![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Karadan karadir bu benim bahtim,
Daha kurulmadan yikilmis tahtim, Eger döner ise bu kötü sansim, Yarin gerdanina kolye takarim. |
[QUOTE=arifcoskun;356482]Un, yağ, ocak vardı mutfakta
Amaç helva yapmaktı ocakta Hani helva sanırım obir tarafta Yadinmi helvadan sen sandallim :) .[/QUOTE] Un mu yag mi kaldi hepsin yediler, Sekerleri de dostlarina verdiler, Ortami da bir güzelce gerdiler, Bize helva yoktur yondi dediler. |
[quote=sandalli;356488]Un mu yag mi kaldi hepsin yediler,
Sekerleri de dostlarina verdiler, Ortami da bir güzelce gerdiler, Bize helva yoktur yondi dediler.[/quote] Unu yel aldı yağıda güneş Herşey olmuş artık beleş Bul avanta sende yerleş Tabiki yandaşlık vizen varsa :D . |
Bavullar hazir dönüs mü var vatana,
Güven mi olur maddiyata tapana, Vatandasi böyle yoksuk yatana, Lanet olsun desem acep olmaz mi. |
[quote=sandalli;356504]Bavullar hazir dönüs mü var vatana,
Güven mi olur maddiyata tapana, Vatandasi böyle yoksuk yatana, Lanet olsun desem acep olmaz mi.[/quote] Biz avrupaya değil onlar bize gelecek Bakalım buna eller ne diyecek Vatandaş bol paradan hep gezecek Paraları küpemi koyup saklasak ? :D |
[QUOTE=arifcoskun;356509]Biz avrupaya değil onlar bize gelecek
Bakalım buna eller ne diyecek Vatandaş bol paradan hep gezecek Paraları küpemi koyup saklasak ? :D[/QUOTE] Zengin mi yaptilar bizim devleti, Basimizda durur hortum illeti, Gelin kandirmayin garip milleti, Para nerde biz neredeyiz Ozanim.:) |
[quote=sandalli;356516]Zengin mi yaptilar bizim devleti,
Basimizda durur hortum illeti, Gelin kandirmayin garip milleti, Para nerde biz neredeyiz Ozanim.:)[/quote] Olurmu bizde para bol kredi açtık herkese Çok yardım ettik tüm düşük devletlere Geçen IMF' kredi için başvurdu bizlere Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor işte :D . |
[QUOTE=arifcoskun;356519]Olurmu bizde para bol kredi açtık herkese
Çok yardım ettik tüm düşük devletlere Geçen IMF' kredi için başvurdu bizlere Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor işte :D .[/QUOTE] Gurbette benim haberim yoktur, Benim devletimin parasi coktur, Insanim mutlu hem karni toktur, Ne güzel yasanir benim ülkemde.:) |
Yarin olsun bende geri döneyim,
Vatan zengin olmus sefa süreyim, Devletimin baba yüzün göreyim, Tesekkürler size sayin bakanlar.:) |
Felek vurmus bana yaram derinde,
Yapilmis seylerin hepsi yerinde, Dönersem vatana günün birinde, Seva`ya da cok tesekkür ederim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:42. |
|