![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
[B]acilmiyor sorun halen giderilmedimi ???????????????[/B]
|
[QUOTE=aykut-akay;455202][B]acilmiyor sorun halen giderilmedimi ???????????????[/B][/QUOTE]
[B]malesef bende baktım ama sorun hala devam ediyor galiba açılmıyor[/B] |
sorun ne ........................
|
[QUOTE=seva;455563]sorun ne ........................[/QUOTE]
[B]kamaralar çalışmıyor görüntü alamıyoruz sivastan[/B] |
Sunucu yanıt vermediğinden Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Dosyayı yürütmek için bir URL veya yol girdiyseniz, doğru olduğundan emin olun. Dosyayı yürütmek için bir bağlantı tıklattıysanız, bağlantı geçerli olmayabilir.
|
[QUOTE=seva;455577]Sunucu yanıt vermediğinden Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Dosyayı yürütmek için bir URL veya yol girdiyseniz, doğru olduğundan emin olun. Dosyayı yürütmek için bir bağlantı tıklattıysanız, bağlantı geçerli olmayabilir.[/QUOTE]
[B]o yazıyı bizde okuyoruz :D peki sen izleye biliyonmu yok demekki arıza var [/B] |
Bu kameralarin belediye calismalariyla alakasi varsa vay bizim belediyemizin haline kac ay oldu sivastan görüntü aöinmiyor insaallah bir an önce arizayi giderirler
|
evet ya sorun var cikmiyor ve sivasi izlemek istiyorum netten
|
Belediye ile alakalı kendi sitesinde de görüntü yok..
|
yaziklar olsun bu belediyeye en ufak isleri bilke halledemiaorlar eskiden olsa aninda hata giderilirdi Sami baskan seni cok ariyoruz
|
Benim için sorun değil ben zaten Sivasdayım(gerçi merkezde değilim ama olsun bikaç saatlik yol), Mersine gidene kadarda düzelir heralde :D
|
[QUOTE=sivaslihakan;461383]yaziklar olsun bu belediyeye en ufak isleri bilke halledemiaorlar eskiden olsa aninda hata giderilirdi Sami baskan seni cok ariyoruz[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]belediye artık büyük projeler le uğraşıyor bu basit işlerle uğraşacak zamanı yok[/FONT][/COLOR] [B]sami aydın gelene kadarda çalışmaz:) [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;461389][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]belediye artık büyük projeler le uğraşıyor bu basit işlerle uğraşacak zamanı yok[/FONT][/COLOR]
[B]sami aydın gelene kadarda çalışmaz:) [/B][/QUOTE] [B]Projeler çok büyük olduğu için belediyenin sitesine sığmıyor galiba biz de göremiyoruz dimi Salim abi :)[/B] |
[QUOTE=Cley;461442][B]Projeler çok büyük olduğu için belediyenin sitesine sığmıyor galiba biz de göremiyoruz dimi Salim abi :)[/B][/QUOTE]
[B]aynen öyle bizde izleyemiyoruz değilmi?:)[/B] |
çok güzel bir çalışma,
emeği geçenlere teşekkür ederim. |
YHA BAŞKA KAMERLAR DA SİVASA KAYITA
|
Görüntülerden hata Veriyor Dün İzleniyordu.
|
yine hatalı 3 gündür izleyemiyorum
|
bende denedim, ama açmadı
yayın yok. |
gerçekten çok güzel düşünülmüş ama ben türlü açamadım..>
|
Sami Aydın Olsaydı Hemen Çözmüştü :)
|
Kameraları düzelttiler sonunda.
|
harika olmuş emeği geçenlere tşkler
|
şimdi gurbetteyim ve bu kameraların kıymetini daha iyi anladım ....
|
CANLI YAYINA BAGLANAMIYORUM
NEDEN? |
[QUOTE=sivaslihakan;461383]yaziklar olsun bu belediyeye en ufak isleri bilke halledemiaorlar eskiden olsa aninda hata giderilirdi Sami baskan seni cok ariyoruz[/QUOTE]
[B]Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım [/B] |
Sivas uzaktanda olsa görmek güzel....
|
[QUOTE=altuntas58;506401][B]Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım [/B][/QUOTE]
altuntas abi seni sever sayarim büyügümsün saygida kusur etmek istemem ama üslubunu hic begenmedim nedemek sami aydin akraban galiba,ne kadar üzülsen yeridir..vs vs neden dogrulari kabul etmiyorsunuz ben sami aydinci degilim kim calisirsa sivas icin onun yanindayim kim olursa olsun ama simdiki belediyeyi gördükten sonra sami aydinin kiymetini anladim sen ve senin gibi düsünenlerde bir tik olusmus akp ile ilgili olumlu birsey yazildimi nedense illa muhalefet olup karalama yapacaksiniz bu zihniyeti cözmüs veya anlamis degilim inanin sami aydin akp degilde sizin partinize mensup olsaydi göklere cikartirdiniz |
Bir süre kameralar serviş dışı idi.
Fakat şu anda kameralar tam olarak çalışmaktadır. Emeği geçenlere teşekkürler |
cok süper bi sey olmus artik uzaktan aaari seyrederük melmeketi,,
|
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞK LER HARİKA BİR ŞEY İŞYERİNDE AÇIYORUM SİTEYİ BURADAN SİVASI İZLİYORUM ARKADAŞLARIMA GURURLA İZLETTİRİYORUM İŞTE BENİM SİVASIM DİYORUM
|
valla güzel bi hizmetmiş yaa: bizim gibi gurbette olanlar için cok iyi bişi
|
evet gerçekten güzel hizmet.
|
Benim hatırladığım ortaokul yıllarımda bu mevsimde Sivas merkezde buz dan yürünmezdi. Özlemişim:))
|
guzel olmusda birde sarkisla olsa ya cok iyi olurdu
|
emeği geçenlere çok teşekkürler elinize sağlık azcıkda olsa hasret gideriyoruz.
|
slm lar yüreginize saglık cok güzel şeyler yazmışsın tşk edrim arkadaşlar
|
Selamün Aleyküm Kardeslerim. Öncelikle böylesi bir hizmet'de emegi gecen herkese cok tesekkür ederim, 4 Haftadan berli bakamiyorum aceba benim baglantidami bir hata var ve Sizler bugün 18.05.2010 itibariyle kameradan Sivasimizin birkac yerini leif olarak seyrediyormusunuz aceba. Lütfen en azindan bir PM. Almanya Lüceck den Sivasimiza vede oraya ulasmak isteyen herkese sonsuz selamlarimi sunarim. Hersey Gönlünüzce olsun.
|
[B]Aleykum Selam. bende denedim fakat açılmıyor, zannedersem problem var.[/B]
|
Herkese Merhaba. Uzun zamandan berli canli Kamera baglantilarinin devre disi kalisindan dolayi, bu gün 19.05.2010 Sivas Belediyemize telefon ederek biraz bilgi edindim, Insallah en gec gelecek Haftaya kadar Kameralarin tekrar hizmete gececegini söylediler, insallah öyle olur ve de bu haberi Sizlerle paylasmak istedim. Hersey gönlünüzce olsun.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:54. |