![]() |
Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
[B]abircan abimiz güzel yazmis , diyecek bir sözüm yok ona.
belki dogru bulmuyorsunuz ama var bunu heryerde görüyor ve duyuyoruz sanal alemde tanisip ve görüsen sonrada evlenen insanlar cok ,ha simdi sen diyeceksinki sanalda tanisanlarin ve evlenenler yuvalari uzun sürmüyor , yalniz artik dikat ettiyseniz bosanalar gittikce cogaliyor ve bunlarin cogunluda normal hayatta görüsüp tanisanlar oluyor uzun lafin kisasi ,rabbim herkezi hayirli insanlarla tanistirmayi nasip eylesin büyük lokma ye ama büyük söz konusma , derim ben selametle a.e.o [/B] |
ben bu konuda büyük konusuyorum!yalan bi aska yelken acmam,adi üstünde sanal,yani yalan alem
|
[QUOTE=kadir20;367232]ben bu konuda büyük konusuyorum!yalan bi aska yelken acmam,adi üstünde sanal,yani yalan alem[/QUOTE]
O zaman sanal alemde hersey yalan ! arkadaslik dostluk abi abla gibi gordumuz insanlar yalan oluyor ? Sanal gercege dönüsen cok asklar var bence karamsar olmamak gerek ... |
[B]bende militan kardesime katiliyorum
mademsanal alem diyorsunuz yalan diyorsunuz budami yalan paylasdigin seyler , arkadasligindami yalan oluyor ;) hicbir zaman ,yokk o olmaz bu olmaz demeyeceksin, rabbimden baska kimse bilemez senin yok olmaz dedigin anda öyle birsey olurki sen bile dersin keske büyük konusmasaymisim [/B] |
[QUOTE=Militan_Asena58;367234]O zaman sanal alemde hersey yalan ! arkadaslik dostluk abi abla gibi gordumuz insanlar yalan oluyor ? Sanal gercege dönüsen cok asklar var bence karamsar olmamak gerek ...[/QUOTE]
burda herseyin yüzde yüz dogru konusulduguna inaniyormusun?abi abla olayi baska bi konu orada samimi bi bag var,ama ask olayinda karsilikli birbirlerini ayarlamak icin cogunlukla yalan söyleniyo,bu gercegide herkes biliyo ama kimsenin isine gelmedigi icinde söylemiyor.Ask olsunda nasil olursa olsun diyolar. |
[QUOTE=kadir20;367237]burda herseyin yüzde yüz dogru konusulduguna inaniyormusun?abi abla olayi baska bi konu orada samimi bi bag var,ama ask olayinda karsilikli birbirlerini ayarlamak icin cogunlukla yalan söyleniyo,bu gercegide herkes biliyo ama kimsenin isine gelmedigi icinde söylemiyor.Ask olsunda nasil olursa olsun diyolar.[/QUOTE]
Iste bu mantikla davrananlar yuzunden sanal da yasanan asklari genellememek lazim. Sanal ask dediginiz sadece webcam yada telden gorusmek oluyorsa tabi buna biraz inanmak zor ama tanisipda gercek hayatta gorusenlerden cok ...Abi yada abla olayinda samimi bir bag varsa askda neden olmasin ? Yeterki dogru duzgun biri olsun karsindaki , simdi bunu nasil anlican diye sorarsan zaten ask 5 dk da olunmuyor , hersey zamanla .... |
[QUOTE=kadir20;367237]burda herseyin yüzde yüz dogru konusulduguna inaniyormusun?abi abla olayi baska bi konu orada samimi bi bag var,ama ask olayinda karsilikli birbirlerini ayarlamak icin cogunlukla yalan söyleniyo,bu gercegide herkes biliyo ama kimsenin isine gelmedigi icinde söylemiyor.Ask olsunda nasil olursa olsun diyolar.[/QUOTE]
kadir yapma allah askina herkez hayatin askdan ibaret olamdigini cok iyi biliyor !!! ask olsa neyazar olmasa ne yazar , hersey ask degil sen ne dersen de kardesim oluyor iste ;) |
[QUOTE=Militan_Asena58;367242]Iste bu mantikla davrananlar yuzunden sanal da yasanan asklari genellememek lazim. Sanal ask dediginiz sadece webcam yada telden gorusmek oluyorsa tabi buna biraz inanmak zor ama tanisipda gercek hayatta gorusenlerden cok ...Abi yada abla olayinda samimi bir bag varsa askda neden olmasin ? Yeterki dogru duzgun biri olsun karsindaki , simdi bunu nasil anlican diye sorarsan zaten ask 5 dk da olunmuyor , hersey zamanla ....[/QUOTE]
aynen öyle gönüldasim ;) sana katiliyorum |
gözün canli olarak görmesi sart,gercek hayatta iki kelimeyi biraraya getirip söyleyemeyen sanalda sair oluyor karsidakide hemen kaniyo bisey zannediyo,burdaki herkeste biliyorki mantiksal olarak böyle bisey mümkün degil ama islerine öbür türlü geödigi icin olur deniyo.
|
yalan alem diyenlere : ne isiniz var yalan alemse ? hic gelmeyin ozaman. yalan diyorsaniz sizde yalansiniz !!!
|
[QUOTE=sivassporlukiz;367385]yalan alem diyenlere : ne isiniz var yalan alemse ? hic gelmeyin ozaman. yalan diyorsaniz sizde yalansiniz !!![/QUOTE]
yalan tabii!vakit gecirneye giriyorum buraya,gönül isine degil!sen gercekmisin simdi,ben gözümle görmedigim seyin gercek olduguna inanmam, |
[QUOTE=kadir20;367390]yalan tabii!vakit gecirneye giriyorum buraya,gönül isine degil!sen gercekmisin simdi,ben gözümle görmedigim seyin gercek olduguna inanmam,[/QUOTE]
niye zamanini yalan olan seyle geciriyorsun ? bosa vakit harcamaaa :mad::confused::confused::confused: |
millete mantikli bisey anlatmak yaramiyo,nerde imkansiz gereksiz bisey var hemen atliyo!bunun yüzünden gelisemiyoruz zaten,kim nerde ne yasarsa yasasin bana ne,dogruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmus zaten.
|
[QUOTE=kadir20;367396]millete mantikli bisey anlatmak yaramiyo,nerde imkansiz gereksiz bisey var hemen atliyo!bunun yüzünden gelisemiyoruz zaten,kim nerde ne yasarsa yasasin bana ne,dogruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmus zaten.[/QUOTE]
dogru olduguna sen inaniyorsun kadir.herkesin baska fikirleri var bu konu hakkinda.herkes baska birsey düsünüyor.sanki %100 dogru senin dedigin!!! kac kisi var netten tanisarak evlenen |
[QUOTE=sivassporlukiz;367400]dogru olduguna sen inaniyorsun kadir.herkesin baska fikirleri var bu konu hakkinda.herkes baska birsey düsünüyor.sanki %100 dogru senin dedigin!!!
kac kisi var netten tanisarak evlenen[/QUOTE] evet cok var netten tanisip,evlenen ve hemen bosanan. |
[QUOTE=kadir20;367403]evet cok var netten tanisip,evlenen ve hemen bosanan.[/QUOTE]
yoo benim bildiklerim gayet mutlu.ya bu konuyu tartis tartis bitmezz... |
boş beleş inan olmayın ya...aşık olan olsun olmayan olmasın neyi tartişionuz uşaklar...
|
[QUOTE=kadir20;367396]millete mantikli bisey anlatmak yaramiyo,nerde imkansiz gereksiz bisey var hemen atliyo!bunun yüzünden gelisemiyoruz zaten,kim nerde ne yasarsa yasasin bana ne,dogruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmus zaten.[/QUOTE]
kadir sana katılıyorum arkadaşım ben bir ara inanmıştım gerçek aşk olur diye fakat hatamı anladım hemen vazgeçtim...sanalda sadece arkadaşlık olur aşk diye birşey olmaz .....olsada sonu olmaz |
imkansiz birseymi yani ????
imkansiz diye birsey yokdur...eger gönülden istiyorsaniz olur.neden olmasin ? |
[QUOTE=sivassporlukiz;371447]imkansiz birseymi yani ????
imkansiz diye birsey yokdur...eger gönülden istiyorsaniz olur.neden olmasin ?[/QUOTE] EVET OLUR VE İKİ BİLEMEDİN ÜÇ GÜN SONRA BİTER.............................. |
[QUOTE=titizyiğido;371458]EVET OLUR VE İKİ BİLEMEDİN ÜÇ GÜN SONRA BİTER..............................[/QUOTE]
nasil bu kadar emin konusuyorsun ? bir kanitin varmi ? su yüzden biter diye bir sebebin varmi ? |
vaybe soze bak :D sivassporlu kız ve bu ımza hec uymamıs :D
|
[QUOTE=bulutum58;371468]vaybe soze bak :D sivassporlu kız ve bu ımza hec uymamıs :D[/QUOTE]
hangi söze ? ve ne imzasi ? |
gerçek hayatta aşk var mı i sanalda olsun
|
sanal ortama inanıyorum ama karşımdaki insana güven duygusu sıfırrrrr
|
[B]Olabilirde, olmayabilirde :)[/B]
|
[B]sanal alemde insan her türlü yalanı rahatlıkla söyleyebilir istisnalar dışında gerçek aşk olmaz olsada istisnadan öteye geçemez...[/B]
|
belki delilik belki ahmaklık,devamı gelir yada gelmez ama oluyoo neden olmasın bence...
:(:( |
sanal aşk dedikleri
Sanal aşk dedikleri Ne ismi, ne adresi belli İş, okul, sorma sakın mesleğini Kesinkes üniversiteli Atar bir isim, der ismim Ali Yaşını da doğru sözlemez ki Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli Acaba bekar mıdır, evli mi Bekarım diyecek tabi ki Olsa da torun sahibi Dostça başlar herşey önceleri, sizli bizli Başbaşa kalınca kaçınılmaz sevda sözleri Canısı, aşkısı,göz görmez başka kimseleri Aşık olursun sözlerine, o birtanesi En güzelidir şaşı da olsa gözleri Belki de kaba saba biri, bilemezsin ki Görmek istersin şeklini, şemalini Gönderir katalogtan bir mankenin resmini Ateş düşer yüreğe bir kere, neylemeli O'da sever ALLAH için, dört eder iki kere iki Gün gelir kesilir ses soluk, acaba nerdedir ki Her gece yanındayken, yoktur artık eseri O şimdi, yepyeni nik'li Tümüyle değiştirmiş kimliğini Sen günlerce bekle gelir belki Uğrar arada sana da canı istedimi Atar bir sürü geçersiz bahaneleri Bilirsin, yalandır her kelimesi Yine anlatır bir sürü aşk hikayeleri Seninleyken bile başka masada aklı fikri Ya mesaj yazar ya, açmıştır msn'i Sakın ha sakın sitem etmemeli Anında vurur en iğneli sözleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Seninle yaşanıyor aşk'ların en güzeli Acılar senden gelir bal kaymak misali Her tatlı söz bozduruyor tüm tövbeleri Kimin eli kimin cebinde belli değil ki Bu gün sen, yarın gelecek başka birileri Senin de ondan farkın ne ki Aşk böyle değildi, kim icat etti ekranda sevmeleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Kabul eyle sitemlerimizi. |
ne yaşar nede yaşamaz olsada pek sıcak bakmıyoruzz bu gibi sanal alemde
|
Çoooooooook komiksinizzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
resmen yalan söylüyosunuz hepinizin vardır birer tanee :) :) |
olabilir ama hiç onaylamıyorum :)
|
[QUOTE=YaReN;372043]belki delilik belki ahmaklık,devamı gelir yada gelmez ama oluyoo neden olmasın bence...
:(:([/QUOTE] [B]sana katiliyorum arkadasim....oluyor...!!! herkes sizin anlattiginiz kadar kötü ve ya yalanci degil bence....[/B] |
[QUOTE=sivassporlukiz;372413][B]sana katiliyorum arkadasim....oluyor...!!!
herkes sizin anlattiginiz kadar kötü ve ya yalanci degil bence....[/B][/QUOTE] sevdim Pismanim olmaz ...diyenlerin cogunun karsina iki yuzlu sahtekar biri cikti(buna eminim) diye genelleme yapmak ne kadar dogru ki ? Olmaz diye bir kanun yok herkez istedigini yasar ,gercek hayatta o kadar kötü insan varki hepsini sanal aleme malum etmek yanlis bence :rolleyes: |
suudı arabıstanda calısırken nette faslı bır bayanla tanısmıstım sımdı hafta sonları gorusuyoruz ask yok ama dosluk var ask konusu benı bozar olurmu onuda bılmem ama guzel dostluklar kurabılıyor
|
tek aşk Sivasspor :)
" SEvdalarını Tribun ve Otobus koltuklarında Yasayanlar " |
gerçek alem kalmadı ki zaten her geçen günde dahada sanallaştığımıza göre
|
aslında çok sevmiştim ikimizi
TARİFSİZ AŞK SİVASSPORUM |
MİLLET İNTERNET ORTAMINDA EVLENİYOR ARTIK KIZINI BABASINDAN MSN DE İSTİYOR
|
Sanal aşk!..
Aradığımı buldum galiba! Hem de,sanal sandığım Hakikat penceresinde... O bilmiyor,bilmesin! O bilecek diye, Aşk olmazdı,zaten bu alemde... Benim duygularım,hissettiklerim Yalnızlığımın çöllerine, Serin bulutlarıyla,mutluluk gölgesi oldu... Bu,benim gibi Yürekten sevene yeter... Aşkım,aşkım Aşığım,aşığım sana diye, Haykırasım geliyor... Ama, Amalı,engeller Everest''teki çukurları bile,aratmıyor! Yasak,yasak bu aşk! Sonra,elalem ne der, Ayıp,günah hiç olur mu? Evli-barklı,çoluk çocuk sahibi İnsan,sever mi? Sevmez tabii,o''nda kalp yok! Yok!Çok kötü Unutun bu aşkı, Eşinizi sevin, Çocuklarınızı düşünün... İşte, İçinde yaşadığımız dar kalıplar! Gel de,aşkı yaşa Mümkün mü? Bu toplumda,yasakları aşmak, Sevdiğinle,adam gibi yaşamak... O''nlar,o birileri Bize verir talkımı Kendileri yer,salkımı! Riyakarca,yaparlar kaçamak! Erkeksen,çık ortaya haykır Erkekçe,mertçe Seviyor,seviliyorum... Çok zor,çok ama çok zor!.. Medeni insan nerde? Al karşına konuş,olmuyor Bu birliktelik yürümüyor, Çok zor, çok ama çok zor!.. Yine,herkesler gibi, Mutluluk oyununa,devam... Tüm,mutsuzluğumuza rağmen, Bir,ömür törpüsünün Keskin dişlerine,karşı duramadan... Haysiyetsizce,onursuzca Kaçak aşkları yaşamadan... İçimde oluşan,sevgi fidanlarını Sulayamadan... Yaşamak... Ah!Ağır geliyor, Ağırıma gidiyor... Bedenim, Ruhuma fazlalık ediyor!!! Kurtulmanın yolu yok, Yok,bende biliyorum... Yine,yinede sevmek Sevmek ve sevilmek istiyorum... İhanete sapmadan, Alçakca aldatmadan Kurtulmak,istiyorum... Bu fani dünyadan, Yolcu olarak,geçerken Habil''le-Kabil olmayalım,diyorum... Yüce Mevlam''In,verdiği nimetlerden Aşktan,sevgiden Karanfilden,gülden Dolu,dolu faydalanalım,diyorum... Hep,ama hep İçimdeki uhdeleri gerçekleştirmek,istiyorum... Sen''le,seninle AHU GÖZLÜM... Çok zor,çok ama çok zor,biliyorum... Bir yanda çoluk çocuk, Toplum,baskıları Eş-dost,yakın akrabalar... Beri yanda, AÇ RUHLAR SEVGİ YOKSUNU,FUKARALAR... Bu,şiiri okuyan sen Sen bile,kınayacaksın biliyorum... Unutma! Şairlerin,pervasızlığı olmasa; AMA OLAN RUHLAR, Doyuma ulaşabilecekleri KAYNAĞI BULAMAZLAR!!! alın size sanal aşk :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:17. |