![]() |
Cevap: sensizlik fakültesi
Yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi vardı avuçlarımda o gece... Hayallerim gözümün önünde dans etti...Düşlerimdi gökyüzünden bana göz kırpan, yıldızlar değil; yalnızlığımda...Oysa aşk iki kişilikti...
Çayım vardı; bir kupa elimde, diğer elimde ise o gece yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi... Çiseleyen yağmur bile ürpertemedi bedenimi; hayalin gibi... . Bense yalnızdım; yokluğunda... Sadece yalnızdım işte bu aşkta, oysa aşk iki kişilikti... Denizin dalgalarımıydı azan; içimde ki volkanlar misali... Oysa içim azdıkca, sustu dudaklarım... Ben sustum, bulutlar haykırdı isyanımı... Şimşekler vardı yüreğimde ürkütücü!.. Korkutan... Sadece ben duydum, ben hissetim içimdeki yalnızlığın sesini... Dudaklarım suskun, gözlerimde yaş... Sen ise sadece . yoktun!.. Sadece yok!!! Oysa ölümdü tek başına yaşanan, aşk iki kişilikti... Gökyüzü bir kızardı, bir kapkara oldu saçların gibi... Bak, o bile seni hatırlattı bana, gözlerinin karası gibi... Gözlerin gibi öfkeliydi yıldırımlar o gece... Yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesiydi elimdeki, elimde hayallerim bile yitmişti... Umutlarımdı yanımda olan nicedir, hayallerim . ve düşlerim... Ne zaman terk ettiler beni, hiç bilemedim... Sense sadece yoktun, SADECE YOK!!!... Oysa, yalnızlıktı tek başına yaşanan, aşk iki kişilikti... Ellerimdeki yağmur tanesini bıraktım denize, özgürlüğüne kavuşsun diye... Büyüdü, büyüdü deniz oldu... Sonra deniz büyüdü büyüdü okyanus oldu... Okyanuslar geçilmez, dağları aşılmazdı ve kırılmış kalbim bir düşman . gibi seni andı... Sense sadece yoktun... Sadece yok!!! Bıraktım kalan son hayallerimi de özgürce gökyüzüne... Özgürce döndüler önce başımın üstünde sonra uçtular semaya... Bir öpücük kondurdum her birine, kokumu sana taşısınlar diye... Duydun mu? Sen ise sadece yoktun bu aşkta, sadece yok...Bense, iki kişilik yaşadım bu aşkı, yorgun bir kambur gibi üzerimde, BİR BAŞIMA KATRAN GECELERDE!.. Senden kalan son hatıraydı, yüreğimdeki AŞKIM; onu da semaya bıraktım... ÖZGÜRCE! Geriye kalan sadece CAN kırıkları!.. HANİ, ÖLÜMDÜ BİR BAŞINA YAŞANAN, AŞK İKİ KİŞİLİKTİ??? ALINTIDIR... |
Ne demeliyim sana...
Nasıl sığdırmalıyım içime Nasıl yaşamalıyım daha Söyle nasıl sevmeliyim... Bilemiyorum ! Durmadan sana geliyor ayaklarım Engel olamıyorum... Kapandığında bile seni izliyor Gözlerim... Ve senin kalbinle atıyor kalbim Care bulamıyorum Sokaklar benim Bu sevda benim Kendime yasak koyamıyorum... Haykırmak istiyorum Delice çılgınca Seni seviyorum…… Seni seviyorum…… Sensiz, nefessiz aç , susuz komadayım Varsın yokluğun bana zehir yaşatsın Varsın içimdeki çocuk öksüz kalsın Sensiz aldığım her nefes için Varsın melekler bin günah yazsın... Varsın ölüm bile Aşk'ımızı kıskansın... Ve Aşk'ınla dolacaksa eğer Varsın içimdeki ates Bedenimi Cayır Cayır yaksın.. |
Hangi dilde anlatsam seni sevdiğimi?
Hangi hasret yüklü,yanık türkülerle dile getirsem? Hangi iç parçalayan,yürek dağlayan, aşık ozanların şiirlerini okusam yıldız gözlerine bakarak? Hangi silinmez kalemle yazsam yüreğine aşkımı? Hangi dağa,hangi taşa,hangi kağıt parçasına yazsam sana duyduğum yüce sevdayı? Hangi yağan deli yağmurda ıslansam söndürür hasretini? Hangi rüzgar,hangi tufan kalbimden söküp atar özlemini? Hangi su siler bedenimden senin izlerini? Hangi yoldur ki,yürüdüğümde sonu sana gelmesin? Hangi içki,hangi kadehtir ki seni sevdiğimi unutturabilsin bana? Hangi taze çiçektir sevdam gibi eşsiz kokabilen? Hangi ulu ağaçtır ki;susuz güneşsiz büyüyebilsin içimdeki sen gibi? Hangi hain gece yokluğunu aratmaz bana? Hangi mehtabın inci kolyesi olan yıldız,senin gözlerin gibi parlayabilir? Hangi ressamın ellerinden çıkmış resimdir ki;içinde sen olmayasın? Hangi şairin,hangi şiiridir ki;mısralarının arasında yüzün gizlenmesin? Hangi sevda koyu olabilir bu kadar? Hangi gözdür ki;gözlerime değdiğinde unuttursun bana gözlerinin rengini? Hangi sıcak avuçtur,ellerime dokunduğunda yaralarıma ilaç olabilsin sen gibi? Hangi deprem,hangi afet senin kadar acıtarak,sızlatarak alabilir canımı? Hangi ilaçtır tenin gibi şifalı olan? Ve hangi sevdanın bütün tonları bu kadar maviye çalabilir ? |
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2642/95205492xg1.gif[/IMG][/URL]
......SEVDA TARLASI............. Karışmadı sevda nehrim, yüreğinin nehrine, Yakışmadı sevdamın rengi gözlerinin rengine, Söküp aldım sevdamı sevda bilmez yüreğinden, Sevdam sana yakışmadı… Hep boş olmaktan sıkıldı yüreğim, Çekti içindeki isyan bayraklarını, Doldurmak istercesine boşluklarını, Haykırdı sesinin çıktığı kadar. Yüreğimin en güzel köşesini, Sevdam için ayırmıştım. Adına sevda tarlası demiştim, Bin bir zorlukla, çilelerle işlemiştim, Sevdam için bezemiş, süslemiştim. En ücra köşesine kadar gitmiştim, Bütün güzelliklerini öğrenmiştim, Her şeyini, her detayını bilmeliydim, Çünkü sevdamı oraya ekecektim. ♥ Bir sabah, serin serin eserken rüzgâr, Serptim tarlama sevda tohumlarını, Serpildiler yüreğimin en güzel köşesine, Dağıldılar yüreğimin sevda tarlasına. An geldi, yüreğimin sevda ırmaklarıyla, An geldi, sevda gözyaşlarıyla suladım. Coştuğunda yağmurlarla sevda ırmaklarım, Sellerinin önüne bent yaptım bedenimi, Engel oldum, sevdamı sellere kapılıp, Kaybolup gitmekten kurtardım. ♥ Yaz sıcaklarında sevdam için yandım, Kavruldum, sevda sevda terledim, Dinlendim sevda çınarlarının altında, İçip, serinledim sevda pınarlarında… An geldi, gölge oldum sevdamın üstüne, Yakmasın güneş sevdamı dedim. ♥ Sonbaharda sevda rüzgârlarına tutuldum, Sevdamla soldum, sevdamla sarardım, Soldurmadım, sarartmadım umutlarımı, Kapılıp gitmedi rüzgâra sevda yapraklarım. ♥ Kış ortasında tipilerde kaldım, kaldım karlarda, Soğuk gecelerde kaldım, kaldım ayazlarda, Titredim sabaha kadar, sevdama sarıldım, Üşütmedim, sevdam için yüreğimi yaktım. ♥ Ne zahmetlerle ulaştırdım sevdamı bahara, Baharla başladı sevdam tomurcuklanmaya, Sevda tomurcuklarım sevdayla filizlendi, Sevdamla ümitlendi, sevdamla yeşerdi, Sevda tarlam sevdamla renklendi… ♥ Sevdamın rengi kara olsun, Kara sevda desinler istedim. Sevdam kararmasın, kararmasın yüreğim, Karartmasın yüreğini dedim, vazgeçtim. ♥ Sevdamın rengi ak olsun, Parlasın, göz kamaştırsın istedim. Göze gelir, nazar değer sevdama Sevdam yok olur, biter dedim, vazgeçtim. ♥ Sevdamın rengi mavi olsun, Gökyüzü kadar olsun sevdam istedim. Gökyüzüne çıkar, karışır yıldızlara, Karışır maviliklerine, kaybederim dedim, vazgeçtim. ♥ Sevdamın rengi yeşil olsun, Baktığım her yerde seni göreyim istedim. Ayaklar altına alınır, çiğnenir, ezilir, Her kes görür, kıyarlar sevdama dedim, vazgeçtim. ♥ Her rengi denedim, her renkle bezedim, Yakıştıramadım sevdama, beğenmedim, Sevdama akıl almaz emekler verdim, Sadece benim bildiğim bir renk ürettim, Adına, sevdamla sevda rengi dedim. Nakış nakış, desen desen işledim, Sevdamı, sevda bilmez yüreğine giydirdim. Karışmadı sevda nehrim, yüreğinin nehrine, Yakışmadı sevdamın rengi gözlerinin rengine, Söküp aldım sevdamı sevda bilmez yüreğinden, Sevdam sana yakışmadı… |
[COLOR="Magenta"][B][I] SEVDİKLERİNİZE BİR GÜL VERİN
GÜLÜNÜZ YOKSA GÜLÜ VERİN DEMİŞ ŞAİR GÜLÜM GÜLÜMSEMEM GÖREN YOK MESAJINDA RUHU YOK AMA BAŞKA ÇAREDE YOK BU MESAJ GÜL NİYETİNE SAYIN ABONEMİZ NASIL OLUYORDA BU KADAR ŞEKER OLMAYIN BAŞARIYORSUNUZ TATLILIĞINIZDAN DOLAYI BÜTÜN HATLARIMIZ KİTLENMİŞTİR YAZIK DEĞİLMİ BİR GÜN AŞK VE ACI SAKLANBAÇ OYNAMAK İSTEMİŞLER VE AŞK SAKLANMIŞ ACIDA AŞKI ARAMAYA KOYULMUŞ HER TARAFA BAKAN ACI EN SON ÇALILARIN ARASINA BAKMAYA KARAR VERMİŞ ELİNDEKİ SOPAYI ÇALILARIN İÇİNDE SALLAMAYA BAŞLAMIŞ SOPA ÇALILARIN İÇİNDE SAKLANAN AŞKIN GÖZLERİ KÖR OLMUŞ BUNA ÇOK ÜZÜLEN ACI O GÜN YEMİN ETMİŞ BEN HİÇ BİR ZAMAN AŞKI YANLIZ BIRAKMAYACAĞIM DEMİŞ O GÜNDEN BERİ AŞKIN OLDUĞU YERDE ACIDA VARMİŞ SANA BEYAZ BİR GÜL GÖNDERİYORUM YAPRAKLARINDA MUTLULUK DALINDA SEVGİ KOKUSU AŞK OLSUN BENİ BİRDAHA ARAMA MESAJDA ÇEKME SENİ GÖRMEKTE İSTEMİYORUM BENDEN UZAK DUR DEDİ DOKTOR BANA TATLI OLAN HERŞEYİ YASAKLADI SEN DÜNYANIN EN TATLI İNSANISIN [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][U] SEVGİ TIPKI GÜL GİBİDİR
RASTGELE TUTARSAN DİKENLERİ BATAR YAPRAKLARINI AÇARSAN DUYGULARI AKAR AMA TUTMASINI BİLİRSEN O GÜL SANA TAPAR SEVMEYE NİYEYETLİYSEN İYİ DÜŞÜNMELİSİN AĞLAMAYI ÖĞRENİP BEKLEMEYİ BİLMELİSİN AŞK BİR KUMARDIR ÇOK DİKKAT ETMELİSİN OYNADIĞIN ZAR DEĞİL DUYGUDUR BİLMELİSİN [/U][/B][/COLOR] |
[COLOR="YellowGreen"][B][U] OVADA İKİ ÇİÇEK VARMIŞ BİR BİRLERİNE DELİ GİBİ AŞIKLARMIŞ
BİR GÜN BİRİSİ DİĞERİNE BEN SENİ DEĞERİNDEN ÇOK KISKANIYORUM BUNUN İÇİN KIŞIN KİMSE YOKKEN AÇALIM KOCA OVADA SADECE BİZ OLALIM DEMİŞ VE KAPANMIŞLAR KIŞ GELMİŞ BİRİ KARI DELEREK AÇMİŞ FAKAT BAKMIŞ DİĞERİ YOKMUŞ BEKLEMİŞ BEKLEMİŞ VE DONARAK ÖLMÜŞ BU OLAYDAN SONRA AÇAN ÇİÇEYE KARDELEN GELMEYENE İSE HERCAİ DEMİŞLER SANA SÖYLEYECEK TEK SÖZÜM KARDELEN ÇİÇEYİ KADAR CESARETİN YOKSA SEVME [/U][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Sende sevgisizliği sevdim.
[COLOR="DarkOrchid"][B]İyi oldu gelmediğin. [/B][/COLOR] Bu yol korkaklar için değildir iyi oldu gelmediğin Bu sulardan her babayiğit içemez, Bu köprüden her benim diyen geçemez, iyi oldu gelmediğin Yumuşacık yürek gerek, sevgi kadar derin gözler, inançlı bir bilek gerek [B][COLOR="DarkOrchid"]İyi oldu gelmediğin. [/COLOR][/B]. Sen, bilindik kıyıların sığ sularından açılmadan yaşarsın Sen,okyanus mavisine uzaklardan bakarsın, Biz, yürüyemeyeceğin kadar uzak, düşleyemeyeceğin kadar renkli, ve berrak bir ülkeye birlikte gidemezdik. Sen, açık denizlerden habersiz bir balık, yalçın tepelerden uzak bir martısın. Sen, benim için korkak, herkes için heryerdeki insansın. [COLOR="DarkOrchid"][B]İyi oldu gelmediğin. [/B][/COLOR] Alınmanı istemem, darılman üzer beni, sana yalan söyleyemem. Tabi, hep sevdim seni, sende sığ suları, sende martıları, açık denizden habersiz balıkları, sıradan insanları. Geçemeyeceğin köprüleri, düşleyemeyeceğin mavileri sende korkaklığı sevdim. Sende sevgisizliği sevdim. [B][COLOR="DarkOrchid"]İyi oldu gelmediğin. [/COLOR][/B] [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkOrange"]bir yaşamışlığın tehlikeli virajlarına çağırma beni.
arsız hayallerimden yeni soyunmuşken, gelemem. gelirsem; kan tutar,o kadar kırmızı çok bana, terkedilişin bir çocuk oyununun en terli yerinde;yemeğe çağrılış kadar buruk ve küskün olur,dayanamam küskünlüğe;onarılması güç yaralar bırakır,rüyaların o tek kişilik melodramlarına. bir yaşamışlığın davetkar kızıllığına çağırma beni. felç olmuş yalnızlığımı giyinmişken, gelemem. gelirsem; kan tutar, o kadar kırmızı çok bana, gelirsem,göremem gözlerini;gözleri olmayan bir çığlık olur trafik lambaları,ve mavi yanar rastlantısal birlikteliklere. anladım; ben sana yenildim hangi jilet markası daha kırmızı yapar kanı ? denemeliyim. ..ve hangi kesiş,hangi kesişme acıtır yüreğimi? ..ve hangi kestirmeler; kestirebilir bu kalbimin septik sancılarını ? sana fulyalarla bezenmiş bir intihar sunacağım. yabancısı oldugum bi ülkenin havaalanındaki dış hatlar yolculuklarında; unutulmuş,baharlarla tütsülenmiş. sana dilsel intiharlar bırakacağım;unutulmuş ilkel kavimlerden emanet ve kadim bir uygarlıktan miras servi serinliğinde,mavi karanlıklara adanmak için. gözlerinin neresinden dönülse kârdır.?? yavaşça çekileceğim rüyalarından,suyu çekilen bir ırmak gibi kalakalacaksın Ki; gölgem bile kalmayacak,evinin duvarlarında ne dudaklarında adım,ne de; teninde parmak izlerim; kalmayacak bana ait hiç bir kanıt düşsel yaşamının eşiğindeki ayak izlerim silinecek, bakalım o zamanda; böyle arsızca gülüp kaçabilecek misin...? usulca damla içime, bozmadan bulandırmadan rengimi. becerebilirsen; sevişirken bak gözlerime Yoksa durma ;vur sana uzanan ellerimi bir cümle,bir beyit talana,yağmaya dair. tutuşurken kelimelerin; dudağıma değdir. ya da g i t talan vaktidir, dolunay da yok,kimse görmez... vur beni... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkOrange"]
Yerde kıvranan kalbimin üstünde dansediyor acılar koparıp göğsümden yerlere fırlattığım kalbimin kimse dönüp bakmıyor görmüyor ateşler içinde kıvrandığını kalbimin eğilip almıyor ateşler içinde yanıyor kalbim! kalbim ahhh!!! Yaprakları acılı rüzgarlada ürperen yorgun bir dağ lalesiyim bir yol başında yaralı ceylanların gözlerinde inliyor bedenim ruhum bir cellâtınki kadar soğuk ve tedirgin kirli bir hayatın karanlık odalarında mil çekiliyor gözlerime kör oluyorum! dost bildiklerim hançerini saplıyor göğsüme yaralanıyor canevim kan damlıyor her yerimden yüreğimden ellerimden gözlerimden dudaklarımdan... ahhh!!! Zifir karası gecelerin acısı zaptediyor ruhumu kalbimin en ince sızısından vuruyor hayat ne güneş ısıtıyor üşüyen anılarımı artık ne de insanlardan kaçıp sığındığım tenhalar çıkmaz sokaklarda yitirdim yolumu, şaşkınım şimdi yüreğim çırpınan yaralı bir kuş gibi çaresiz kış kadar soğuk bedenim şimdi param parça her yerim bir ihanet sisinde yitirdim herşeyimi yıldızlar göz kırpmıyor , ay küs sisli geçen her gecenin ardından yağmuru bekliyorum Ah!!! Diyorum, keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim yalanlar sıralayabilseydim, yalanların ardından aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına gözlerime perde çekip, unutabilseydim her olup biteni ihanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar Ey ömrüm ödedim borcunu acıların, azad eyle beni anladımki söz geçmiyor yüreğe tufandan sonra bağışlamıyor hayat yüreğiyle oynayanı el yordamıyla yürüyorum şimdi yürüdüğüm yerde yalanlardan örülmüş bir duvarın kenarından tutunarak, onurlulara mahsus acılı taşlara yürüyorum... bir sümüklüböceğin kabuğunu sürüklediği çaresizlikle sürüklüyorum bölük pörçük hayatımı ardımdan. Ey kalbe saplanan hançer ey ciğere işlenen kurşun bu yürek artık ağlamamalı, yanmamalı acılara bu kadar ağır geliyor onurlu bir ömrün çekilen yükü bir yanım deniz, bir yanım uçurum, bir yanım ateş yalnız bir yolcuyum meçhule giden dümensiz bir gemide gözlerimde kaç bin yıllık ah! yüzme bilmediğini bile bile denize atıyorum kalbimi alıp götürsün diye upuzun yanlızlıklara dalgalar Yorgun bir dağ lalesinin hazin hikayesi hayatım yaşama sevincimi yıllar önce çiçekleri çiğnenen bir bahçede yitirdim ağrılar içindeyim şimdi ah! mavi kuş yorgunum, bitkinim, dargınım! elini vermiyor hayat! bir uçurum kenarında ha düştüm düşeceğim her gece bir yıldız kayıyor gözlerimden yüreğimden bir dilek sönüyor her gece bu yüzden hep yetimdir bir yanım bir yanım aşka ve acıya ayarlı [U]enkaz oldum, toz oldum, duman oldum (*)"ben bu kahrı çeke çeke yoruldum" [/U] kara bir dumanla boğuluyorum şimdi şimdi kara gecelerin kör kelebeği gözlerim karanlıklar içindeyim dipsiz bir kuyuda dolunay bulutların arkasından bakar bakar Darılır... ben dolunaya bakar bakar Utanırım... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"]YA SENİNLE YA SENSİZ (45122 Hit)
Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz! AHMET SELÇUK İLKAN[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"]SÜRGÜNÜM (12047 Hit)
Her gün yeni bir yangında hayatım Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm Yetmiyor ah isyanlarım yetmiyor Dağda sürgün taşta sürgün bitmiyor Hasret bana pusu kurmuş bekliyor Gecelerden gecelere sürgünüm. AHMET SELÇUK İLKAN[/COLOR][/B] |
KRONICK gercekten cok begendım ellerıne saglık
|
[B]Sana söylediğim tüm şarkılarda,
Aşkımı haykırdım duyan olmadı, Kendimi kaybettim hatıralarda, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. Kimisi kul etti, kimisi köle, Mutluluk yerine verdiler çile, Hasreti sapladım şimdi kalbime, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. O suskun akşamın her saatinde, Kaç gece ağladım duyan olmadı, Yıllarca yaşadım kalbim dolmadı, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. [/B] |
[B] unutmuşum
Değişen ben miyim öyle Ben miyim eski sevdalara mendil sallayan Şu eller Şu gözler Şu kalp benim mi yoksa Ya şu gülen adam ben miyim? .. Demek ki unutmuşum Ağaç ağaca benziyor artık Deniz denize Çiçek çiçeğe Şiirler yazmıyorum artık bak Gözlerinin güzelliğine... İyi seni unutmuşum ! [/B] |
[B]Ey benim doğmayan sabah yıldızım
Geceler mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın? [/B] |
[B] Terkeden sen oldun niye yanayım
Kanayan kalbini niye sarayım Sevgilim deyipte nasıl anayım Sen bana dost bile olamadın ki İçimde alevdin, rüzgarsız söndün Bir yangın olupta yakamadın ki Gözümde yaştın sen, düştün döküldün Kalbime yol bulup akamadın ki..[/B] |
[B][COLOR="Black"]Ya yeniden hayatıma dönersen ?
[/COLOR][/B][B][COLOR="DarkOrange"]Buyur etmeye gücüm varda hoşçakal demeye yok.. Ya yine gelipte gidersen.. yağmurla .. sel, feryat.. Şehir yamaçlarında soluklanmaya halim kalmaz.. Her akşam cektiğim günün nefesinden kalan izmariti hissediyorum.. Kalbim mırıldanıyor, kalp damarlarım inliyor.. Yokluğunla çoğalıp sıkışıyorum.. Sana sayfalarca okunmamış mektuplar yazıyorum sevgili.. Yüzümü döküyorum kelimelere.. [COLOR="Black"][B]Ya yeniden hayatıma dönersen ?[/B][/COLOR] Son soluğundaki beni hatırlayacak mısın sevgili.. Yoksa beni dostluk kavramına mı sığdıracaksın ? Yapma sevgilim.. böylesine dönme bize.. Seviyorum Seni.. Bazen keskin iniş çıkışlarla karalıyorum hayatımı.. Tıpkı bir kayada sendeleyip kafamı vurur gibi.. Sadece benim olanı istiyorum ; senimi ver , sevgili.. Seni.. başkalarında emanet doLaşmandan bıktım.. Çizdiğim hiç bir duman senin buharına benzemiyor.. Yağmurlu buhralara sokulmamı istemiyorsan yardım et bana.. Elini ver.. Seviyorum seni.. [B][COLOR="Black"]Ya yeniden hayatıma dönersen ?[/COLOR][/B] Bir sigara kaç kez söndürülür ? Bir sen kaç kez üst üste söndürülür ? Parmak uçlarımda yaktım seni.. peşi sıra sigaralar söndürdüler parmaklarımda.. Kalbim sızlandı ve uyuttu beni.. Gecenin üçünde düşüme uğradın.. uyandığımda sesin hala kulağımdaydı.. Gitmenden korkup uyuyamadım.. Ya yeniden hayatıma dönersen , dedim kendi kendime.. Bir sen daha kaldıramazdı kalbım.. Çok yormuştun beni o sende.. Sere serpe toprakta bırakmıştım geçmişimizi.. Yeniden yağmurlarla filizlenmesine dayanamam.. Hakkını helal et sevgilim.. Mavinin altında bir yağmur daha doğarsa , bilki o gün ben mavide kalacağım.. Islanmamak üzere.. [B][COLOR="Black"]Ya yeniden hayatıma dönersen ?[/COLOR][/B] Özlem dolusun biliyorum.. Sandalınla salına salına toprağında gezinmeye devam et.. Belki özlemin teselli bulur.. ama , Onların arasında yakılanlar gibi bende yokum.. [B][COLOR="Black"]Ya yeniden hayatıma dönersen ?[/COLOR][/B] Uyuya kalırsan koynumda.. Nasıl uyandırırım seni.. Gözüm kapalı göz bebeklerini ararken kim bulabilir beni.. biliyorum koynumda , göğsümdeki yarasın.. Ne olur beni satırlarda arama , göz bebeklerimde arama.. Sende ara.. Seni bana ver , Ben sende kalsın sevgili !... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkOrange"]sadece sen sev istedim
sadece sen sar yüreğimin her köşesini seni gördüm nereye baktıysam kime koşsam gözlerine götürdü gözlerimi [B][COLOR="Blue"]hep sen vardın sorgularımda[/COLOR][/B] korkularımda bir tek sen kaldın çaresiz yalanı uzak,sevdası temiz ve kıyısı berrak bir denizde dalgalandı sevgim [B][COLOR="Blue"]seni sevmek acı verdiğinde bile acımı da sevginle birleştirip daha fazla sevdim seni [/COLOR][/B] ellerimi ilk defa sen tuttuğunda sıcak hissettim seni bütün sıcaklığımla sevdim okyanusları bilirsin sığdırabilir misin onları bir kavanoza ya yıldızları...onları da sığdıramazsın bırak bir kavanozu,koca bir dünyaya oysa ben [COLOR="Blue"][B]ben küçücük yüreğime sana olan aşkımı sığdırdım[/B][/COLOR] hem okyanuslardan büyük hem de yıldızlardan çok olmasına rağmen ey sevgilim,ey sevdiğim yürekli olmak zormuydu sahiden [/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]yürekli olmak zormuydu sahiden [/COLOR][/B] |
[B]
senden ne haber Giderken ne büyük sözler etmiştin Ben hiç unutmadım senden ne haber? Ölsem de bu sevda bitmez demiştin Ben aynı aşığım senden ne haber? Dönüşü olmayan yolda mı kaldın? Dağların ardında çölde mi kaldın? Yoksa yabancı bir kolda mı kaldın? Ben aynı yerdeyim senden ne haber? Ağladığın günde mendilin oldum Karanlık gecende kandilin oldum Aşığın esirin, sevgilin oldum Ben aynı sevdalı senden ne haber? [/B] |
[B]saçıma yılların akı yer etti
görürüm kendimi her göz yaşımda hasret yaktı beni derbeder etti susuzluktan yandım PINARBAŞINDA ah ettim derdimi anlatamadım inledim dağları inletemedim ümidim uzakta ben yetemedim hasretinla yandım PINARBAŞINDA çınarlar üstüme gölgeler sermez mor bulut suyundan bir damla vermez kollarım uzanır yarime ermez susuzluktan yandım PINARBAŞINDA TURAN PINARBAŞI[/B] |
[B][COLOR=darkorange]Sen gittiğinde bi çok şeyde senle gitti;MutluluğumGülüşlerimSevişlerimSana olan aitliğim ve hayatımı hayat yapan bi çok şey...!Kimin olursan olKimle olursan ol yüreğimi bikere teslim ettim sanaSen benimle olsanda olmasanda...!O yaşanıcak güsel günleri birlikte görmek varken...Ayrı yüreğin benden ayrı mutlulukların tadına bakmış.!Günlük afiyetlerin geçici kalıcılığına kurban ettin bizi...Bense elimde senin için görmezlikten geldiğim bi hayatve o hayatın bana getirilerini sensiz kabul etmediğimboşa harcadığımharcandığım yanlızlığımla yol aldım ;'Yeni bi Bana'.! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Seveceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Döneceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yoluna milyonlarca gül sererdim.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüreğini yeniden yüreğime katıcağını bilseydim;Yine Deli'n olurdum!Senin olurdum...Sonsuz olurduk...Ama sen yakıştıramadın seven kalbimi kalbineTersledin hiç düşünmeden!Onca zaman geçti;Eğer aklın başına gelseydi;Kimseyi dinlemezHer acıya göğüs gerer yine elini tutabilirdim!Hatta senin için meydan okuyabilirdim eşe dostaSilebilirdim herşeyi..Herkesi..!Ama onca zaman gelmedin..!Nerdeydi yüreğin ?! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bende tam ağlıyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Elimde bavulum [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Burdan çekip gidiyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yanımda bana aldığın; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ufak oyuncağım... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sorma...!'Neden diye ?' [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sen Anlamazsın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Son aşkım olacaksın..! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorken g iderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksiklerimi kapatıyorken...Zamanın ve iyileşen yaraların ardından çıka geldin..!İyileşen sensizlik değildi Hayattı belkide...Şimdi ne bu gelişin nedeni ?Alışkanlık ?Yine farklı bi tat heyecanı ?Pişmanlık ?Hangisi...Hangi yalan mazaret!!!Sen hergün bi başka tende yanarkenBen sensizlikte kavruldum...Onun için sormaya hakkın yok sorma sorma ' Neden ? ' diye...Sadece izle gidişimi hatırlarsın belki birgün bende öylece kalakalmıştım ardında..!O oyuncak yeter bana özlemime...Kirletmicem onu senin gibi!Koyuldum yola bavulumla dedim ya ;Bana yeni bi ben bulmaya...! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Canımdan kopuyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Geceler uzadıkça gündüzü yokettim. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sana anlatamasamda ; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Gururumu hapsettim.... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama..Senin orda gözü yaşlarla yıllar önce aynı benim durumumda olduğunu bilmek Hepsinin sorumlusu sen olduğun halde üzüldüğünü bilmek...Ah sevgilim canımdan sen kopuyor biz kopuyor sanki!Sana söyleyemediklerimle sustuklarımla boşa konuştuklarımlaAşkımla tanıdık olmadığım bi yola koyuldum...Bu yolun çıkmazlarına da razıyım bensana çıkmadıktan sonra...!Tek bildiğim tek aradığım yeni bi ben...Sensiz bi ben...!Eskisi gibi..Senden öncesi gibi...!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum....![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]__________________[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]ADIM ADIM AŞK
Bir gizemdi bakışların soru işaretleri yüklenmiş kırılmış köprünün ayağı yol kapanmış belki iyot kokusu takıldı soru işareti çengeline düştü suya bir rüzgar öpüşü bir dalga teninde kanatlandı sözcüklerim deniz feneri ışığı ayaklandı kıpırdadı süt limanlığı dinginliğimin,ağırdan elin eridi elimde uyuştum soluk alışlarında gözlerinde şiirsellik mutlu gemiler yanaştı limana anlamlı imgeler aktı dudaklarının kıvrımından bana kahve gözlerin kısıldı bir köz düştü bahtiyarlığıma pembelere büründü ağaçlar köpük köpüktü bir hırka,bir çatal çaldı beni art arda vuruldum çoğaldın tümcelerimde sarmalandım an be an hırsızlar çaldı uykularımı ben yıldızları sayarken en parlağı sendin kayboldum sende yok oldum tükendim şafakla yavaş ya va ş .[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]Sevgiyi ifade edebilmek... / Mutluluğun ta kendidir [/COLOR]
Bitmez acıymış, hüzünmüş,kedermiş hepsi yok olur bir anda... Sevmek duygularını ifade edebilmektir.Bakışlarda huzurdur,gönüllerde yüze vuran o masum gülüştür.Sevgiyi ifade edebilmek... Sevgi geceleri mehtabı seyredebilmektir bazen,mutluluğa dair sözlerle yücelen yakomozun, yıldızların ve gecenin sessizliğinde büyülenir,sevmek herşeye bedeldir... Severken kötülük düşünülemez iyiye güzele dair ne varsa yaşanır. Elele omuz omuza yaşanır ah o sevgiyi ifade edebilmek.... Sevmek bazen doğada güneşte saklıdır.Mesela bir göl kenarında bir çam ağaçına yaslanırken;sevmek o güzel nefeste doğayı solumaktır. Ansızın gülebilmektir,sevgi her cümlede okadar güzel ifade edilirki;satır satır an an dökülür mısralara,dillere ve yüreklere o güzel sevgiyi ifade edebilmek.... Sevmek bir yüreği avuçlayıpta hissedebilmektir.Onu tutabilmek sıcaklığını hissetmek ve anlayabilmek,kırmadan incitmeden sevgiyle okşayabilmektir... Dur durak bilmemeli insan sevince saadeti, huzuru, mutluluğu heran yaşamalıdır... Ölürken bile ne kadar güzel yaşadığını düşleyip gülmelidir.Ölürken sevgiyi ifade edebilmek... Sevmek bazen kış gibidir.Isınmak istersiniz sıcak bir bedende yoktur sevgi kadar ısıtan bir ateş... Ayrı bir mutluluktur üşürken sevgiye,sevgiliye sarılıp ısınmak soğuk kış gecelerinde.... Ve güne onun yüreğiyle onun teniyle güzel bir sabaha başlamak ah o sevgiyi ifade edebilmek... Sevgi bir yağmurun altında ıslanırken aynı şemsiye altında buluşmaktır. Islak ıslak bakabilmektir gözlere ve yürümektir öylece sarılarak öylece bakınarak... Yaşamaktır sevgi heranı dolu yaşamak her günün değerini bilmektir.Hergüne yeni bir tatlı sözle günaydın demektir sevgiyi ifade edebilmek... Sevgi umutla başlar bakışlarla etkiler yürekle hisseder bir gülüşte saklanır. Masumca dokunmaktır hissetmektir başkalaşmaz asla sadece sevmek için mutlu olabilmek bir ömür gecirebilmek için sevilir sayılır sevgiyi ifade edebilmek... Sevmek sıkıca bağlanmak sarılmaktır dokunulduğu an yürek çarpmalıdır bunun adı aşktır, mutluluktur, umuttur,huzurdur... Sevgiyi ifade edebilmek... Mutluluğun ta kendidir... __________________ CÜNKÜ NASIL ÖZGÜRLÜK AŞKIN ZEMİNİYSE AŞKTA ÖZGÜRLÜGÜN FİNALİDİR!!!!!! [URL=http://img5.imageshack.us/my.php?image=handtohand4ydit4.gif][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4310/handtohand4ydit4.gif[/IMG][/URL] [/B][/COLOR] |
[QUOTE=kronick;381416][B][COLOR=darkorange]Sen gittiğinde bi çok şeyde senle gitti;MutluluğumGülüşlerimSevişlerimSana olan aitliğim ve hayatımı hayat yapan bi çok şey...!Kimin olursan olKimle olursan ol yüreğimi bikere teslim ettim sanaSen benimle olsanda olmasanda...!O yaşanıcak güsel günleri birlikte görmek varken...Ayrı yüreğin benden ayrı mutlulukların tadına bakmış.!Günlük afiyetlerin geçici kalıcılığına kurban ettin bizi...Bense elimde senin için görmezlikten geldiğim bi hayatve o hayatın bana getirilerini sensiz kabul etmediğimboşa harcadığımharcandığım yanlızlığımla yol aldım ;'Yeni bi Bana'.! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Seveceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Döneceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yoluna milyonlarca gül sererdim.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüreğini yeniden yüreğime katıcağını bilseydim;Yine Deli'n olurdum!Senin olurdum...Sonsuz olurduk...Ama sen yakıştıramadın seven kalbimi kalbineTersledin hiç düşünmeden!Onca zaman geçti;Eğer aklın başına gelseydi;Kimseyi dinlemezHer acıya göğüs gerer yine elini tutabilirdim!Hatta senin için meydan okuyabilirdim eşe dostaSilebilirdim herşeyi..Herkesi..!Ama onca zaman gelmedin..!Nerdeydi yüreğin ?! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bende tam ağlıyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Elimde bavulum [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Burdan çekip gidiyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yanımda bana aldığın; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ufak oyuncağım... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sorma...!'Neden diye ?' [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sen Anlamazsın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Son aşkım olacaksın..! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorken g iderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksiklerimi kapatıyorken...Zamanın ve iyileşen yaraların ardından çıka geldin..!İyileşen sensizlik değildi Hayattı belkide...Şimdi ne bu gelişin nedeni ?Alışkanlık ?Yine farklı bi tat heyecanı ?Pişmanlık ?Hangisi...Hangi yalan mazaret!!!Sen hergün bi başka tende yanarkenBen sensizlikte kavruldum...Onun için sormaya hakkın yok sorma sorma ' Neden ? ' diye...Sadece izle gidişimi hatırlarsın belki birgün bende öylece kalakalmıştım ardında..!O oyuncak yeter bana özlemime...Kirletmicem onu senin gibi!Koyuldum yola bavulumla dedim ya ;Bana yeni bi ben bulmaya...! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Canımdan kopuyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Geceler uzadıkça gündüzü yokettim. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sana anlatamasamda ; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Gururumu hapsettim.... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama..Senin orda gözü yaşlarla yıllar önce aynı benim durumumda olduğunu bilmek Hepsinin sorumlusu sen olduğun halde üzüldüğünü bilmek...Ah sevgilim canımdan sen kopuyor biz kopuyor sanki!Sana söyleyemediklerimle sustuklarımla boşa konuştuklarımlaAşkımla tanıdık olmadığım bi yola koyuldum...Bu yolun çıkmazlarına da razıyım bensana çıkmadıktan sonra...!Tek bildiğim tek aradığım yeni bi ben...Sensiz bi ben...!Eskisi gibi..Senden öncesi gibi...!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum....! siir okumayı sevmeyen bırı olarak bunu defalarca okudum TEŞEKKURLER KRONICK GERCEKTEN COK GUZEL BIR PAYLASIMDI |
ADINI SEN KOY
Bu defa sen bilirsin !.. Artık aramıycam, sormıycam seni Sende ilgilenme benimle artık O zaman her şey daha kolay olur, belki Ikimiz için !... Bunu demiyede mi hakkım yok. Peki buna da peki !. Bu defada sen bilirsin !.. Belki başta kızdın bana, Belki hakkımda kötü bile düşündün !.. Düşünmekte serbestsin !. Bu defada sen bilirsin !.. Hani sığınacak bi liman ararsın da bulamazsın ya !.. İşte o zamanlarda çıktın karşıma Liman olarak seçtim belki seni !.. bilmiyorum. Dostluğuna güvenerek düşündüm bütün bunları Belki senin beni her şeyden koruyacağını düşündüm !.. Kimbilir !.. Yanıldım mı acaba bilemiyorum !.. Hep ben bilirim dedim. Ama aslında sen biliyodun Beni benden belki daha iyi biliyodun Bunu bildiğini bana kanıtladın Bu defada sen bilirsin Olmayan dostluğunu günlerce hayal ettim Yoksa bunada mı hakkım yok Beklide sen haklısın Peki bunada peki Bu defada sen bilirsin Hiç düşündünmü bende seni senden daha iyi düşünüyor olamaz mıydım!. Dostluğunu, Arkadaşlığını deymiyecek ne yaptım Hata aradım hep kendimde günlerce Dostluğunu hak etmiyecek ne yaptım diye Bunu bilmeye, bunu düşünmeyede mi hakkım yok Peki bunada peki Bu defada sen bilirsin.... SİBEL GÜÇLÜ |
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=1561860a351kan5.jpg][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/460/1561860a351kan5.jpg[/IMG][/URL]
|
[B]ÖZLEDİĞİM ŞARKISIN
Özlediğim şarkısın kulaklarımda Adın binbir nağmedir dudaklarımda Belki de özleyip birgün gelirsin diye Bekliyorum bıkmadan sokaklarında Dön artık, benimle kal, bir daha gitme Ömrümün şarkısısın, ne olur gitme Dileğimsin sen benim dualarımda Yaşıyorsun daima rüyalarımda Pişman olur da birgün dönersin diye Bekliyorum bıkmadan sokaklarında Dön artık, benimle kal, bir daha gitme Ömrümün şarkısısın, ne olur gitme [/B] |
[B]SANA GELMEK İÇİN YOL YOK MU SANKİ
Sana gelmek için yol yok mu sanki Niyazla gelirim, nazla gelirim Sen bana bir kere gel de yeter ki Sevinçle, neşeyle, hazla gelirim Bu ayrılık uzun yıllar sürse de Aşkın beni defter defter dürse de Aramıza karlı dağlar girse de Baharla gelirim, yazla gelirim Bana ettiklerin geçse de bini Dünyayı verseler değişmem seni Gönülden çağırsan, istersen beni Şarkıyla, şiirle, sazla gelirim [/B] alıntı |
[B]SEN NİSANSIN DAHA BEN SARI EYLÜL
Sen nisansın daha, ben sarı eylül Sen gocasın açan, ben kuruyan gül Sen alev alevsin, ben savrulan kül Saçıma ak düştü, yüzüme yıllar Bahar sende kalsın, bende acılar Gidenler dönmezler beni bekleme Kalmasın hatıram, resimleri isteme Elveda diyorsun, sakın gel deme Saçıma ak düştü, yüzüme yıllar Bahar sende kalsın, bende acılar [/B] alıntıdır |
[B]SENİ BEN UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ
Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti kalbime koyup Bir ömür boyu ah çeker miydim hiç Sen bana uzaktan sitem ettikçe Benim ümitlerim elimden tutmaz O yalan sözlere sakın inanma Seneler geçse de seven unutmaz Güfte: İ. Behlül Pektaş, Beste: Amir Ateş [/B] |
[B]SENEDE BİRGÜN
Gönlümde açmadan solan bir gülsün Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeter ki gel bana senede birgün Ağarsın saçlarım, solsun yanağım Adını anmaktan yansın dudağım Bu aşka canımı adayacağım Yeter ki gel bana senede birgün Güfte: Sadık Şendil, Beste: Ayhan Özışık [/B] |
[B]UNUTULMAZ
Kalbe dolan o ilk bakış unutulmaz unutulmaz Sevda ile ilk uyanış unutulmaz unutulmaz İlkbahar yaz mevsim mevsim Birkaç mektup birkaç resim Unutulmaz unutulmaz Sahil boyu boş yamaçlar isim yazılan ağaçlar Öpülen, koklanan saalar unutulmaz unutulmaz İlkbahar yaz mevsim mevsim Birkaç mektup birkaç resim Unutulmaz unutulmaz Kah gülünür kah ağlanır, yollar gurbete bağlanır İnsan unuturum sanır unutulmaz unutulmaz İlkbahar yaz mevsim mevsim Birkaç mektup birkaç resim Unutulmaz unutulmaz Güfte: Mehmet Gökkaya, Beste: Erol Sayan [/B] |
[B] Bir Garip Yolcuyum
Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmiş perişanım ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya her şey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Bir gün gibi sanki geçti seneler Ümidimkayboldu perişanım ben Alın yazımmış hayat yolunda Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya her şey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş [/B]Yıldırım Gürses |
[COLOR="DarkRed"][B]
UNUT BENI CAN Bu kaçıncı gece Hasretinle yandığım Kaçıncı gece Yıldızları yıkadığım,göz yaşlarımla Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar duydu feryadımı Sen,sen duymadın mı can.... Ne vardı bu kadar uzak yerlerde açacak Benden uzak o iklimlerin Benden uzak o şehrin Kahrolası o kalabalıkların Benim kadar ihtiyacı mı vardı sana Benim kadar hasret çekti mi.. Kahrolası o şehrin semaları Benim kadar yandı mı.. Ne var dı can....ne vardı Uzak iklimlerde açacak..... Ne vardı Kendimizi bu kadar kahredecek Kara trenler umut olmamalıydı Uzayan yollarda kalmamalıydı bakışlar Dünya bir tek nokta olmalıydı can Bir tek noktada doğmalıydık Dönüp dönüp sana varmalıydı yollar Ben hep hasret türküleri söylememeliydim Sen hep hasret şiirleri okumamalı Hasret diye bir söz olmamalıydı lügatlerde Geceler boyu hergün Göz yaşlarımla ıslanmamalıydı yıldızlar. Gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu Boğuyor karanlıklar can Mesafeler kurşun oldu amansız Feryadıma şahit oldu yıldızlar Can.....Can...... Hasretin ağır bir yük omuzlarımda Ben çekmekten usandım Sen usanmadın mı? Bildim Bitmeyecek bu hasret Uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz Hangimiz gelsek diğerinin yanına Kuruyup,kaybolacağız.. Ben kıraç topraklara döndüm can Ben kurumuş dereler gibiyim Issız mağaralarda kaldı umudum Belli bu sevda kahredecek bizi Unut be can Unut bu sonu gelmez sevdamızı.. Bırak yeni güneşler doğsun semalarında Bulutlar gizlemesin yıldızlarını Yeniden başlasın herşey Yeniden doğ,bensiz şafaklarda. Unut can Unut senin için yazdığım sevda şiirlerini De ki;bir rüya idi bitti De ki;bir hayaldi Solgun aynalarda yansıyan De ki;bir romandı Sonu koskoca bir hiçle biten Unut beni can Unut vakit varken.... Bırak hasretin bana kalsın Varsın cehenneminde kavrulsun gönlüm Ben yine her gece Saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda Gözlerimde takılı kalsın hayalin Sen unut can Sen unut Kahredersem,milyon kere kahrolayım.... __________________ [/B][/COLOR] |
..........................................................
|
[COLOR="DarkRed"][COLOR="Black"][COLOR="DarkRed"][B]
[URL=http://img12.imageshack.us/my.php?image=28hofb9.jpg][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5083/28hofb9.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img12/28hofb9.jpg/1/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/28hofb9.jpg/1/w550.png[/IMG][/URL] Bir rüyaydın ama artık günaydın....... Bugün yine sensizlik fırtınalarıyla boğuştu yüreğim isteksizce… Sensiz bir gün daha bitmiş, beynimi yine senli ve sensiz düşünceler yiyip bitirmişti. Saatin uyu dercesine kulağımda çınlayan tik takları etkilemiyordu beni… Sen takılmıştın aklımın ağlarına, düşündüm, zamana aldırış etmeden düşündüm… Saat iyice ilerlemişti artık… Gecenin karanlığında daha boğucuydu bu koca şehir. Aklım hayır diyordu, vazgeç artık ondan, gülücükler saç yine etrafına… Düşündüm bir an, acaba en son ne zaman içimden gelerek kahkaha atmıştım ki… Eminim sen hayatıma girmeden önceydi!!! Sen neydin, kimdin? Karanlığımı aydınlatan ışığımdın benim. Ama bu karanlığı kim çökertti benim hayatıma? Sen tabi ki!!! Üstüne de, karanlığımı aydınlatan ışığımsın dediğimde gülümseyerek onayladın beni marifet yaparcasına… Geç gördüm işte gülen gözlerinin ardındaki şeytanı… Bana demiştin ya sen daha çocuksun diye, bak artık ben de büyüdüm. Anladım ki; doğum günümü sen unutsan da benim yaşım artıyor, alışverişe seni çağırmasam da eğlenebiliyorum gezerken, sen olmasan da çikolatanın tadı varmış… Sanırdım ki her şey seninle güzel, hayır işte dünya sensiz de dönüyor. Ben sensiz de yaşıyorum senle doğmadım ne de olsa… Hadi şimdi ben isyan bayrağını çekip kovmadan çık git hayatımdan. elişin gibi şatafatlı olmasa da olur gidişin yeter ki git… Bu kez arkandan masumca akmayacak gözyaşlarım… Bu kez ben de gideceğim senin tam aksi yönüne aramızdaki mesafe iyice açılsın diye, umrumda bile olmayacak gidişin!!! Upuzun bir rüyadan uyandım bu sabah… üya mı kabus mu bilmiyorum ya neyse işte… Sensiz yeni bir güne, yeni bir hayata merhaba! Gördüğüm en uzun ve can yakıcı rüyaydın ve sabah oldu bittin işte. İyi ki uyanmışım vakit fazla geç olmadan… Yeni günün tüm güzellikleri benim artık… Hayat ben geliyorum tüm neşemle yine cıvıl cıvıl… Ohh be iyi ki uyandım, iyi ki… Günaydın hayat günaydın!!!...[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
[B]Paylaşımınız için sağolun....[/B]
|
[COLOR="Black"][URL=http://img18.imageshack.us/my.php?image=43njl0wae0.gif][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/1139/43njl0wae0.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img18/43njl0wae0.gif/1/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/43njl0wae0.gif/1/w697.png[/IMG][/URL] [B][URL=http://img18.imageshack.us/my.php?image=minikalp.gif][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2882/minikalp.gif[/IMG][/URL] Verdiğim Söz Hükümsüz,Geçmedi Gönül Senden...[URL=http://img18.imageshack.us/my.php?image=minikalp.gif][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2882/minikalp.gif[/IMG][/URL] Her Nefeste ´´An´´dığımız, Yeri Geldiğinde Mukaddes Bir Sırmış Gibi Sadece Kendimize Sakladığımız, Ne Gitmeyi Ne De Kalmayı Beceremediğimiz, Aşk-ı Hal Nedir...? Gözden O´nun İçin Dökülen Bir Damlalık Okyanus Mudur...? Bir Ömre Bedel Kör Kütük Sarhoş Sözler Mi Vermektir Sevdiğe...? *Şu Hayat Kavgasında,Toz Duman Sürüklendim... Nerdesin Suna Boylum,Gözlerinde Sevdam Kaldı...* Uçsuz Bucaksız Kelimeleri, Tek Bir Göz Hizasında Kavuşturmak Mıdır Aşk...? Kendinden Başka Kimseyi Bilemediğin, Sevemediğin, Ebruli Dünyanda Sadece Onu Bilmeye Ve Sevmeye Sebepsiz Bir Özlem Midir Aşk...? *Öyle Bir Yaşamak Ki,Kendimi Zor Büyüttüm... Ayrılık Vurgununda Belli Etmedim Ama Ciğerim Yandı...* Her Yürek Yangınını Söndürmek İçin,İçine Saldığı Ayazlarını Terk Etmeden, Öylece, Uçları Çoktan Yanmış Olan Noktalarını Yeni Bir Virgülle Sonlandırmak, Pişmanlık ´´Hükmünü´´ Susturmak Mıdır Bin Sevda Yanığında...? *Elleri Sevdim Sanma,Hatıran Şahidimdir... Ben Yandım Yar,Sen Yanma... Sonunu Bildiğin Bir Rüyaya, Hiç Uyanmayacak Gibi Yatmak Mıdır Deli Ve Divane...? Bir ´´Gitme...´´ İsyanı Mıdır Aşk...? ´´O´´nsuz Yaşam(ak)ları Sonsuza Kadar Sürgün Mü Etmektir Kendi Ellerinle...? Bir ´´Kal...´´ Nidasını Ebediyete Kadar Kilitli Kapılar Ardına Koymak Mıdır Sırf ´´O´´Nun İçin...? Kendini Unutmak,Kendini Savurtmak Ve Sadece ´´O´´Na Ait Olmak Mıdır Aşk...? *Dünya Yıkılsa,Yıkılmaz Aşkın Bende... Leyla Yeniden Can Buldu Bak Sayende...* Terkedilmiş Bir Mazide Yeniden Bulmak O´Nu Ve Yeniden Doğmak Mıdır O´Na...? Siyah´ı Beyaz´a Vurgun O Gururunu Bir Daha Asla Dönemeyeceğin Bir Yolda Ezip Geçmek Midir Aşk...? Leyla Mı Daha Çok Mecnun Olmuş... Yoksa Mecnun Mu Leyla´Ya... Hiç Hesapsız -Kitapsız Bir Günün Sabahından Başka Bir Sabahına Kadar Sadece O´Na Pervane An´Lar Biriktirmek Midir Tarihimizde...? ev *Verdiğim Söz Hükümsüz,Geçmedi Gönül Senden... Ettiğim Ah´a İnanma,Sana Hiç Bir Kötülük Gelmez Benden...* Kapılarında Gözünün Önünde Nöbet Tutuyorsa Ayrılık... Son Sözüne Rağmen Hala Geçip Gitmemişse İçindeki Yağmurlara Karışıp Akıp Gidecek Olan Nehirlerinden... Dindiremediğin Bir Acı Önce Oturup Kalmışsa Kalbinin Tam Ortasına... Ve Sonra Hiç Durduramadığın Bir Sızı Karışıyorsa Şu ´´An´´ına... O Kadın´ın Şarkılarında Hala Kalan Bir İsmi Varsa... Tanıdık Sokaklarda... Baktığın Aynalarda... Tüm Terkedişlerine Rağmen,Ayrılığın Elinden Tuttuğu Nöbetleri Devralmak Ve Kapısının Önünde Hala Geriye ´´Dönmeli´´ ´´O´´nun Paspasının Altına, Bir Kapı Aralığına,Bir Işık Huzmesine Usulca Bırakmak Mıdır Aşk...? Bir Tek Sözünde,Koskocaman Bir Vuslat´ı Bulmak Mıdır Aşk...? Kendi Ellerimle Çizdiğim,Bir Ayrılık Tablosuna... Çaresiz ´´Çare´´Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak Mıdır Aşk...? ?? [/B][/COLOR] |
Mecnun gibiyim hayatım, kendimi bilmem ki
Sana aşık oldum artık geri dönmem ki Bir ben vardı benden öte hayalinde kaybolan Sendeki benliği taa derinlerde sorgulayan Canım kanım dedim gözümde yaş kalmadı Sevgimi diyorum, senden başka herkes anladı. Gözlerim seni görmemek için kendini sakladı. Ama kalbim dayanamadı, gizliden seni yokladı. Bugün sahile inip, seni unutmak için dolaştım Bazen de ne yapıyorum diye kendime sataştım. Ruhumun sesini dinledim. Nihayet anlaştım. Hatamı anladım be hayatım, yine sana sırnaştım Ahmet İdiz..... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:23. |