![]() |
Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)
Akşama kadar izdivaç dizileri,terörden daha tehlikeli diziler ekranda cirit atıyor.Adetlerimiz,dilimiz,töremiz yerle bir ediliyor.Adeta milletimiz uyutuluyoır.Ve ben bunlarla alakalı konu açınca 2 kişi ya yazıyor ya da yazmıyor.
Şimdi bu konudaki hassaiyetin asıl sebebi ne ? |
[B]Demekki Cübbeli Hocanın katıldığı programlar senin yazdıklarından daha tehlikeli görünüyor. Senin yazdıkların çocuklar ve gençler için tehlikeli Hocanın katıldıkları laiklik için rejim için tehlikeli. Bu farkı bilmen lazım Ötüken hocam...[/B]
|
[QUOTE=Ötüken;490072]Akşama kadar izdivaç dizileri,terörden daha tehlikeli diziler ekranda cirit atıyor.Adetlerimiz,dilimiz,töremiz yerle bir ediliyor.Adeta milletimiz uyutuluyoır.Ve ben bunlarla alakalı konu açınca 2 kişi ya yazıyor ya da yazmıyor.
Şimdi bu konudaki hassaiyetin asıl sebebi ne ?[/QUOTE] [B][I]Sorma hocam sorma ben de o konudan çok dertliyim...:) bi de kadın programları var, dostlar başına..:) Hangi eve gitsem o programları açmışlar, nerdeyse nefes bile almıyorlar izlerken...:) Hayır anlattıkları da bişey olsa bari "muhtar bilmem ne yaptı, kaynanam kafa tencereyi attı, kocamın patronu bize kömür vermedi, vs. vs." gülelim mi ağlayalım mı onuda bilmiyoruz..:)[/I][/B] |
[QUOTE=Ötüken;490072]Akşama kadar izdivaç dizileri,terörden daha tehlikeli diziler ekranda cirit atıyor.Adetlerimiz,dilimiz,töremiz yerle bir ediliyor.Adeta milletimiz uyutuluyoır.Ve ben bunlarla alakalı konu açınca 2 kişi ya yazıyor ya da yazmıyor.
Şimdi bu konudaki hassaiyetin asıl sebebi ne ?[/QUOTE] senin de imaj problemin var.. sitede:confused: |
Cübbeliyi sevenlere torpil var,sende bunun haberini bir yerden aldın bize söylemıyorsan bak küserim:):):)Siz yakarsınız Sivası yakarsınız inanırım...
Bu konuya daha yazmıyacagım zahmet edip cvp yazma... |
[QUOTE=YILDIRIM;490074][B][I]Sorma hocam sorma ben de o konudan çok dertliyim...:) bi de kadın programları var, dostlar başına..:) Hangi eve gitsem o programları açmışlar, nerdeyse nefes bile almıyorlar izlerken...:) Hayır anlattıkları da bişey olsa bari "muhtar bilmem ne yaptı, kaynanam kafa tencereyi attı, kocamın patronu bize kömür vermedi, vs. vs." gülelim mi ağlayalım mı onuda bilmiyoruz..:)[/I][/B][/QUOTE]
Cübbeli Ahmet Hıoca'nın programalrına ulaşmak, zırt bırt görmek kolay değil zararlı olsa bile.Hele hele bir çocuk asla otorup da onu dinlemez. Ama bahsettiğim dizilerin tek amacı vardır.Bu milleti uyutmak,kaz gibi yolmak.resmen dinime,dilime,tarihime sövüyorlar yahu.Ve bu diziler izlenme rekorları kırıyor.Çocuklar pisliğin tekini model alıyor,ama hiç bir çocuk Ahmet Hıoca'yı model almaz.:) |
[B]Bir çocuğa sorsanki bana 10 şarkıcı ismi say Türkünden gavuruna tıkır tıkır sayar. 3 tane sahabe ismi say desen tıkanır kalır. % 99'u müslüman bir ülkeyiz ya...[/B]
|
[B][I]Ahmet hoca da bi kaç kişi öldürse, ya da en iyi ihtimalle ayaklarına sıksa:) onu da örnek alırlar ..:)[/I][/B]
|
[QUOTE=Cley;490081][B]Bir çocuğa sorsanki bana 10 şarkıcı ismi say Türkünden gavuruna tıkır tıkır sayar. 3 tane sahabe ismi say desen tıkanır kalır. % 99'u müslüman bir ülkeyiz ya...[/B][/QUOTE]
[I][B] Büyüğü sayabiliyormu ki çoçuğa gittin cley sende :) [/B][/I] |
[QUOTE=Ötüken;490078]Cübbeli Ahmet Hıoca'nın programalrına ulaşmak, zırt bırt görmek kolay değil zararlı olsa bile.Hele hele bir çocuk asla otorup da onu dinlemez.
Ama bahsettiğim dizilerin tek amacı vardır.Bu milleti uyutmak,kaz gibi yolmak.resmen dinime,dilime,tarihime sövüyorlar yahu.Ve bu diziler izlenme rekorları kırıyor.Çocuklar pisliğin tekini model alıyor,ama hiç bir çocuk Ahmet Hıoca'yı model almaz.:)[/QUOTE] ahmet hocayı ben de dinlemem ve hocaların çoğunu da. neden ? çünkü sanki savaşa gider gibi bağıra bağıra konuşuyorlar. bir kısmı da dinin içini tamamen boşaltan sistem uyumlu hocalar.yaşar nuri , zekeriya beyaz gibi.. bir çocuk onları dinlemez dinlese bile bişey anlamaz. çünkü kullanılan kavramlar ağırdır. efendimizi s.a.s. ilk defa görenler bile ondan onun konuşmasından hatta simasının verdiği güvenden bile etkileniyormuş. hocalarımızda sanki etki gücü yok gibi. |
Salyalı bir zevzeği,recep ivediği bile model alıyorlar yahu.Hiç mi akıl yok bunlarda..Ah benim emeklerim..:D
|
[QUOTE=Ötüken;490085]Salyalı bir zevzeği,recep ivediği bile model alıyorlar yahu.Hiç mi akıl yok bunlarda..Ah benim emeklerim..:D[/QUOTE]
[B][I] Aa bak orda dur hocam..:D 3.sü de yolda ..:) [/I][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Esselamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuh,
Konunun [COLOR="Red"]ciddiyetine önem [/COLOR]verip,yorum ve destek veren arkadaslarimdan Rabbim razi olsun.. Kimseye alinti yaparak cevap verecek zamanim yok.Hizmet yolunda her zaman cikacaktir yola tas koyanlar.. Bendeniz Rabbim tealanin rizasi üzere Sohbet duyurularima devam edecegim.biiznillah..Kiymetli kardeslerim icin.. Bu konu emri bil maruf nehyi anil münkerdir.Amacim disina cikarmasin Mevla Teala Hazretleri.Amin vesselam..[/FONT][/B] |
[B]bu konu bukadar niye uzadı bi türlü anlamış değilim..
izlemek, dinlemek, isteyen açıp dinliyor, buda normal birşey. dinlemek istemeyende dinlemiyor buda normal.. açılmış bi konu dinleyen dinlemeyene hoşgörülü olsa.dinlemeyende dinleyene hoşgörülü olsa fenamı olur..[/B] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;490039][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Hem Ahmet Hoca ya, saygisizlik yapiyorsunuz, hemde her görüse saygi olmamiz gerektiginden bahsediyorsunuz.
Onun cemaatine mensup olanlar yolunu bulmus, asil sokakta aylak aylak gezipte niye dünyaya geldigini bile bilmeyen cahil genclerimizle ugrasalim. Eger yazilanlardaki gibi durumlar varsa herkes hesabini Allahü Tealaya verecek. O zaviyeden baktigimiz zaman sizin yaptigimiz sadece giybet olur.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Pek çok yorumlarınızı okudum, konu hakkında bilginiz olmadığı hallde "bekara karı boşamak kolaydır" gibi sallayıp durmuşunuz. Evet bu ülke için canını ömrünü sağlığını ortaya koymuş, ülke elden gitmişken yeniden canlandırıp toparlayıp,ülke uğruna yüz binlerce şehit vermiş deyim yerindeyse yoktan var etmiş ülkeyi kurmuş birine hakaret eden, onu küçük düşüren çocukların beynini Kemalizm düşmanlığıyla yıkayan, birine tahammül edip savunarak en büyük saygısızlığı siz yapıyosunuz farkında değilsiniz. Eğer diğer ülkelerden geri kalmışsak, onlar mersine biz gidiyorsak tersine sizin gibi herşeyi dine bağlayan, din üzerinden sömürü yapan kişi ve zümrelerin yüzündendir. Sanatı bilimi üretimi ekonomiyi konuşalım, el kapılarında sürünen gurbetçileri konuşalım, dış borçlarımızı konuşalım borçlu doğam torunları konuşalım, halkın en hassas can damarı olan din üzerinden rant sağlayanların özel yaşantısı ne yaptığı kime ne dediği bizi hiç ilgilendirmez. Eğer bende insansam Allah banada akıl fikir mantık vermiş, fikirlerimi kendi mantığımla yürütürüm. Paranın ve dinin kimde olduğu belli olmaz, siz onun bunun hakkında hesap sorar felan diye birşey deme hakkınızda yok, sizin yaptığınızda sadece bilmeden konuşmak olur. |
[QUOTE=Cley;490049][B]Abi, İnönüye yazılan en ufak olumsuz yazılar silinirken, bazılarmızın değer verdiği kişilerle veya cemaatine mensup olduğu kişilerle dalga geçilirken hakaret edilirken iftiralar atılırken kimse bizden forum oyunları oynamamızı beklemesin...[/B][/QUOTE]
İnönü'nün geçmişini araştır bir oku ondan sonra değerlendirme yapsan iyi olur sayın yönetici bey. Hem İnönü konusu Sivas'ı ilgilendiren bir konu Cüpbeli neyin konusu yapmayın bunları.Sarıklı ne yapmış bu ülke için cephelerdemi savaşmış, sinsi sinsi çocuklara gençlere Cumhuriyet Kemalizm düşmanlığı aşılatmış, bakın sizde onun talebesisiniz sanırım İnönüye yapılan hakaret mesajları neden siliniyo diye dertleniyorsunuz. |
[QUOTE=barikat58;490055][I][B]Evet aynı zamanda bu sitede Allah'ın yolu Allah'ın kanunu manasına gelen şeriat için kahrolsun şeriat demek serbest kimse silmiyor ama bir beşerin çizdiği laiklik için kahrolsun demek 5 dk durmuyor.[/B][B]Ben ismet inönüyü sevmiyorum dedigimde kimseye bunun konusunu açmayın bunun yeri burasımı demedim olabilir senin sevdigini ben sevmem benim sevdigimi sen sevmezsin ama arkadaşlar akşamdan beri zor sabrettiklerini söylüyorlar bu konuya saldırmamak için bunun yeri burası degil diyorlar bu ne ki hep bana hep bana nereye kadar.Hoş görü diye konu açılıyor bakıyorsunuz oraya yorum yapanlarda aynı.Sözde başka özde başka olmayalım hoş görüyse her daim olsun olsun yok degilse hoş görü dersi vermeyin.[/B][/I][/QUOTE]
Bu ülkenin yönetim biçimi kanunlarla belirlenip korunmuştur. Kimse senin gibi bilgi yoksunu birinden dinini öğrenecek değil. Din bilgisi ayrı şey yönetim şekli ayrı şey. Bu ülke Laik Türkiye Cumhuriyeti'dir yönetimide bellidir, Laiklikin diğer bir tanımı din özgürlüğü demektir. Eğer şeriatı getirmek istiyorsan ki öyle anlaşılıyor T.C yasalarına göre suç işliyorsun ha bile bile evet işliyorum işlemek istiyorum diyorsan devam et, elbet bir gün biri suç duyurusunda bulunabilir. Eğer şeriat kuralları içinde çok yaşamak istiyorsan buyur, İran, Arabistan ve daha çok ülke var ne vize var nede yasak. Doya doya yaşayabilirsin. |
[QUOTE=sandalli;484216]Çok hoş sohbet, sohbeti yormuyor.[/QUOTE]
kahrolsun pkk kahrolsun onlaribesleyenler |
[QUOTE=asi-yürek58;490447]kahrolsun pkk kahrolsun onlaribesleyenler[/QUOTE]
Kahrolsun PKK kahrolsun PKK usaklari, destekcileri |
[CENTER][url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
sohbet basladi.. not:bu konuyu dini sohbetler bölümüne acmistim,buraya tasinmis bilginize insaallah..:)[/CENTER] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
Sohbete az kaldi,bu siralardaki sohbetleri sakin kacirmayalim arkadaslar cok önemli konular,dualar,hatirlatmalar olacak bilginize ; ) lütfen sizden ricam kardeslerim, üyeliginiz olan forumlara bu sohbet duyurularini muhakkak yapalim..Allah razi olsun hepinizden[/CENTER][/FONT][/B] |
[I][B]5 dakika var :)[/B][/I]
|
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]20.12.2009 Saat: 14:30'da Ahmet yesevi Derneğinden Yapılacak Olan Canlı Yayına Kalan Zaman:
TIKLAYIN[/FONT][/B]==>>[url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] zannediyorum lalegülfmdende veriliyor,ordanda dinleyebilirsiniz..[/CENTER] |
Cübbeli Ahmet Hocayı beğenmiyorum. Fatih Altaylı'yı kendine güldürüp duruyor.onu seven takdir eden her durumda sever.hiç gerek yok.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
sohbete az kaldi[/CENTER][/FONT][/B] |
cübbeli Ahmet hocamizin sohbeti gec baslayabilir belki,takip edin ins..
suanda Mustafa hocamizin sohbeti var,tiklayin >> [url]http://www.lalegulfm.com/index.php[/url] de |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER] [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
duyuru yapmayi unutmayalim insaallah.tanidiklarimiza ve diger sitelere..COK ÖNEMLI duyurular! sohbetin baslama vakti Türkiye saatiyle 20:30 canli yayin var gibi gösteriyor ama gecen günki gibi olmayabilirde biz genede var diyerek takip edelim insaallah..; )[/CENTER][/FONT][/B] |
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]http://www.lalegulfm.com/index.php
[url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] Yilbasi faciasindan önce sohbeti kacirmayalim,duyuralim insaallah arkadaslar..[/FONT][/B][/CENTER] |
Ehli sünnet alimlerimizden ahiretimizi kurtaracak,dosdogru,süphesiz islami bilgileri
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]Ehli sünnet alimlerimizden ahiretimizi kurtaracak,dosdogru,süphesiz islami bilgileri ögrenmeye VARMISINIZ??
Esselamü Aleyküm degerli kardeslerim, Bu dünya islerine dalmisligimiz icerisinde,bir saatte olsa gafletten kendimizi kurtarip kiymetli Ehli sünnet alimlerimizden ahiretimizi kurtaracak,dosdogru islami bilgileri ögrenmeye ve hayatimizda yapabildigimiz kadar sünneti serifeye uygun olarak tatbik etmeye vesile olacak sohbetleri dinlemeye ne dersiniz? Varim diyorsaniz Haydi kardeslerim BUYRUN hocamizin sitesinde dilediginiz vakitte veya belirli günlerde olan canli yayinlari izlemeye hicbir maddi amaci olmayan sadece Allah rizasi icin yapilan tebligdir..Hocamizin sitesi kesinlikle ücretsiz üyelik sistemiyle hizmet etmektedir,üye olmanizi cani gönülden isteriz ve tavsiye ederiz....Kendimde siteyle hic bir alakam yoktur Allah icin sevgim,Allah yolunda fayda görmem disinda.. [COLOR="Red"]Anasayfa adresi tiklayin ==>> [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/index.php[/url] Canli Yayin adresi tiklayin ==>> [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] Buda radyo adresi izleyemeyenler icin buyrun==>> [url]http://www.lalegulfm.com/[/url] Bugünde cok önemli bir sohbet dinleyecegiz kesinlikle kacirmayiniz..[/COLOR] bu duyurulari Allah icin yapmayi unutmayalim,,Selam ve dua ile Allaha emanet olunuz..[/FONT][/B][/CENTER] |
Cübbeli Ahmet hoca hem güldürüyor güldürürken insanlara anlamlı mesajlar veriyor....
|
[QUOTE=-Alp-;490871]"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK!
Medeniyet kavramı, belirli bir insan topluluğu veya topluluklarının belirli bir coğrafya üzerinde, belirli bir zaman içinde ortaya koydukları değerlerle sınırlı olmasına karşı; Uygarlık kavramı, binlerce yıl devam eden gelişmeler sonunda, insan aklının, bilim ve teknolojisinin katkısı ile ortaya çıkan ve tüm insanlığın eseri ve malı olan evrenselliği sözkonusudur. Medeniyet yollarındayız..Uygar da olacağız-uçsuz bucaksız olacağız (ama ipsiz değil!)[/QUOTE] Diye yazmıştım buna benzer başka bir konuya:rolleyes: [QUOTE=seva;507272]Cübbeli Ahmet hoca hem güldürüyor güldürürken insanlara anlamlı mesajlar veriyor....[/QUOTE] Bence herkes kendi işini yapsın yoksa palyançolar ve komedyenler aç kalacak. |
Cübbeli ahmet hocaya bu yüzden kızıyorum dosta düşmana malzeme veriyor
|
Pardon sayın Goramaz "dost, düşman" derken?
Bize askeri okulda "Türk Ordusu dosta güven, düşmana korku salmalıdır!" felsefesini iyi aşıyamamışlar da ondan mı bunu söylediniz yoksa bir cübbeliyi takkeliyi herneyse onu eleştirdiğim için mi? |
bir chp linin yaptığı yanlıs o sahşa degil tüm chp lilere
bir sivaslının yaptığı yanlış tm süvaslılara bir başörtülünün yaptığı yanlış tüm başörtülelre genellenebiliyor.. Hoca ismini taşıyanların yaptıkları da tüm inançlı kesime genellenebiliyor.. sahtekar şeyh görünümlü insanların yaptıkları da tekke ve tarikat kültürünü malesef insanların gözünde lekeledi.. Bu insana gönül vermis insanları rencide etmissin yorumunla bir askeri okul öğrencisine yakıstıramadım |
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]Sohbet simdi basladi[/FONT][/B]
[url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url][/CENTER] |
[B]Haber Turk de Cübbeli Ahmet Hoca konuşuluyor. Onu izliyorum.[/B]
|
[I][COLOR="Gray"]Bazıları bişey öğrenmek istiyorsanız Diyanet işlerinin sitesine başvurun demişler.
Neden her konu orda burda tartışılırken , paylaşılırken, dini konular Diyanet işlerinin sitesinde kalmalı sadece ? Saçmalık... Cübbeli Ahmet Hoca'yı bir iki kere dinledim , hoşuma gitti anlatış tarzı.Teşekkürler.[/COLOR][/I] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Teknik bir sebebten dolayi yayin kesildi,ama [url]http://www.lalegulfm.com/index.php[/url] den sohbeti dinleyebilirsiniz..
Buyrun Tikla==>> [url]http://www.lalegulfm.com/index.php[/url][/CENTER][/FONT][/B] [B][FONT="Comic Sans MS"]Yarin gündüz saat 11:00 de kacirdigimiz kisimlariyla birlikte sohbetin tamamini dinleyebilirsiniz.. lalegülfmde..[/FONT][/B] |
[QUOTE=Naksidamlasi;509415][B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Teknik bir sebebten dolayi yayin kesildi,ama [url]http://www.lalegulfm.com/index.php[/url] den sohbeti dinleyebilirsiniz..
Buyrun Tikla==>> [url]http://www.lalegulfm.com/index.php[/url][/CENTER][/FONT][/B] [B][FONT="Comic Sans MS"]Yarin gündüz saat 11:00 de kacirdigimiz kisimlariyla birlikte sohbetin tamamini dinleyebilirsiniz.. lalegülfmde..[/FONT][/B][/QUOTE] Dinlememize vesile olduğun için tşkler..... |
[QUOTE=goramaz;507718]
Bu insana gönül vermis insanları rencide etmissin yorumunla bir askeri okul öğrencisine yakıstıramadım[/QUOTE] "Gönül vermek" Ben de Sivasspor' a gönül veren birisiyim:) ama TS Taraftarlarının Sivasspor hakkın da yaptığı yorumları hafif tebessüm ederek geçiştiriyorum.Herkes bizimle aynı fikirde olmak zorunda değil, öyle değil mi? Neyse bu konuya artık yorum yazmayacağımdır, emin olabilirsiniz.Dediğim gibi belki de bize takkelilere cübbelilere öcü gibi bakmağı aşılamışlardır "Atatürkçü nesiller, ordu mensubları yetiştiriyoruz" diye, kim bilir:rolleyes: Ayrıca beni din düşmanı olarak görüyorsunuz heralde öyle biri de değilim.Anlı secdeden kalkmayan bir anne ile hafız bir babanın oğluyum. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:35. |