Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

ufc_ufuk 18.07.2008 16:48

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

Hoşbulduk. Evet doğru hafızam beni yanıltmıyosa Feramuzun dedesi bakkal işletiyordu. Neler yapıyolar acaba? Feramuz zeki ve çalışkan bi arkadaştı. Umarım okumuştur.

mehmetacik58 19.07.2008 12:19

[QUOTE=ufc_ufuk;288338]Hoşbulduk. Evet doğru hafızam beni yanıltmıyosa Feramuzun dedesi bakkal işletiyordu. Neler yapıyolar acaba? Feramuz zeki ve çalışkan bi arkadaştı. Umarım okumuştur.[/QUOTE]

maalesef feramuz okumadı şuan inşaatçılık yapıyor olsa gerek

mehmetacik58 19.07.2008 12:24

[QUOTE=ufc_ufuk;287874]selamunaleyküm. Ben Erzincan'lıyım ama hayatımın 4 senelik kısmı Kurtlapa'da geçti. 1989 - 1993 seneleri arası görev yapan babam Nevzat KURT, aynı zamanda Okul müdürlüğü de yapmıştır. Ben ilkokula Kurtlapa'da başladım. 4. sınıfı bitirip İstanbul'a göç ettik. İsimlerini hatırlayabildiğim bazı sınıf arkadaşlarım Eyüp, Feramuz, Sinan.. Uzun zaman oldu. Soyadlarını hatırlıyamıyorum. Ama Kurtlapa'da hatırladığım bazı soyadları kaya, kunduz, coşkun(emin değilim) O dönemin öğretmenlerinden hatırlayabildiklerim: Muhittin Hoca, Sema Hoca, Semra Hoca, Elif Hoca, Murat Hoca, Bekir Hoca, Muharrem Hoca, Selahattin Hoca, İbrahim Hoca, Rıfat Hoca, Halit Hoca, Yusuf Hoca, Ali Hoca. Kısaca o dönemde okulda ve çevresinde bulunmuş kişileri mutlaka tanırım.[/QUOTE]

sevgili ufuk ben senin babanı tanıyorum babandan üç dönem sonra tam 6 yıl kurtlapanın okul müdürlüğünü yaptım.ben gümüşdereliyim bahsettiğin soyadları doğru Eyüp Demirtaş,Feramuz KAYA, Sinan Coşkun Muhittin benim okul arkadaşımdı ilgine teşekkürler. Bende gümüşdereliyim bizim forumada beklerim hoşçakal

ufc_ufuk 19.07.2008 13:20

teşekkür ederim hocam. Ben de bir öğretmen adayıyım. Kim bilir belki bir gün yolumuz oralara düşer. :)

ufc_ufuk 19.07.2008 13:22

Bu arada benim bir arkadaşım da Yakupoğlan'da görev yapıyordu. (Asker/öğretmen) Görevi yeni bitti ve İstanbul'a döndü. Belki tanırsınız. Adı Hakan Arslan.

mehmet_gültepe 25.07.2008 10:06

slm kurtlapa beldiyesi saygılarımla

abdussvs 25.07.2008 18:22

[QUOTE=mehmet_gültepe;290863]slm kurtlapa beldiyesi saygılarımla[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Sayın Mehmet GÜLTEPE size teşekkür ederim sefalar getirdiniz...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 25.07.2008 18:23

[B][I][COLOR="Red"]

Bütün Kurtlapalılara ve bu sayfaları ziyaret eden herkese bu sefer Sivastan selamlar...

[/COLOR][/I][/B]

muratyıldız 08.08.2008 18:45

Kurtlapaya selamlar artık bende varım

bilalfındık 08.08.2008 20:18

hayırlı cumalar sevğili kurtlapalı kardeşlerim beni arayıp sormasada bizim siteye uğramasada ben abduş kardeşimi çok severim

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:24.