Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21222)

yaşo 05.02.2009 18:11

Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

TABİKİ ÖZ SİVAS HUZUR TURİZM ÇÜNKÜ SİVASIN TEK YERLİ FİRMASI ARTI ARAÇLARI SON MODEL İNTERNET VAR UYDU VAR MAÇI DHİ İZLİYORSUNUZ

goramaz 05.02.2009 19:01

[QUOTE=sivaslıgenç;372710]Sen konfora yada hizmete değilde bayan hosteslere bakıyorsun herhalde?

hah başıma böylesi de ilk defa geliyor

ben de bir bayanım ve bir bayanın o zor şartlarda çalışması bayanı gözüme sempatik gösterdi

barikat58 06.02.2009 16:56

azrailtur :) birbinenin ikinci kez bindiği görülmedi :)
artık ısrar etmeyin birinci belli ikiciyi seçin 1-azrailtur :)

gezgin58 06.02.2009 22:59

Kızılırmakla gitmeyinde kiminle giderseniz gidin şöför ve muavinler berbat ve çok kabalar, bence HUZUR veya sivastur

ramazan_d 06.02.2009 23:13

benim tercihim sivas huzur turizim çünkü herşeyiyle güzel hemde insanın canı sıkılmıyor ve birde internet çıkmışşşş bu sene internetliii yolculuk yaptım teknolojii nerelere kadir birde 22o voltlu prizide olsa daha iyi olur çünkü leptopun pili çabukkkk bitiyorr

yaşo 07.02.2009 17:03

[QUOTE=murat_koc;313971]sivas tur olması gerek yani otobüs kalitesi olarak ama misavirperver olan huzur ona göre secimini yap[/QUOTE]

sayın murat koç kardeşim sivasın tek yerli ve kaliteli firması huzur turizmdir bubn tüm hemşehrilerime iletiyorum.

HaKaaN 08.02.2009 00:48

Bence.metro.turizm.arkadaşlarin.hepsi.seviyeli.ve.guzel.hizmet.veriyorlar.şu.anki.s,vasta.bulunan.metro.nevsehirlilerin.adina.hizmet.etmekte.olmasina.ragmen.diger.firmalardan.farkı.oldugunu.düşünüyorum.

muratk_58 08.02.2009 00:50

[B][FONT="Comic Sans MS"]ArkadaşLAr hemen hepinizin YOrumlarını okudum... Biri bir firmayı kötülerken diğeri onu övüyor... demekki burada insanların bakış açısı önemlidir... Ama benim Bildiğim birşey var... Sizler Bilirmisiniz biLmem ama, Suşehri İlçemizde bundan 50 küsür yıl önce kurulan bi firmamız vardır... Adı [COLOR="Red"]TANRIVERDİ TURİZM[/COLOR]... Bir zamanların Doğunun En büyük Firmalarından biriydi... Ama Çeşitli oLaylar sonucu eski popüleritesini kaybetti.. Şuan da Seferlerini yapmaya çalışıyor ancak eskisi gibi değil tabiki.... Paylaşmak istedim TeşekkürLEr...[/FONT][/B]

Cley 11.02.2009 12:44

[QUOTE=yaşo;373583]sayın murat koç kardeşim sivasın tek yerli ve kaliteli firması huzur turizmdir bubn tüm hemşehrilerime iletiyorum.[/QUOTE]

[B]Huzur turizm Yozgatlıların değil mi? Ben mi yanlış biliyorum[/B]

gezgin58 11.02.2009 20:54

Kızılırmak rezalet, çok kötü, özellikle şoförleri berbat, en iyisi huzur ve sivastur, Kızılırmak sanki şehir içi dolmuş gibi,

mc_deccal 13.02.2009 23:45

saygı deger arkadaslar bence en ıyı otobus fırması sivas kızılırmak turızm ve en sofor simitçi apo dur yardımcı kaptan olarak sımıtcı hacı ve ekıbıne basarılar dılerız ((BU YOLLAR COK GURBANLAR YEDI USTAA)) ((VAR MISIN? YOK MUSUN? )):D

aslansivasli 14.02.2009 00:30

[B][COLOR="Red"]anlamıyrum neden metro ve diğer firmalarla gidilir ki?? para kendi hemşerimize gitsin.

Ben SİVAS HUZUR dan başkasını bilmem. kaliteyse kalite.hizmetse hizmet. bence bütün aranılan herşey var.

Diğer firmaları dilmiyorum ama Metro.rezalet bence. otogarda ayrı bir rezillik ucuz die millet ona biniyo.sonra uğraş kuyruklarda. ayrıca metroyla sivasada başka illerede gittim. bence hizmet sıfırr. şehir içi otobüsü gibi her yerde duruyorr

HANGİ FİRMA OLURSA OLSUN.KENDİ MEMLEKETİMİZİN FİRMASI OLSUN[/COLOR][/B]

_Bilal_ 20.02.2009 08:11

Sivaslı olarak Sivasın diye düşündüğümüz Huzur Turizmle İstanbul yolculuğumda kliması bozuk bir otobüsle karşılaştım. Şöför ve muavin tarafındanda enayi yerine koyulmakda iyice canımı sıktı zaten. Efendim işte araba yeni çalışmaya başlamışda az sonra araba ısınırmışda, klimayı durunca yaptıracaklarmışda vs., hadi ben neysede arabada hasta bi kaç tane bayan vardı. Yılbaşında ek sefer yapalım para gelsinde milletin sağlığından bizene gibi bi düşünceyi hiç yakıştıramadım Huzur Turizme... Burdan bu şikayetlerimizi dikkate alıp daha kaliteli hizmet vermeye çalışırlar umarım...

besyo_cu 23.02.2009 18:54

[B]Büyük konuşmamak laızm tabiki ancak bana bedava bilet verseler bile Huzur ile yolculuk yapmam. Metro ve Sivas Tur'u tercih ediyorum.

TAbi gidilecek yer de önemli örneğin karadeniz tarafına Sivas Firmaları gitmıyor Metro 5 - 6 aydır gitmeye başladı oyuzden gidilecke istikamet de secilecek fir[/B]ma için öenmli bir etken.

besyo_cu 23.02.2009 18:54

[B]Büyük konuşmamak laızm tabiki ancak bana bedava bilet verseler bile Huzur ile yolculuk yapmam. Metro ve Sivas Tur'u tercih ediyorum.

TAbi gidilecek yer de önemli örneğin karadeniz tarafına Sivas Firmaları gitmıyor Metro 5 - 6 aydır gitmeye başladı oyuzden gidilecke istikamet de secilecek firma için öenmli bir etken.[/B]

yaşo 24.02.2009 09:31

tabiki huzur turizm çünkü sivasın tek yerli firması ama ben bunu bir türlü istanbuldaki sivaslılara ve sivaslıyım diyen herkese anlatamdım

goramaz 07.03.2009 14:24

firmalar şu muavinlerine iletişim dersi verse çok iyi olacak...ve şoförlerine....valla bazen beni dövecekler diye korkuyorum...

deniz kızı 09.03.2009 07:42

huzur turizm çünkü şimdiye dek hepsinde de yolculuk etiim. en iyi hizmeti huzur turizm de buldum. gerçekten muavin eğitimi verilmeli.su istemeye korkuyorsunuz . hiçbirşey soramıyorsunuz.

*asi ve mavi* 09.03.2009 09:04

tur, huzur, metro ve kızılırmak hepsiylede yolculuk yaptım ve içlerinde en iyisi kızılırmak bence ve metronun muavinleri çok ukala

barikat58 11.03.2009 13:47

En iyisi metro!böyle işlerde hemşericilik yapmayın çünkü bu otobüs şirketleri hiç hemşericilik yapmıyor.metro hizmette ve çalışanları bakımından en düzenli ve disiplinli olan.bayadır metroyla gidiyorum memnunum

FatihCan 12.03.2009 10:51

[B]Huzur turuzm sivasta 1 numara bence.[/B]

altuntas58 20.03.2009 09:03

[B]Sivasın en iyi otobüs firması sivastur bütün arabaları son model ve lüks her arabada liğ tv var sınırsız internet var insana saygı var kusursuz servis hizmeti var daha ne olsun daha önceleri olaya böyle bakmıyordum ama şimdi diğer firmalarla arasındaki farkı görünce tercihimi sivasturdan yana kullanmak mecburiyeti hissettim[/B]

arikarinkuchi 30.03.2009 20:15

[B]yaa bedava nasıl olsa diye istiyok birşeyler ters ters bakıyorlar :D [/B]

sivaslı fd 01.04.2009 21:12

ben sivasa gidip gelirken hep KIZILIRMAKı kullanırım çokda memnunum. Birde KÖKSALLAR harika ama malesef Sivasa gitmiyor.

sivasli.esen 03.04.2009 08:56

[B]ben kendimi bildim bileli Divriği Nazar ile gidiyorum cokk memnunumm herkese tavsiye ederim...[/B]

kolcu_58_ 03.04.2009 09:44

hayatımda bir kere yanlış yaptın oda kızılırmak tura binmeklee kurban bayramında sivastaydım ankara dönüşümde kızılırmak tura bindim 8 saatlik yolu dişlerim birbiine vura vura geldim arabanın ilk seferiymiş ulan salaklar ilk seferide adam seferden bi saat önce arabayı ısıtmaz mııı allah kimseyi kızılırmak tura muhtaçetmesin hanımlar beyler metrodan şaşmayın derim

Eyüp5825 05.04.2009 19:47

Valla filo bakımından çoğu iyi olsa da insanlarla iletişim konusunda hepsi sınıfta kalıyor. Sivas Tur, Metro ve Huzur ile çok sayıda yolculuk gerçekleştirdim ve özellikle hostlar problemli. Tamam ücretleri az, çalışma şartları ağır olabilir; fakat bu insanlara kaba davranmalarına neden olamaz. En son bir yolculuğumda bayan küçük çocuğuna yer numarası almamış çocuğu kucağında seyahat ediyordu ve otobüsün muavini denilen yaratık biletli yolcu olmadığı gerekçesiyle o küçük çocuğa ikramlarda birşey vermiyordu. Bu kadar mı insanlığımızı kaybettik? Ben gurbette yaşıyorum, yaşadığım yerde genellikle Kamil Koç ile seyahet ediyorum ve taşıma ücretleri çok yüksek olmamasına rağmen mükemmel hizmetleri var.

pendikoviç 17.04.2009 08:29

sivas tura oldu bitti severim daha konforlu çoğunlukla sivas turu tercih ederim..............

cCc_NaZ_cCc 19.04.2009 14:15

[B][COLOR="SandyBrown"]bence sivastur :) yolcularla çok iyi ilgileniyor ;)[/COLOR][/B]

seva 20.04.2009 13:09

Metro iyi hizmet veriyor :D

sivaslı fd 29.04.2009 15:03

Şuana kadar hiç en iyisine rastlamadım, ama çoğunlukla kızılırmakla gidip geliyorum.

abdullaholuç 01.05.2009 00:38

sivas tur tabikiiiiiiiiiiiiiiiii

altuntas58 01.05.2009 00:40

[B]Bence en iyi firma maddi ve manevi sivassporumuza katkıda bulnan firmadır[/B]

gönül3458 01.05.2009 00:47

BEN FAZLA UZUN YOLCULUK YAPAN BİRİ DEYILIM AMA BEN ULUSOY DERIM 2 SEFER YOLCULUK YAPTIM İYİ İDI

metin 07 01.05.2009 06:12

bem çok fazla yolculuk yapan birisiyim hemen hemen her firmanın otobüsü ile yolculuk ettim benim size tavsiyem metrodan şaşmayın arkadaşlar...

ahmetcelik 05.05.2009 21:19

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
SIVASIN BÜTÜN OTOBÜSLERI GÜZEL.

KOCA REIS SENSIZ ÜSÜYORUZ "MEKANIN CENNET OLSUN"

seva 06.05.2009 15:17

Benim için zor oluyor binerken inerken hep zorluklarla ve birinin yardımıyla biniyorum en az 2 defa bindim Metro ve kızılırmakla gittim binmek ve inmek dişinda herşey güzel ve rahat oluyor :D

altuntas58 06.05.2009 18:34

[B]En iyi otobüs firması sivassporumza faydalı olan firmadır[/B]

58_SEMİH_58 06.05.2009 19:04

[B]Konuya iLk Msjımda Tabiiki Metro Turizm Diye Bir CümLe kullanmıştım :)
ama YakLaşık 8 saat Süren Ankara yoLcuLuqundan Sonra Bu msjı yazdıqıma bin pişman oLdum!!
Ve Tabiiki SİVAS TUR Diyorum :)!!!![/B]

seva 07.05.2009 16:26

[QUOTE=ahmetcelik;406540]SIVASIN BÜTÜN OTOBÜSLERI GÜZEL.

KOCA REIS SENSIZ ÜSÜYORUZ "MEKANIN CENNET OLSUN"[/QUOTE]

o otobüs çok güzel parlıyor :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:56.