![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=altuntas58;497025][B]sitemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz dikkat et bu site bağımlılık yapıyor[/B][/QUOTE]
saol abi hosbuldumm varsin sivaslilar sitesi bagimlilik yapsin canimiz feda :) |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
hg gönlüm abla gııı
bende çıkıyom nöbeti sana devredem bari :) haydin cümleten iyi akşamlar |
[QUOTE=Salim58;497077][B]Hayırlı Akşamlar İyi VE Güzel Muhabbetler..
Ben inanıyorumki çok kısa bi sürede bu topiç diğer topiçi geçecek..:)[/B][/QUOTE] [B]İnanmakla olmuyor devamlılık istiyor bu topic.Öyle kacıp,kacıp malum topice girip cigara icmeyle bu topic ilerlemez[/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;497065][B]
Görmedim , Duymadim , Bilmiyorum :D Yasinizida yeni goruyorum , abla desem daha dogru olucak :) ee havalar nasil alamanyada ne var neyok :D[/B][/QUOTE] sen bilin canim abla mi dersin artik nasil demek istiyorsan öyle de almanya soguk karli nasil olsun oralarda havva nasil |
[QUOTE=altuntas58;497085][B]İnanmakla olmuyor devamlılık istiyor bu topic.Öyle kacıp,kacıp
malum topice girip cigara icmeyle bu topic ilerlemez[/B][/QUOTE] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]yok abi burdayım artık orada yiyecek içecek ikramı olursa uğrarım artık..:) bide onur yakalanır bırakmazlar veya döverlerse giderim.:mad: başkada gitmem. hayırlı akşamlar böyle giderse bu gece oraya yetişirsin abi.[/FONT][/COLOR] |
SsİiVvAaSsLlIı tmm cnm gene gel.İyi akşamlar...
|
selam canlarım nasılsınız CANOM hoşgeldin aramıza
|
Kuşum hoşgeldin ne oldu bizim iş ayarladınmı?Bugün çok çalışmamız lazım..:)
|
[B]Salim abimizin dediği gibi çok kısa zamandan bu topiç bayanları geçicektir.[/B]
|
hersey tamam inşallah bi aksilik olmaz canım burdayım birkaç saat
yaaa kerimden haberin varmı gelmedimi hiç |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:34. |
|