![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Akar gider zaman her gün her an,
Sevgi olur akıllarda bir ömür kalan, Soran olursa bana kalbini çalan, Sivas'lı bir güzel beni benden alan.[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;217995]Bir yıldız kayıyor Sivas ilinden
Sweetgirl sitem eder gurbet elinden Herkes geçer feleğin çemberinden Varsın dost acı söylesin tatlı dilinden :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="magenta"]O yildiz keske ben olabilsem Uzaktanda olsa Sivasimi izleyebilsem Ne acarsin ikide bir yarami Senin garezin banami[/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;218207][B][I][COLOR="magenta"]O yildiz keske ben olabilsem
Uzatkanda olsa Sivasimi izleyebilsem Ne acarsin ikide bir yarami Senin garezin banami[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] gurbetin karını cekmeyen bilmez sivasın yolunu gelmeyen bilmez soğuktur suları içmeyen bilmez sitemiz güzeldir girmeyen bilmez |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=albina58;218215]Gurbetin çileli,yalnız,kahpe kahrını çekdim,
Sivas'ın hem çamurlu hemde çayırlı yollarında gezdim, Soğuk sularından kütür kütür içdim, Amma velakin,site içinde gezmeye daha doyamadım.[/QUOTE] Su başı ceşme başı mahallemiz cavuşbaşı evimiz köşe başı gardaşlar sivasın başı |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Ne yazık ki bana olmadı kısmet
Düşmanı denize dökerken millet Felek kırdı kolumu, vermedi nöbet Kılıç vurmak için düşman başına. Bugünler müyesser olsaydı bana Minnet etmez idim bir kaşık kana Mukadder harici gelmez meydana Neler geldi bu çılgın-sedatl’in başına |
[QUOTE=Sweetgirl;218207][B][I][COLOR="magenta"]O yildiz keske ben olabilsem
Uzaktanda olsa Sivasimi izleyebilsem Ne acarsin ikide bir yarami Senin garezin banami[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Keşkesiz bir hayat dilerim Aradada olsa Sivas'a git derim Çok güzeldir benim memleketim Gurbet eldekilere selam eylerim |
[QUOTE=arifcoskun;218465]Keşkesiz bir hayat dilerim
Aradada olsa Sivas'a git derim Çok güzeldir benim memleketim Gurbet eldekilere selam eylerim[/QUOTE] [B][I][COLOR="magenta"]Keskesiz bir hayat varmiki Dertsiz insan varmiki Kimi güler kimisi aglar Benden cok aglayan varmiki[/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;219322][B][I][COLOR="magenta"]Keskesiz bir hayat varmiki
Dertsiz insan varmiki Kimi güler kimisi aglar Benden cok aglayan varmiki[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] sen niye ağlıyorsunki belki olsa,olsa memleket hasreti olabilir o acığıda burdan sitemizden azda olsa gideriyoruz öyle fazla ağlamayı bırak bize şiirler yaz bu sıra bizi sade unuttun hadi bekliyoruz |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=altuntas58;219335]sen niye ağlıyorsunki belki olsa,olsa memleket hasreti olabilir o acığıda burdan sitemizden azda olsa gideriyoruz öyle fazla ağlamayı bırak bize şiirler yaz bu sıra bizi sade unuttun hadi bekliyoruz[/QUOTE]
[B][I][COLOR="magenta"]Gözlerim aglamasa kalbim aglar Icimdeki yara hic gitmez hep kanar Hasreti gidermeye calissamda Bu ates dinmez, dahada cok yanar[/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I]SİVASLI GARDAŞ
Buram, buram hasret kokar her taşı Unutur mu yiğit kavım gardaşı Madımak çorbası tarhana aşı Burnunda tütmezimi Sivaslı gardaş Çiçek açar yaz bahar'da yaylası Bir efsane gibi taş ve kayası Gönlümün sevdası kalbim aynası Gel desem gelmez mi Sivaslı gardaş Örnek almış cümle âlem huyunu Dağında meleşir kuzu koyunu İçmeye doymazsın Tecer suyunu Bu hasret yetmezimi Sivaslı gardaş Gelmen mi yol olsa bir de vesile Gök medrese çifte minaresiyle Bir seher vaktinde ezan sesiyle Gel artık yetmez mi Sivaslı gardaş Selçukludan gelir bizim soyumuz Ergenekon Tuna nehri boyumuz Öksüz garip kalmış yetim köyümüz Bu dert hiç gitmez mi Sivaslı gardaş Sen tedbir al verir takdirin Hak’tan Su içtiğin o yer kızıl ırmaktan Bıkmadın mı Gardaş uzak olmaktan Dost sitem etmez mi Sivaslı gardaş Ecdadım yâd etmiş Sivas adını Bırakma sen elden itikadını Genç ihtiyar yaşlı kız ve kadını Söyle dert bitmez mi Sivaslı gardaş Bu yurt senin sevki sen sevilensin Temiz bir iz bırak dönüp gelesin Atan var Deden var bur da bilesin Gurbet hiç bitmez mi Sivaslı gardaş Yol bizde der; Âlim Türkoğlu Türk'te Cumhuriyet bizle biz Atatürk'le Destan yazar yiğit bak süper ligde Durduğun yetmez mi Sivaslı gardaş Bekir Alim [/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |