyut..aaaahhhhh.... Bağrıma bas kırma sakın..... |
kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim :D
|
caz-rap- mecbur kalmadıkça asla dinlemem.pop tada bazı şarkıları ve bazı şarkıcıları dinlerim
arabesk-sanat müziği-halk müziği-ilahi |
[B]genelde halk müziğini tercih ederim[/B]
|
[B][COLOR="Red"]kesinlikle halk müziği dinlerim:):)[/COLOR][/B]
|
herzaman heryerde TÜRKÜ ........................
|
[B][I]türk halk müziği, pop, arabesk, hip hop[/I][/B]
|
Genelde ilahi dinlerim///erol budan ve selehattin özdemiride cok seviyorum onun için arabesk de dinlemiş oluyorum:)
|
BEN EZGİDE DİNLİYORUM NE OLCEK ŞİMDİ:D
|
TURK HALK MUZIGI ESAT KABAKLI,HASAN SAĞINDIK VAR BİRDE OSMAN ÖZTUNÇ
|
Onur AKIN.............. geceyi sana yazdm
|
[B]Anadoludan türküler dinliyorum[/B]
|
uğur arslan-- biz barışmayız artık
|
[B][COLOR="DarkRed"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img135.imageshack.us/img135/7306/ugurisilak.jpg[/img][/url]
Haydi Anadolu Çatık kara gözün Namustur her sözün Senin alnın yüzün Ak, ak, ak Kalk doğrul tez elden Ayrılma güzelden Yardımcın ezelden Hak, hak, hak Dönersen kendine Gün senindir yine Dönüp tarihine Bak, bak, bak Sil gönül pasını Sev dostun hasını Dostluk çırasını Yak, yak, yak Gel gayrı, gül gayrı Olmasın ayrı gayrı Haydi Anadolu Yol kardeşlik yolu Şahlansın ne varsa Edirne'den Kars'a Haydi Anadolu Kalk, kalk, kalk......[/COLOR][/B] |
Sezen Aksu ........... Ben sende tutuklu kaldım.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Erol Evgin
Bir Ilkbahar sabahi Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Albümdeki o resme bakarken ağladın mı hiç Mazideki günlere kalbini bağladın mı hiç Albümdeki o resme bakarken ağladın mı hiç Mazideki günlere kalbini bağladın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyle ise hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen...[/COLOR][/B] |
osman öztunc(MUHSİNLER ÖLMEZZZ)
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Mustafa Yıldızdoğan Yandı Yürekler Yandı Kurtlar puslu havada Toplandı ankarada Giden heybetli çınar Milyonlarsa arkada Yandı yürekler yandı Yagan kar ıle sönmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar ölmez Başbuglar ölmez Vatan mıllet aşkına Gecen cılelı omur Yatak yorganda degıl Cınar ayakta olur Yandı yürekler yandı Yagan kar ıle sönmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar ölmez Başbuglar ölmez Neyler kerkükte türkmen Türkıstan neyler onsuz Sabır ver yüce mevlam Kaldık bassız ve kolsuz Yandı yürekler yandı Yagan kar ıle sönmez Mılyonlar bır agızdan Dıyor basbuglar ölmez Başbuglar ölmez....[/COLOR][/B] |
[B][I]Mustafa Yıldızdoğan / ŞAHİT [/I][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]GÜLER ISIK
Su metrisin Önü Şu Metris’in Önü Bir Uzun Alan Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan Senin Hasretindir Hücreme Dolan Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan Gerisi Yalan Hücremdeyim Hasretinle Yanarım Senin Için Her Gün Her Gün Ağlarım Kanım Hep Içime Akar Kanarım Beni Anlamadın Ona Yanarım Ona Yanarım Şu Metrisin Önü Bir Uzun Alan Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan.......... [/B][/COLOR] |
dinlediğim müzik tarzları halk ve pop karışınca çok güzel oluyor :D
|
kulağa hoş gelen bütün müzikleri dinlerim.....
|
sanat müziği,türkü ve slow yerli ve yabancı dinlerim.yeterki içinde duygu olsun.
|
klasik, tsm, thm, r@b, rock vs....
|
GÜZEL OLAN HALK MÜZİĞİNİN TAMAMINI SEVERİM VE DİNLERİM
|
Çocuklar çocuk şarkıları
Gençler pop orta gençler Klasik Yetişkinler Türk halk tabi kişiden kişiye göre değişir... |
gurbet türküleri çok güzel hele bide gurbetteysen
sivasımın bütün türkülerini dinlerim |
arabesk hariç kulagıma hoş gelen bütün muzık tarzlarını dinlerm
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:06. |