![]() |
Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
Ak parti için Sivas'ın bu güzel değerini dışlayan,kötüleyen Sivaslıları hiçbir zaman anlayamayacağım!
|
Bu akape meselesi değil sanırım...ucuuu 60 a devrim ,,seksene müdahale ,,28 subaat a muhtıra diyen zihniyetin artık bu memlekette olmasını ıstemıyorum meselesidir..ya mertce bende gerekirse makam sevda mı bi yere koyar bir demokrasi mücadelesi veririm meseslesidir yada makam mevkii der bu sefer de hem halkın hemde HAKKIN nazarında kaybeder meselesidir ...şener bey hemsehrimizde inşallah ümid ediyoruz ki memlekete hizmet yolunda herşeyinden gerekirse feda edecekdir yoluna en doğru sekılde devam edcekdır ....doğruyu Allah yüceltir eğer o doğruysa...
|
[B]Abdullatif şener beyin şimdilik beklemesinde yarar görüyorum milletvekili secimlerine kadar elbet bazı projeleri olacaktır[/B]
|
29 marttan sonra merkez sağda yeni bir ulusalcı , özgürlükçü, liberal, daha cumhuriyete ve getirdiklerine saygılı, laikliğe saygı duyup geliştiren , milli ve dini dğerlere ulusal karakterde sahip çıkan bir modern sağ partiye ihtiyaç var, devleti ekonomik düzlemde korumacı ve piyasa düzenleyici olarak gören, kayıtdışılığa prim vermeyen, dokunulmazlıkları kaldıran, şeffaflığa açık, yargı, yasama, yürütme erkler dengesine saygı duyan, liberal basın özgürlüğünü savunan ve yasal teminatlarını oluşturan, yenilikçi bir sağa ihtiyaç var, bu boşluğu abdullatif şener beyin doldurabileceğin eminim
|
[QUOTE=abircan;391471]29 marttan sonra merkez sağda yeni bir ulusalcı , özgürlükçü, liberal, daha cumhuriyete ve getirdiklerine saygılı, laikliğe saygı duyup geliştiren , milli ve dini dğerlere ulusal karakterde sahip çıkan bir modern sağ partiye ihtiyaç var, devleti ekonomik düzlemde korumacı ve piyasa düzenleyici olarak gören, kayıtdışılığa prim vermeyen, dokunulmazlıkları kaldıran, şeffaflığa açık, yargı, yasama, yürütme erkler dengesine saygı duyan, liberal basın özgürlüğünü savunan ve yasal teminatlarını oluşturan, yenilikçi bir sağa ihtiyaç var, bu boşluğu abdullatif şener beyin doldurabileceğin eminim[/QUOTE]
[B]Çok yerinde bir tespit yapmışınızın bende sizinle aynı kanıdayım[/B] |
[QUOTE=altuntas58;391473][B]Çok yerinde bir tespit yapmışınızın bende sizinle aynı kanıdayım[/B][/QUOTE]
teşekkürler abicim, hırsızlık ve ahlaksızlığın korunup, ama dini duygu ve değerlerin korunuyormuş gibi yapılması, güya belli simge ve şekillerle türban, kili bıyık, sağda gümüş yüzük ile dine sahip çıkılıyor görüntüsü verip yoksul halkı geleceksiz , umutsuz bırakmak affedilecek gibi değil, akp ve erbakan geldiğinde bile ben en azından artık dürüstlük hakim kılınacak diye sevinip desteklemiştim, oysa bunlar, ihale havuzları, cemaat şebekeleri, yardım dernek ve sandıkları, cami dernekleri görüntüsüyle ve aracısız kayıtsız halkın sadaka kültürüne bile ihanet ederek yüzyılların geleneği olan hayır vakıflarını haksız kzanç edinme , kamu malını kaçırma kullanma üzerine kullandılar, bence çağdaş dürüst, modern, bilimsel , ama değerlerine saygılı, istismar etmeyen ettirmeyen bir sağa ihtiyaç var abdullatif olmaz , ahmet olur o olmaz süleyman olur ama bu istanbul büyükşehir şebekesi olmaz artık |
bence kurmamalı.......
|
[B]Halkımızın dini duygularını suistimal eden insanları düşünmek bile istemiyorum Sayın Abdullatif bey dürüst ilkeli ve adam gibi adam şayet parti kurmayı düşünüyorsa kuracağı parti en az AKP gibi oy alacağına inanıyorum[/B]
|
bırakın kurmasın muhsin başkan kurdu değerini bildik mi? abdullatif şenerde aynı duruma düşmesin
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] büyük birlik partisi ile birleşirse abdullatif şener bey güzel olur bence kurmalı diyorum [/I][/B][/COLOR]
|
kursa neki hepsi aynı
|
tabıkı sonuna kadar desteklerız o bızım gururumuz
|
[B]Bence partisini kurmuştur hatta partisinin hazırlıklarını bile yapmıştır yakışır hemşehrimize [/B]
|
kurar kurmayada %1 bile oy alamaz ... ben şahsen 40 oyum olsa birini bile atmam..
|
İnsanın özude sözude bir olacak sayın şener maalesef bunu başaramadı ne özunde nede sözunde durdu benden oy falan yok kurdugu yada kuracagı partıye muhsinim gibii gelmez onun özude birdi sozude o kimseyi satmadı sayın şener gibi......
|
Bence Abdullatif Şener satanları sattı, Böyle bir değer zor yetişir, duruşuyla kişiliğiyle adam gibi adam. Kuracağı parti, oluşum başarılı olacaktır, ben şahsen oyumu vermeyide düşünüyorum. Ülkemizin böyle sağduyulu, anlayışlı sağlıklı düşünen bir lidere ihtiyacı var.
Başarılar diliyorum. |
bence bbp liderini kaybetti. şenerde partisiz. yanyana gelsinler...
|
[QUOTE=sensetik;393612]kurar kurmayada %1 bile oy alamaz ... ben şahsen 40 oyum olsa birini bile atmam..[/QUOTE]
Paşam sen deme bari şu lafı yahu..:) |
Oy toplayabilirse açmasını isterim...
|
[B]ABDULLATİF ŞENER'İN YENİ HEDEFİ
Demokrat Parti İl Başkanı Ziya Yoldaş Hüsamettin Cindoruk'un Genel Başkanlığa seçildiği Genel Kurulu değerlendirdi. Cindoruk'un sadece 'Orta Sağda' yeni bir birleşim için aday olduğunu söyleyen Yoldaş şöyle devam etti: "Bu görevi tamamladıktan sonra orta sağda büyük isimler genel başkanlık için aday olacaklardır. Bunlardan biri de şu anda AK Parti'den ayrılarak yeni bir parti kurma çabası içinde olan Abdullatif Şener olacaktır. Bu oluşumu eski Genel Başkanlardan Süleyman Demirel, Mehmet Ağar, Tansu Çiller'e de teklif olarak götüren Cindoruk büyük destek görmüştür. Orta sağ ülkenin yaşadığı muhalefet eksikliğini de gidermiş olacaktır." Soylu genç ve tecrübesiz Cindoruk'u desteklediğini ifade eden Yoldaş, eski Genel Başkanımız Süleyman Soylu bu partiye büyük katkılar sundu. Ancak genç ve tecrübesiz olması nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadı. Şimdi Genel Başkanımız Hüsamettin Cindoruk'un adayı A.Latif şener'in Türk siyasetine büyük katkı sunacaktır" diye konuştu.[/B] |
kursun inşallah başarılı olur çok sevdiğim saygı duyduğum biri sayın şener
|
bu adam niye BBP*ye genel başkan adayı olmadı bilen var mı?...
|
Öyle görülüyorki ilerleyen süreçte, dağılan merkez sağ, bir toparlanma birliğini sağlayıp, dağılan oylarını geri kazanacak.Ve tek bir parti adı altında seçimlerde o şekilde girecek.
|
Sivaslı olması sivaslılar oy kazandırır diye düşünüyorum...
|
Bence kurmamalı.
Çünkü Akpye nankörlük olur Akpyi desteklemek için demiyorum Akpde yükseldi ve Akpden istifa ettikten hemen sonra Akpyi attı tuttu. Bence kurduğu partidede aradıgı desteği bulamayacak. |
kursun in şallah iyi olur akepe anasından akp olarak dogmadı oda birilerine ihanet eti inşallah iyi olur sayın apdulatif şenere başarılar dilerim
|
[I]Kurmasın.
Kursada desteklemem.[/I] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:38. |